25/1/23

Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ "με τον Σπύρο Χατζάρα. (ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://edolio5.blogspot.com/2023/01/2-45.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Λες κύριε Χατζαρα ότι απευθύνεστε, ως Κίνημα 21, στους φτωχούς και τιμιους Έλληνες. Αλλά δεν λες πού βρίσκονται αυτοί. Να σού πούμε εμείς : οι τιμιοι, φτωχοί και πραγματικά αξιοπρεπεις Έλληνες βρίσκονται στον δρόμο, κ. Χατζαρα!! Είναι άστεγοι, άνεργοι και κυνηγημένοι. Κάποιοι πιο τυχεροί μένουν σε υπόγεια, δικά τους ή νοικιασμένα και ζουν από τα επιδόματα απορίας και τα συσσίτια της Εκκλησίας. Εκεί βρίσκονται οι τιμιοι και αξιοπρεπεις Έλληνες. Όλοι οι άλλοι είναι..... δήθεν τιμιοι και οι υπόλοιποι καθάρματα και λαμογια!!
Κατέβα στον Πειραιά να δεις τι γίνεται με τους αστεγους. Έκλεισαν τον ουρανοξύστη στο Λιμάνι (τον λεγόμενο Πύργο του Πειραιά) που θα μπορούσε να φιλοξενήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες αστεγους. Εσύ και ο Ζώης απευθύνεστε στους δημοσίους υπαλλήλους, κ. Χατζαρα. Αυτοί κρατούν τα κλειδιά της χώρας. Αυτοί που διορίστηκαν με μέσον τα παλιοκομματα της ψευδομεταπολιτευσης των Δαμανακηδων και σία. Αυτοί κατέστρεψαν την πατρίδα μας. "οι νεοέλληνες είναι καθάρματα και συμφεροντολογοι" μού είπε ένας άστεγος στον Πειραιά. Σε ποιους λοιπόν απευθύνεσαι κύριε Χατζαρα; Διότι οι πραγματικά τιμιοι Έλληνες μπορεί να μην έχουν καν εκλογικό βιβλιάριο για να ψηφίσουν αφού ένα τέτοιο βιβλιάριο τούς είναι άχρηστο στα λίγα πράγματα που κουβαλούν μαζί τους κάθε μέρα από παγκάκι σε παγκάκι και από εγκαταλειμμενο σπίτι σε άλλο για να περάσουν την νύχτα τους!!

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαίως πρέπει να εντοπιστούν οι διάφοροι ρουφιανοπατριωτες, οι κλασσικοί ρουφιανογιαννηδες, οι προστατευομενοι της στοάς και της ροταρυ που διαβιουν εις βάρος των τιμιων και φτωχών Ελλήνων και να απομονωθουν διότι αποτελούν διαβρωτικα και διαλυτικά στοιχεία της κοινωνίας. Το Κίνημα 21 θα τα κάνει αυτά, κύριε Χατζαρα;