26/1/22

Οι ανεμβολίαστοι άστεγοι εν μέσω ψύχους δεν δικαιούνται να έχουν κρεβάτι σε δομές φιλοξενίας!

 

Παρά την "ΕΛΠΙΔΑ" τον Χιονιά  και τις θεροκρασίες κάτω και γυρω από το μηδέν , με  τις αποφάσεις της κυβέρνησης, όσοι άστεγοι δεν έχουν κάνει  ΤΟ εμβόλιο, αποκλείονται από το δικαίωμα στη διανυκτέρευση εντός των δομών Φιλοξενίας και από τη δυνατότητα να κοιμηθούν σε ένα κρεβάτι, ακόμη κι αν έχουν αρνητικό τεστ. 

Σε όλες τις δομές φιλοξενίας σε όλη τη χώρα, βάσει των αποφάσεων του Μεγάρου Μαξίμου για την πανδημία, σε όσους αστέγους / ες δεν έχουν κάνει εμβόλιο, απαγορεύεται η διανυκτέρευσή τους εντός των παρεχόμενων δωματίων, ακόμη και αυτές τις ημέρες που το θερμόμετρο «δείχνει» Ο0 βαθμούς κελσίου! 
Αν και το γεγονός αυτό φαίνεται απίστευτο, είναι αληθινό. 

 Με βάση τις ισχύουσες αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ανεμβολίαστοι / ες άστεγοι / ες αποκλείονται από το δικαίωμα της διανυκτέρευσης σε ένα από τα δωμάτια των Δομών Φιλοξενίας. Πολύ απλά, σε όσους αστέγους δεν έχουν κάνει εμβόλιο, απαγορεύεται να κοιμηθούν σε ένα απλό κρεβάτι ακόμη κι αν κάνουν τεστ το οποίο είναι αρνητικό! 

Οι ανεμβολίαστοι άστεγοι έχουν δύο επιλογές: 
Ή να κάνουν τεστ (είτε εκτός δομής, είτε εντός, δωρεάν, με την αρωγή του αρμόδιου νοσηλευτικού προσωπικού) και να περάσουν όλο το βράδυ σε μια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση, εντός κάποιου κοινόχρηστου χώρου (π.χ., εντός της τραπεζαρίας) ·ή να περάσουν τα βράδια αυτά, με τη θερμοκρασία να πέφτει ακόμη και κάτω του μηδενός, έξω στον δρόμο με κίνδυνο να «παγώσουν»… 

πηγή katoxika nea 

ΥΓ..Μονον οι λαθρομουζαχεντίν απολαμβάνουν δωρεάν στέγη, επιδόματα, ιατροφαρμακευτική κάλυψη κ.α.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας πάνε να ψηφίσουν να τιμωρήσουν το σύστημα, αν τους αφήνει να ψηφίζουν, δεν ξέρω...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...