15/10/22

Η πραγματικότητα της υψηλής μαστροπίας και ο μύθος της μανδάμ33 που πουλάνε οι τηλερουφιάνοι. Η 12χρονη δεν εκδιδόταν για 70 ευρώ

 

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη...» Πριν Αλέκτωρ  φωνήσαι η μανδάμ33 και τα "Τζιμάνια" του συντρόφου Τάκη ξεβρακώθηκαν.

«Κασέ-«μαμούθ»: Καλλονή παίκτρια φετινού reality προσφέρει τις «υπηρεσίες» της με 4.000 ευρώ την ώρα!

H Καλλονή έχει ιμπρεσάριο. Η υψηλή μαστροπία έχει γραφεία στα κανάλια. 

Αλλά η ¨τυφλή¨ δεν ανοίγει λογαριασμούς και τηλέφωνα και δεν ψαχνει το βρώμικο χρημα στο κανάλια και στις τηλε-Καλλονές.

Το πραγματικό κασέ μιας διάσημη Τατάνας φτάνει τις 4 χήνες. Για την 12χρονη,  70 ευρώ; 

Ξεβρακώθηκαν.

H ευρισκόμενη σε απόγνωση #μανδάμ33 εξέλαβε δυο ποσά, 20 και 25 ευρώ ως προϊον μεγάλης μαστροπείας και μελετά το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ευρισκόμενοι στο.... 33 στο πρωκτοδικειο του λιμένος, έχουν βγάλει πολλές "περιεργες" και κακές αποφάσεις από το τέλος του '15 και μετά. Σού τα έχω πει. Έχουν ως συνοδοιπόρους και συνεργάτες μερικούς "δικηγόρους" που βρίσκονται κι αυτοί στο.... 33. Ποιος θα αποζημιώσει τους ανθρώπους που έπεσαν θύματα των..... 33 και καταδικαστηκαν άδικα και σιωπηρά (ο "μπάρμπας" το' χει πει ότι οι ελληνες θα πεθαίνουν μόνοι τους ένας - ένας); Αν δεν αναμορφωθει η "αοματη " κι αν δεν απαλλαχθεί από τους..... 33, σωτηρία για την Ελλάδα δεν θα υπάρξει.

Αγαπη Μονο είπε...

Καλα τα γραφει ο Χατζαρας αλλα οι "ηθικοι αυτουργοι" ειχαν βιασει την ψυχη αυτουνου του κοριτσιου πολυ πριν το βιασει και σωματικα ο βρωμιαρης νουδουλος.
Θα μπορουσε ο βιαστης ναναι και κομμουνι, ή βρωμοΠΑΣΟΚος, ή ΜΕΡΑ25 ψυχρη κι αναποδη, ή Τσιπραιος, ή οποιασδηποτε υφης δημοκραταραιος.
Και βγαινουν τωρα οι ηθικοι αυτουργοι, GNTM, καλλιστεια, πουστηδες, star-ελλας, και λοιπες μπουρδελοεκπομπες των ελληνοφωνων τσοντοκαναλων (αυτους εννοω ως ηθικους αυτουργους) και ξεσκιζουν τα ιματια τους με τον βρωμιαρη παιδοβιαστη του Κολωνου, γιατι τον αλλον παιδοβιαστη τον Λιγναδη, ή τον παραλλον τον Γεωργιαδη, τους εχουμε ξεχασει.

Γαμω το ολοκαυτωμα σας ελεεινοι και τρισαθλιοι καραπουσταραδες.

Η 20η Σεπτεμβρίου στην Ιστορία

Η 20η Σεπτεμβρίου είναι η 264η ημέρα του δίσεκτου έτους 2024 . Απομένουν 102 ημέρες πριν από το τέλος του έτους. 1066 .  Ο Χάραλντ Γ΄ της Νο...