31/5/22

Οι Αμερικανοί και ο Ζελένσκι εξαπάτησαν τον Πούτιν και την Ρωσία για να παρατείνουν τον πόλεμο

 

Η πρόεδρος του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Βαλεντίνα Ματβιένκο δήλωσε ότι Ρωσία και Ουκρανία ήταν κοντά σε συμφωνία για την υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας, αλλά «εξωτερικά κέντρα λήψης αποφάσεων δεν επέτρεψαν την υπογραφή της», δήλωσε.
  «Στο πλαίσιο της Συμφωνίας αποσύραμε τα στρατεύματά μας από το Κίεβο και το Χάρκοβο», αποκάλυψε η Ματβιένκα που τόνισε ότι « η συμφωνία ήταν πρακτικά έτοιμη». 
« Οι κύριοι όροι εκεί ήταν ότι η Ουκρανία θα παρέμενε ένα αδέσμευτο, ουδέτερο κράτος, όπως η Αυστρία, για παράδειγμα, ότι δεν θα κατείχε πυρηνικά»
Η Ματβιένκα τόνισε ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για υπογραφή ειρηνευτικών συμφωνιών με την Ουκρανία, ωστόσο απαιτείται αμοιβαία βούληση. Νωρίτερα, ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε αντιφατική τη θέση του Κιέβου για την επανάληψη της διαδικασίας διαπραγματεύσεων και σημείωσε ότι η διαδικασία διαπραγματεύσεων έχει παγώσει από την ουκρανική πλευρά.

ΥΓ. Είναι σαφές ότι στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων πολλά δεν πήγαν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...