12/12/21

Η επιχείρηση της ΕΥΠ που μαζεύει υπογραφές κάτω από την ιερή δήλωση και υλοποιεί την οδηγία της Cia. υπέρ της «Δημοκρατίας» της Πφάϊζερ και κατά των «Αντιδραστiκών» από τις πρώτες σελίδες των Κυριακάτικων. Η Cia όπως είπε ο Αμπραχάμ Μπούρλα παρακολουθούσε τους «αντιεμβολιαστές» και τους «αρνητές» ως εχθρούς του πολιτεύματος Τα «επικίνδυνα», «σταγονίδια», τα ΟΠΛΑ και οι «συλλήψεις» του σύντροφοι Τάκη.


"Ρεπορτάζ"  με ΑΛΦΟΥΖΟΛ της 
Λίνας Γιάνναρου από την Δημοκρατική "Καθημερινή"  για τις "ιερές δηλώσεις" της ΕΥΠ, που γράφτηκαν για να εμφανίσουν ως ψεκ  κάθε πολιτικό επιχείρημα κατά της Χούντας.   

 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Τραμπουκισμοί, τάγματα εφόδου και συνωμοσίες Διακινούν την «ιερή δήλωση», η οποία κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές. 

«Μπείτε στο Σώμα Ασφαλείας Θεματοφυλάκων του Αρθρου 120 και κυκλοφορείτε ελεύθερα δίχως μάσκες και πρόστιμα και συγχρόνως βοηθάτε στην ελευθερία της πατρίδος από το Κατοχικό καθεστώς το οποίο υπάρχει παρανόμως εδώ και δέκα χρόνια.
 Νόμιμα και συνταγματικά συμπληρώστε την ομολογία σας Ελληνες πατριώτες. 
Αν όλοι οι Ελληνες γίνουν θεματοφύλακες, όλα τα μαγαζιά θα ανοίξουν, όλες οι εκκλησίες θα ανοίξουν, δεν θα φοβούνται πρόστιμα και η πατρίδα θα ελευθερωθεί από την Κατοχή, καθώς το όραμα του καινούργιου Ελληνικού νομίσματος Εργον θα πάρει σάρκα και οστά. 
Δεν θα υπάρχουν φόροι, κανένας Ελληνας φτωχός. 
Για όλες τις απορίες σας υπάρχει απάντηση. Γρηγορείτε». 

 Λίγο αρνητές των εμβολίων, τεχνοφοβικοί και οπαδοί της φυσικής ζωής, λίγο συνωμοσιολόγοι, πιστοί ακόλουθοι του Αρτέμη Σώρρα και αρνητές του χρέους, λίγο Μακεδονομάχοι και πιστοί, λίγο θαμώνες της πάνω πλατείας και του «όλοι ίδιοι είναι», λίγο αντιμνημόνιο αλλά και λίγο χρυσαυγίτικα τάγματα εφόδου, συσσίτια «μόνο για Ελληνες» και τραμπουκισμοί. 

 Ολα «κάτι θυμίζουν» στα προφίλ και τα γκρουπ στο Facebook των αυτοαποκαλούμενων Ομολογητών Θεματοφυλάκων του Αρθρου 120 του Συντάγματος (αυτοί που έχουν υπογράψει την ομολογία, που «αποτελεί μία Καταγγελία προς τα Εγκλήματα Εσχάτης Προδοσίας που διαπράχθηκαν από τις Κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών»), που χθες αλληλοσυγχαίρονταν για τη «δράση» στο σχολείο της Πιερίας. 
Φωτογραφίζονται με όπλα, φωτογραφίζονται σε «δράσεις αλληλεγγύης», διακινούν το σήμα που πρέπει να φέρουν τα αυτοκίνητά τους με τα διακριτικά «Κυρίαρχος Ελλην Αυτόχθων Ιθαγενής» με το οποίο βρίσκονται «σε υπηρεσία» όλο το 24ωρο, συγκεντρώνουν υπογραφές «αντίστασης σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τεστ, εμβόλια σε νοσοκομεία, σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης» (οι οποίες «πέραν των υποχρεωτικών και δολοφονικών ιατρικών πράξεων θα αξιοποιηθούν και για τον πτωχευτικό νόμο που έχει δρομολογηθεί για να πτωχοποιηθούν όλοι οι Ελληνες»), ενώ διακινούν τη γνωστή πλέον «ιερή δήλωση», με την οποία μπορεί κάποιος να «ενεργοποιήσει» το άρθρο 120 του Συντάγματος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα Σπύρο! (Έστω με το νέο ημερολόγιο).
Να είσαι πάντα καλά και να έχεις Θεία Φώτιση για να μας ενημερώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, Χρόνια Πολλά, με υγεία και χαρά !

Ανώνυμος είπε...

Σπυρίδων,

Έτη Πολλά και Καλά!

ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα!