27/1/22

Μην ακούτε τον Μινχάουζεν Εφιαλτάκη και την Γκρέτα. Μην σας πιάνουν Κώτσο. Δεν φταίει η Κλιματική Αλλαγή. Οι λυμεώνες φταίνε. Στις 26 Ιανουαρίου 1954 ,στη Θεσσαλονίκη είχαν -14, και στην Κοζάνη είχανε -27 βαθμούς Κελσίου. Ούτε υπερθέρμανση ούτε Κλιματική αλλαγή. 1954-2022 τι Κοζάνη τι Λοζάνη. Χιόνια η μια και χιόνια η άλλη.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η δημοκρατία αλλάζει τα φώτα στον ραγιά, θα ελεγχθεί η κατάσταση ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων στην Αττική Οδό για φθαρμένα ελαστικά και θα πέσει πρόστιμο.....κανένα έλεος στους ψηφοφόρους του τόξου....ξεσκίστε τους!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο εμπνευστής της υπερθέρμανσης Χαλδαίος στην καταγωγή, Κάρλ Σέϊγκαν ψόφησε από πνευμονία,εν τω μεταξύ ο εμπνευστής της επιστροφής των παγετώνων 1970-1982 , χαλδαίος κι αυτός,Leonard Nimoy ψόφησε κι αυτός από πνευμονία. Σειρά έχει η αλητήρια με την κοτσίδα Γκρέτα και οι χαλδαίοι αλητήριοι ΓΑΠ και Κούλης που πηδιέται. Κανένας άλλος......????

Delta είπε...

Σκεφθηκατε τι θα γινόταν εάν τα αποκλεισμένα αυτοκίνητα στην Αττική οδό ήταν ηλεκτρικά; Θα πέθαναν εκατοντάδες άνθρωποι

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...