28/1/22

ΤΟ ΨΆΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ. Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΜΠΙΝΤΕΣ ΤΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 Πως και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ έγκλημα όλων των εποχών, ‎ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΦΟΡΗΣΗΣ και διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών;  ‎

Ο «Πρόεδρος» των Ηνωμένων Πολιτειών μεταφέρει «ιδιωτικά» και απευθείας στην «ελίτ» της Wall Street, τις γνώσεις του για αποφάσεις που θα ληφθούν και τις οποίες γνωρίζει λόγω ης θέσεως του‎ ‎Το γεγονός ότι το παραδέχονται ανοιχτά και το ανακοινώνουν στους χαζούς τηλεθεατές ότι σημαίνει ότι είναι υπεράνω του νόμου και μας δείχνουν το μεσαίο τους  δάχτυλο αντί για το «V» Τσωρτσιλ.‎

Πάντως λίγο μετα τη συνάντηση η  WSJ έγραψε οτι  οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να αποσυνδέσουν τη Ρωσία από το SWIFT.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν εξετάζουν επί του παρόντος την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας που επηρεάζουν τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς επίσης την αποσύνδεση της Ρωσίας από το SWIFT.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εργασίες για κυρώσεις κατά της Ρωσίας σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης γύρω από την Ουκρανία βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Πιθανοί περιορισμοί ενδέχεται να επηρεάσουν μερικές από τις μεγαλύτερες ρωσικές τράπεζες. Εξετάζεται επίσης η θέσπιση απαγόρευσης αγορών ρωσικών ομολόγων και οι έλεγχοι των εξαγωγών σε βασικούς τομείς της οικονομίας. Ωστόσο, η τελική απόφαση για κυρώσεις δεν έχει ακόμα ληφθεί, διευκρινίζει η εφημερίδα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας αυτό:
Ο «Πρόεδρος» των Ηνωμένων Πολιτειών μεταφέρει «ιδιωτικά» και απευθείας στην «ελίτ» της Wall Street, τις γνώσεις του για αποφάσεις που θα ληφθούν και τις οποίες γνωρίζει λόγω ης θέσεως του‎ ‎Το γεγονός ότι το παραδέχονται ανοιχτά και το ανακοινώνουν στους χαζούς τηλεθεατές ότι σημαίνει ότι είναι υπεράνω του νόμου......κουλουπου-κουλουπου σκεφτηκα:

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και η αλήτ της Wall Street..... αρχίδια καπαμά.
Βρήκα αυτό το σχόλιο εκεί https://sxolianews.blogspot.com/2022/01/blog-post_97.html και σας το μεταφέρω:


Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2022 - 12:26 π.μ.

-Παιδια ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.
Αυτο το ραμολιμεντο, ο Μπαϊντεν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
Αυτουνου του δωσαν ενα τραπεζι στον Λευκο Οικο για να φαινεται σαν καποιος, αλλα απο πισω ΑΛΛΟΙ κανουν κουμαντο και παιρνουν αποφασεις που αφορουν ΟΛΗ την Ανθρωπωτητα.
Αυτοι ειναι οι εβραιοι.
Λοιπον οτι γινει με την υποθεση ΟΥΚΡΑΝΙΑ, θα 'ναι αποτελεσμα των ενεργειων που κανουν ή θα κανουν οι εβραιοι υπογειως και απ' τα παρασκηνια και κατα ποσο θα προκαλεσουν τον Πουτιν.
Ας το χωνεψουμε αυτο.
Οπως και το 2003 που οι διοικουντες τις ΗΠΑ εβραιοι, παλι εσπρωξαν τον τοτε "προεδρο" Μπους να εισβαλει στην Δυτικη Ασια με το γνωστο σφαγειο ανθρωπων που προκαλεσε και εξακολουθει να βρισκεται εν ενεργεια, και τους ποταμους εξαθλιωμενων ανθρωπων που εστειλαν και συνεχιζουν να στελνουν στην Ευρωπη και που ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ;
Οποιος αμφιβαλλει με τα γραφομενα μου ας δει σας παρακαλω τους αξιωματουχους σε θεσεις κλειδια της "κυβερνησης Μπαϊντεν", απο ΠΟΥ προερχονται και ΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ειναι και θα συμφωνησει μαζι μου.

ΥΓ
Ο Μπιλλιρακης δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα πουλημενο φερεφωνο των εβραιων ο οποιος με τις μ@λ@...ες που λεει περι East Med δεν κανει τιποτε αλλο απο το να κοιμιζει τους ομογενεις για να τους κλεβει τις ψηφους τους, ως ....φιλελλην που νοιαζεται για την Ελλαδα και την Κυπρο.
Ενας καραγκιοζης και μισος δηλαδη.

Και να το επαναλαβω:
Ο αγωγος ΘΑ ΓΙΝΕΙ πιθανως με αλλο ονομα, αλλα ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Θα τον περασουν μεσω των παραλιων της υποδουλης Μικρας Ασιας.
Ααααα ολα κι ολα!
Οι εβραιοι δεν θα χασουν λεφτα. Θα φτιαξουν τον αγωγο με τους Τουρκαλαδες και θα αρπαξουν και τα περισσοτερα.
Θυμηθειτε το αυτο.-

Μαρία Κονιτοπούλου είπε...

Το λόμπυ

https://www.youtube.com/watch?v=RoHq6dBpxYU&t=32s

Γιαννης είπε...

Σε αυτό το άδειο κουστούμι που παριστάνει τον πρόεδρο ΗΠΑ δεν επιτρέπουν ούτε καν να βρίσκεται στο oval office του λευκού οίκου. Του έχουν φτιάξει μια μακέτα γραφειου από όπου απευθύνει διαγγέλματα και υπογραφειδιαφορα έγγραφα που υποτίθεται ότι είναι προεδρικά διατάγματα. Είναι λυπηρο να υποβάλουν έναν ξεμωραμένο γέροντα σε τέτοιες διαδικασιες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον κωλογερο λυπάσαι; Τα'θελε και τα'παθε. Γιατί έβαλε για πρόεδρος και δεν καθόταν στα ήσυχα του;

Γιαννης είπε...

τι να ηθελε ο φουκαρας; αυτος δεν ξερει που ειναι. Αλλοι τον κατσανε στην καρεκλα. Να μην ξεχναμε βεβαιως οτι ανεδειχθη προεδρος με τον μεγαλυτερο αριθμο ψηφων στην ιστορια των ΗΠΑ με την βοηθεια δεντρων και πεθαμενων...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...