28/5/22

Οι όπου γης και Πατρίς διεθνιστές BLM , υπερασπίζονται την εθνική «ταυτότητα» των νέων εθνών, όπως οι «Μακεδόνες» και οι «Ουκρανοί» Ο Τζ Μπιντές κατηγόρησε τον Πούτιν ότι θέλει να εξαλείψει την ταυτότητα των(ανύπαρκτων) Ουκρανών.

«Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθεί να διαγράψει την ταυτότητα των Ουκρανών από προσώπου γης», δήλωσε ο Τζο κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους αποφοίτους της Ναυτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ.
 «Ο Πούτιν, δεν προσπαθεί μόνο να καταλάβει την Ουκρανία, αλλά και κυριολεκτικά προσπαθεί να εξαλείψει τον πολιτισμό και την ταυτότητα του ουκρανικού λαού, επιτιθέμενος σε σχολεία, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, μουσεία με μοναδικό σκοπό την καταστροφή του πολιτισμού», είπε ο Μπιντές, διαβάζοντας αυτό που του έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού κατά το συστημικό αφήγημα η περίπτωση της Ουκρανίας είναι ίδια με της Κύπρου τότε αν το πάρεις ανάποδα οι Ουκρανολάγνοι αναγνωρίζουν την Τουρκοκυπριακή ταυτότητα...και αυτό είναι σαφές καθώς ακούς συνεχώς για "κοινότητες", υπάρχει βίντεο με τον Μόρφου από το 2005 που μιλάει για κοινότητες και ότι όλοι είναι ίσοι και κάτι τέτοια, ενώ έχει γίνει γνωστός τον τελευταίο καιρό ως "πατριώτης" και "φάρος ορθοδοξίας" λόγω των εμβολίων και του πορδοϊού, δεν ξέρω τι στάση κράτησε ο Μόρφου για το Κολυμπάρι και τι πιστεύει για αυτά που έλεγε το 2005.....

Ανώνυμος είπε...

εγώ είμαι να γίνει το εξής, θα αρχίσει το Κίνημα 21 να καλεί τους πάντες σε ένωση και να πηγαίνει σε κάθε είδους πάνελ και ό,τι και να πουν ή να μην πουν άλλοι θα λέει ότι καλεί τους πάντες σε ένωση διότι όλους μας ενώνει η πατρίδα και το έθνος, έξω οι λάθρο και σκάψιμο στην Τήλο, είναι καλό να υπάρχουν κάμερες οπότε να βλέπεις Καζάκηδες, Μαυραγάνηδες, Παύλους, Αρβανίτηδες να κλείνουν κάμερες και να φεύγουν και τέτοια, εκεί θα πέσει μεγάλο ξεβράκωμα και έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των εκπροσώπων του Κασιδιάρη....

Μαικ είπε...


ε μα ξέρω γω. Ουκρανοί και Λευκορώσοι δεν υπάρχουν ως ξεχωριστές εθνικές οντότητες! Όπως και "Μακεδόνες". Ακόμα και για τους Ελβετούς,μπορείς να το πεις αυτό!

Για αυτούς πιο πάνω,τι βλακείες είναι αυτές? Ρωσόφωνοι και ρωσόφιλοι και αηδίες.... Υπάρχουν Ρώσοι,Πολωνοί,Ούγγροι,Γεωργιανοί,κλπ.
Αυτή είναι η γνώμη μου.

Μιλάμε για εθνικές οντότητες,έτσι?? Διότι ρωσικό διαβατήριο έχει και ο Μπουριάτης και ο Καλμύκιος,ως γηγενής σε έδαφος που εξουσιάζεται από Ρώσους (αν θέλομε να λέμε ότι έχομε δημοκρατία).

Τώρα για τους "εμπόρους των εθνών",ισχύουν άλλα...

Να γιατί οι ΛΟΑΤΚΙ Διεθνιστές δεν μπορούν να νικήσουν την Μητέρα Ρωσία. Την αγαπάει το 94%. Ακόμα και εκείνοι που δεν συμπαθούν τον Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς

    Σήμερα η ρωσική Κρατική Δούμα ενέκρινε ομοσπονδιακό συνταγματικό   νόμο που υποχρεώνει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας να κρεμά...