19/3/23

Μαυροβούνιο Εκλογές: Ο Μίλο αποτελεί παρελθόν. Το ερώτημα του Πρώτου γύρου των Προεδρικών εκλογών απαντήθηκε. Στον Δεύτερο Γύρο θα νικήσει τον Τζουκάνοβιτς ο Γιάκοβ Μιλάτοβιτς από το Κίνημα «Ευρώπη Τώρα».


Το Ποσοστό συμμετοχής υπολογίζεται σε 63,6%.
  Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του Κέντρου Δημοκρατικής Μετάβασης με βάση το 80% του επεξεργασμένου δείγματος, ο Μίλο Τζουκάνοβιτς κέρδισε το 35,3% των ψήφων, ενώ ο Γιάκοβ Μιλάτοβιτς κέρδισε το 29,1% και ο Αντρίγια Μάντιτς το 19,3%. Στην τέταρτη θέση θα βρίσκεται ο Αλέξα Μπέτσιτς με 10,9%, και μετά η Ντράγκινια Βουκσάνοβιτς Στάνκοβιτς που θα έχει 3,2% Ο Γκόραν Ντανίλοβιτς θα έχει περίπου 1,5% και ο Γιόβαν Ραντούλοβιτς έχει 0,7%. 
 Το Δημοκρατικό Κόμμα των Σοσιαλιστών ανακοίνωσε ότι με βάση το 25% του δικού του έξι τπολ επεξεργασμένου δείγματος ο Μίλο Τζουκάνοβιτς θα πάρει 44,3%, ο Γιάκοβ Μιλάτοβιτς 22,8%, ο Αντρίγια Μάντιτς 18,4%, ο Γιόβαν Ραντούλοβιτς 0,8%, ο Αλέξα Μπέτσιτς 10,1%, ο Γκόραν Ντανίλοβιτς 1,2%, ενώ η Ντράγκινια Βουκσάνοβιτς-Στάνκοβιτς θα λάβει 4%.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σφοδρές μάχες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ για το Τσασόβ Γιαρ. Η Πόλη θα απελευθερωθεί στο εγγύς Μέλλον

  Οι Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές μεταδίδουν ότι «διεξάγονται μάχες σπίτι με σπίτι και δρόμο με δρόμο  στη νότια πλευρά, του Chasοv Yar»  κα...