23/11/22

Στο Ιδιωτικό Κράτος των Περιούσιων Μητσοτακένσκι και η Τυφλή είναι ιδιωτική

 Για τις 31 Οκτωβρίου του 2023, αναβλήθηκε η δίκη του  οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας, που παρέσυρε και σκότωσε τον 23χρονο Ιάσονα Λαλαούνη, μπροστά στη Βουλή, τον Μάρτιο του 2021. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σού τα έχω πει για το (πρωκτο)δικειο Λιμένος αλλά δεν με ακούς. Βγάζουν αποφάσεις "κατά παραγγελία" τουλάχιστον από το '15 και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός "οδηγός"; η ίδια οδηγούσε!

Το βίντεο, που πρωτοδημοσίευσε στο youtube ο Θανάσης Κόκκαλης (αν και με μακρυνή λήψη από την κάμερα της ταράτσας - και σήμερα κομμένο πριν τις επίμαχες σκηνές) δείχνει άτομο με κόκκινο σακκάκι να βγαίνει από τη θέση του ΟΔΗΓΟΥ. (Υπ' όψιν, το αυτοκίνητο τύπου SUV της μανδάμ είναι εξακριβωμένα -από μάρκα / μοντέλο- αριστεροτίμονο, όπως τα περισσότερα στην Ελλάδα.)

Παρεκτός αν η δρακουλοκόρη έχει γιά σωφέρ μπάτλερ με κόκκινη λιβρέα!

Υγ: Και πώς τονε λένε τον "οδηγό"; Δεν έχει ονοματεπώνυμο; Ή απλά δεν βρέθηκε ακόμη κορόιδο να φάει έξι μήνες με αναστολή, γιά χάρη της κυράτσας αυτής; Ή περιμένουν να ξεχαστεί η υπόθεση -ειδικά εν όψει εκλογών- και να τα πατσιάσουν;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...