14/12/21

Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΉ ΕΡΕΥΝΑ κατά ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ επειδή αναπτύσσει ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ με ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ με αφορμή χαλκευμένο από την EYΠ δημοσίευμα , γίνεται κατά ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 Το δήθεν "ρεπορτάζ" που αναρτήθηκε μεσάνυχτα στου Χατζηπούρδογλου γράφτηκε για να μπει στον φάκελο της εισαγγελικής έρευνας.

Ο χαλκευμένος τίτλος Μετά τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” ήρθε το… “Κίνημα 21” συνδέει το Νόμιμο Πολιτικό Κίνημα  21 με τους Κυπατζήδες προβοκάτορες και δείχνει μια "πιθανή σχέση" την οποία θα τεκμηριώσει ο "αρμόδιος" που θα διαβάσει την Ιερά Δήλωση  της Ιεράς ΕΥΠ.

 Οι λέξεις κλειδιά είναι . "Στρατιωτικός". "Καταδρομές".



6 σχόλια:

κουκαμπουρα είπε...

οταν μπαγλαρωναν την.... 'μαυρη' 'ναζιστικη' χρυσηαυγη.... 'πανυγηριζατε' χατζαρα εσυ κ διαφοροι γνησιοι........ η' οταν αναποδογυριζαν....καφασια.....
σε εσας θα κωλοσουν;......
δε νομιζω.......

κουκαμπουρα είπε...

κ η χρυση αυγη νομιμη ηταν χατζαρα.......

υ.γ. σε βλεπω παρεα με το μιχαλολια;..

υ.γ.2 το συστημα ειναι ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ χατζαρα....

υ.γ. 3 το αντιμπολιαστικο κινημα διαλυετται ταχιστως....μετα κ το θανατο τραγκα

υ.γ. ερχονται κ γυλακισεις απαξ αντιδραστικων

Αλάτι της Γης είπε...

Η Χρυσή Αυγή ήταν ανέκαθεν παραμάγαζο της ΕΥΠ. Στόχος της να χειραγωγεί όσους πατριώτες ήταν αρκετά ηλίθιοι να πιστεύουν πως κάποιος που αγαπά το ελληνικό έθνος θα χρησιμοποιούσε τα σύμβολα των ΝΑΖΙ και θα υιοθετούσε τη ρητορική τους. Λες και λίγα υπέφερε το ελληνικό έθνος από τους ΝΑΖΙ. Λες και δε κυβερνάνε σήμερα οι απόγονοι των συνεργατών των ΝΑΖΙ.

Στη τελική ο εθνικοσοσιαλισμός είναι μια χαρά ιδεολογία, αλλά αν είσαι Έλληνας εθνικοσοσιαλιστής δεν έχεις καμία δουλειά να παριστάνεις τον συνεχιστή των ΝΑΖΙ. Οι ΝΑΖΙ ήταν συγκεκριμένο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ πολιτικό κόμμα που έκανε συγκεκριμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δε τα έκανε ο εθνικοσοσιαλισμός τα εγκλήματα, οι ΝΑΖΙ τα έκαναν. Όπως πχ όσα εγκλήματα έχει κάνει η μεταπολίτευση, δε τα έκανε η δημοκρατία, τα έκαναν συγκεκριμένοι πολιτικάντηδες με συγκεκριμένα κόμματα. Αλλά μόνο ένας πουλημένος ρουφιάνος/πρακτοράτζα θα έκανε τατουάζ με αγκυλωτούς σταυρούς στο μπράτσο παριστάνοντας τον Έλληνα πατριώτη.

Τους έχουμε δει όλους αυτούς τους μπατριώτες. Καρατζαφέρηδες και τα πουλάκια του που σήμερα είναι στη ΝΔ, Καμμένους, Χρυσαυγίτες κλπ κλπ. Ελεγχόμενοι όλοι για να μη μπορεί ο Έλληνας πατριώτης να βρει πραγματική εκπροσώπηση ποτέ.

Γιαννης είπε...

Άραγε υπάρχει κάποια σχέση με την εμφάνιση του Patriot Front στην πρωτεύουσα της αυτοκτατοριας? Η θεία Ψεκη ξερει????

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Σπύρο, μου θύμισες τότε που πήγες να κατέβεις για Δημοτικές εκλογές και το τελικό αποτέλεσμα...!

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ σωστά! Να συμπληρώσω περί του πόσο ξεδιάντροπα συστημικό κατασκεύασμα είναι η πορδή αυγή, αυτό φαίνεται και μόνο από το όνομά της. Ελληνική πατριωτική υποτίθεται οργάνωση-παράταξη με ονομασία που δεν παραπέμπει σε τίποτε από την Ελληνική Ιστορία 10 χιλιάδων ετών!

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...