27/3/23

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταπατούν την κυριαρχία άλλων χωρών και είναι ο κύριος δικτάτορας του κόσμου, δήλωσε ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ


«Μιλώντας υποκριτικά για ελευθερία επιλογής, οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχουν αυτοανακηρυχθεί ο κύριος δικτάτορας του κόσμου, στην πραγματικότητα απλώς θα κοροϊδεύουν τις χώρες», είπε, o Πατρούσεφ σχολιάζοντας την επερχόμενη «Σύνοδο Κορυφής για τη Δημοκρατία». 
 Σύμφωνα με τον Πατρούσεφ, η σύνοδος κορυφής θα οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η συζήτηση για την παγκόσμια τάξη να βασίζεται στον κεντρικό ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών και οι αντιφρονούντες να γίνουν «αντιδημοκρατικά κράτη». «Για άλλη μια φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δηλώσουν ότι είναι υπερασπιστές του διεθνούς δικαίου, ενώ σίγουρα θα δηλώσουν ότι ο κόσμος πρέπει να ζει σύμφωνα με τους κανόνες τους», πρόσθεσε ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. 
 Ο Πατρούσεφ επεσήμανε την αντιπαράθεση μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών, η οποία εντείνεται, και είπε ότι αυξάνονται οι αντιθέσεις μεταξύ των χρηματοπιστωτικών δομών και των πολυεθνικών εταιρειών, αλλά ΟΛΟΙ ενδιαφέρονται μόνο για τη δική τους ευημερία. Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας είπε ότι οι ελίτ των ΗΠΑ φαντάστηκαν τους εαυτούς τους «ανέγγιχτους» και τα σχέδιά τους, όπως το #BLM, και η επιβολή των τρανσέξουαλ στοχεύουν στην πνευματική υποβάθμιση του πληθυσμού και τόνισε ότι ο ατομικισμός και ο καταναλωτισμός που καλλιεργούνται στους Αμερικανούς θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: