26/12/22

H Κωλο-Δυναστεία των ΧΑΤΖΗ-ΓΑΚΗ και το Μικρό Ισραήλ


ΠΗΓΗ:  Πως βρέθηκε στα Τρίκαλα ένας κορυφαίος Ισραηλινός διπλωμάτης – TrikalaVoice

Πως βρέθηκε στα Τρίκαλα ένας κορυφαίος Ισραηλινός διπλωμάτης 
 
Λένε ότι όσοι έχουν πολλά να πουν για τις ζωές τους παραμένουν… απλοί, σιωπηλοί και διακριτικοί. Ένας τέτοιος άνθρωπος βρέθηκε προ ημερών στα Τρίκαλα, φιλοξενούμενος του Μικέλη Χατζηγάκη. 

 Ο λόγος για τον Ραμ Αβιράμ, πρώην Πρέσβη του Ισραήλ στη χώρα μας, εκ των κορυφαίων διπλωματών της μικρής, αλλά πανίσχυρης, χώρας της Ανατολικής Μεσογείου, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του προέδρου Σιμόν Πέρες, του ανθρώπου που σφράγισε τη σύγχρονη ιστορία του Ισραήλ. 

Ο Ραμ Αβιράμ επισκέφτηκε τα Τρίκαλα συνοδεύοντας τη σύζυγό του, Μαριάννα Πυργιώτη, η οποία και προλόγισε το βιβλίο του Χατζηγάκη προ ημερών. 
Μαζί τους στη φωτογραφία η επίσης διακριτική σύζυγος του Χατζηγάκη, Αγγελική Παπαντωνίου…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία του Γιώργου Μήτσου βρίσκονται στο "σημείο μηδέν" αφού αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι οι επιτελείς της ΕΛΑΣ δεν ασχολούνται με την υπόθεση παρά τις μεγαλόστομες κατά καιρούς εξαγγελίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος."
Τσικάγο γινήκαμε
Η είδηση φυσικά πέρασε στα ψιλά. Τα ξετσίπωτα μέσα μαζικής αποχαύνωσης δεν ενδιαφέρονται για τέτοια θέματα

https://edolio5.blogspot.com/2022/12/silk-oil-2.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Οι χαζοί σχολιαστές (κατά το χαζοί τηλεθεατές, που λέει κι ο κ. Χατζάρας) θα σπεύσουν ξανά να επισημάνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος με τους τουρκομόγγολους (λες και δεν το ξέρουμε) αλλά δεν βλέπουν την προφανέστατη καταπάτηση θεμελιωδών αρχών της (έστω και κατ' επίφασιν) δημοκρατίας

https://edolio5.blogspot.com/2022/12/519c.html?m=1