25/3/23

Η ΣΤΟΑ πουλάει «Νενέκο» σήμερα στον χαζό Μπατριώτη τηλεθεατή. Οι εκφυλισμένοι όμως φωνάζουν «ΖΗΤΩ στους Προδότες και στην Στοά».

 


Οι μεγαλύτεροι Προδότες ησαν εκείνοι που εγκατέλειψαν στους Τούρκους, το Μεσολόγγι, το Γαλαξείδι, τα Ψαρρά και την Κάσσο και που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια.

Μαυροκορδάτος, Μιαούλης, Γεώργιος Κουντουριώτης.

Η οδός του Προδότη υπάρχει στην Αθήνα και λέγεται Μιχαήλ Βόδα. 

Τιμά τον Προδότη Μιχαήλ Σούτζο που πρόδωσε την Επανάσταση στους Τούρκους και τον οποίο δολοφόνησαν οι Φιλογενείς με εντολή του Αλέξανδρου Υψηλάντη.

Σύμφωνα με την Στοα και  την Βίκηπαιδεία , η οδός Μιχαήλ Βόδα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Παράλληλοι δρόμοι της είναι οι οδοί Αχαρνών, Αλκιβιάδου και άλλοι. Η οδός έλαβε το όνομα της προς τιμήν του ηγεμόνα της Μολδαβλαχίας και υποστηρικτή της ελληνικής επανάστασης, Μιχαήλ Σούτσου ή Βόδα. Ο ίδιος κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή και παραχώρησε τεράστιες εκτάσεις γης στον Δήμο Αθηναίων ως κληροδότημα. 


ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΥΤΣΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. 
ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ. 
ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο «ΠΟΙΗΤΗΣ»ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΥΤΖΟΣ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙΜΕΓΑΛΟΙ  ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

Σπυρίδων Χατζάρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: