27/1/22

Κλιματική αλλαγή, υγεία και λαθρομετανάστευση είναι τα κύρια προβλήματα της ΕΕ σύμφωνα με το Ευρωβλακόμετρο. Τα πράσινα πιστοποιητικά, η ξαφνικίτιδα, η λιτότητα, ο πληθωρισμός και η πράσινη «καταιγίδα» αφού δεν τα προβάλουν τα κωλοκάναλα του Μεγάλου Αδελφού δεν είναι στο Κάδρο. για τους Ευρωπαίους τηλεθεατές

 

Το 91% της ηλικιακής ομάδας 15-24 είναι παντελώς ηλίθιοι

Η Κλιματική αλλαγή, η υγεία και η  λαθρομετανάστευση  είναι τα κύρια προβλήματα της ΕΕ σύμφωνα με το Ευρωβλακόμετρο, που έκανε έρευνα για το μέλλον της Ευρώπης. 

Τα πράσινα πιστοποιητικά, η ξαφνικίτιδα, η λιτότητα, ο πληθωρισμός και η πράσινη «καταιγίδα»  αφού δεν τα προβάλουν τα κωλοκάναλα του Μεγάλου Αδελφού δεν είναι στο Κάδρο. για τους Ευρωπαίους τηλεθεατές

Ο Σεβασμός της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου είναι οι μεγαλύτερες αξίες της ΕΕ.

Σεβασμός της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς πρόστιμα,  Απαρτχάϊντ, Νταχαου και πράσινα Πιστοποιητικά.

Εννέα στους δέκα χαζούς  νέους Ευρωπαίους, πιστεύουν ότι οι προσπάθειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία τους.  Το 91% της ηλικιακής ομάδας 15-24 ετών είναι , προφανώς παντελώς ηλίθιοι. 

Σχεδόν οι μισοί Ευρωπαίοι το 49% υποστηρίζει τους περιβαλλοντικούς στόχους της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας· Το 88% των Ευρωπαίων είναι πεπεισμένοι ότι είναι σημαντικό να αυξηθεί το μερίδιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην οικονομία και την ενεργειακή απόδοση. Το 80% συμφωνεί ότι είναι σημαντικό η Ευρώπη να γίνει η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος έως το 2050 και να προωθήσει την ανάπτυξη της αγοράς οχημάτων μηδενικών και χαμηλών εκπομπών.

Το 81% των εμβολιασμένων Ευρωπαίων είναι ικανοποιημένοι που ζουν στην ΕΕ· Το 68% θεωρεί την Ένωση σταθερή σε έναν ταραχώδη κόσμο και το 67% πιστεύει ότι το ευρωπαϊκό σχέδιο προσφέρει προοπτικές για το μέλλον στους νέους.

Τα προβλήματα που υποδεικνύονται από τους Ευρωπαίους είναι η υγεία (34%), η αναγκαστική μετανάστευση (περίπου 30%). Η επίτευξη συγκρίσιμου βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρη την ΕΕ (31%) Η μεγαλύτερη αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών (21%)

 Τα μεγαλύτερα προβλήματα για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οι κοινωνικές ανισότητες (36 %) .


 Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 Σεπτεμβρίου και 17 Οκτωβρίου 2021 και στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, μέσω άμεσων συνεντεύξεων ή - όταν είναι απαραίτητο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού - στο διαδίκτυο. Συνολικά, περίπου 26.530 Ευρωπαίοι απάντησαν στις ερωτήσεις. Στις αρχές του 2022 - το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας - η έρευνα "αναδεικνύει τις απόψεις των νέων Ευρωπαίων σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση", αναφέρει το ανακοινωθέν της ΕΕ  που παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εβαλαν εναν αριστερο στο πασοκ να παρει πισω της ψηφους απο το τσιπρα

τελικως τι θα γινει;

αν δεν καταρευσει ο τσιπρας και παλινορθωθη το πασοκ

τοτε θα πανε σε μια συγχωνευση πασοκ τσιπρα σε ενα κομμα

ετσι θα ξαναγυρισουν στο διπολο νδ πασοκ με ποσοστα 35-40 εκαστος

απο εκει που ξεκινησαμε δηλαδη πριν 10και χρονια

στη δημοκρατα τους ολα τριγυρω αλλαζουν κιολα ιδια μενουν

Ανώνυμος είπε...

Ποια πράσινα πιστοποιητικά, ξαφνικίτιδες, η λιτότητες, πληθωρισμους, πράσινες «καταιγίδες» και πρασινα αλογα μας κοτσαρεις ρε Χατζαρα;
Εμας τους γιουροπεους ενα μας νοιαζει.
Οι φασιστες φυλακη. Δεν ειναι αθωοι.
Αφου τους βαλαμε μεσα, νικησε η δημοκρατια.
Τοπε και η γεροντοκορη του προεδρικου μεγαρου.
Αϊντε και του χρονου.

Ανώνυμος είπε...

Πράσινη αλητεία και το λουρί της μάννας τους.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...