22/3/23

H Ρουμανία (όπως και η Ελλάδα) βρίσκεται υπό στρατιωτική και πολιτική κατοχή

Ομιλία του βουλευτή της Συμμαχίας για την Ενότητα των Ρουμάνων (AUR) Μιχάϊ Λάσκα

  «Αγαπητοί Ρουμάνοι! Εκείνοι που προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν ως τροφή για κανόνια στον κατακτητικό τους πόλεμο είναι οι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι που σφετερίστηκαν την εξουσία στις ΗΠΑ και εγκαθίδρυσαν τη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική υποδούλωση της Δυτικής Ευρώπης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά την πτώση του κομμουνισμού επέβαλαν τη στρατιωτικοπολιτική, οικονομική και πολιτιστική κυριαρχία τους στις χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ. ».

 «Η στρατιωτική κατοχή είναι συνέπεια της ένταξης της Ρουμανίας στο ΝΑΤΟ και της ξένης στρατιωτικής παρουσίας στο έδαφος της χώρας.  Η μη στρατιωτική είναι οικονομική, καθώς και πολιτιστική.  «Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδίασαν και εφάρμοσαν ένα αιματηρό πραξικόπημα στο Κίεβο το 2014.». 

 «Οι ΗΠΑ διέταξαν και ενθάρρυναν τη δολοφονία δεκάδων χιλιάδων αμάχων στο Ντονμπάς σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν τη Ρωσία σε αντίδραση. Μόνο μετά από οκτώ χρόνια συνεχών βομβαρδισμών αμάχων στο Ντονμπάς ακολούθησε η αντίδραση της Ρωσίας». 

 «Πίσω από αυτόν τον πόλεμο βρίσκονται οι μεγιστάνες του μεγάλου διεθνούς κεφαλαίου, οι «κύριοι του χρήματος», οι συντάκτες της Μεγάλης Επαναφοράς, που έχουν εμμονή με την εγκαθίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης. ».

 «Αυτές οι δαιμονικές δυνάμεις βρίσκονται στις απαρχές της ψεύτικης πανδημίας, και του μύθου της «υπερθέρμανσης του πλανήτη», της συνολικής ψηφιοποίησης της κοινωνίας, της εγκληματικής έννοιας των «έξυπνων πόλεων», της τεχνολογίας 5G ως όπλου μαζικής καταστροφής, της κατάργησης των μετρητών και της σχεδιασμένης καταστροφής της παγκόσμιας οικονομίας. ».

 «Αυτό το μοχθηρό σχέδιο έχει διπλό σκοπό: την ερήμωση και τον έλεγχο. ».

 «Ο πόλεμος στην Ουκρανία, στον οποίο εμπλέκεται η Ρουμανία, είναι ένα άλλο στοιχείο του σχεδίου των απόκρυφων δυνάμεων που έχουν εμμονή με τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Μεταξύ της μαζικής δολοφονίας με ένεση ορού δολοφόνου με το πρόσχημα της ψευδο-πανδημίας Covid-19 και της μαζικής δολοφονίας στον πόλεμο, η μόνη διαφορά είναι στη μέθοδο, όχι στον σκοπό».

 «Η απάντηση στο ερώτημα "Γιατί η Ρουμανία σύρεται σε αυτόν τον άδικο πόλεμο;" θα πρέπει να είναι σαν ένα κρύο απογοητευτικό ντους για κάθε Ρουμάνο. Για τον απλούστατο λόγο ότι η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ». είπε η Λάσκα. 

Κατά την άποψή του, η ένταξη της Ρουμανίας στο ΝΑΤΟ ήταν ένα μοιραίο στρατηγικό λάθος, όπως, πράγματι, και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

 «Η επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς είχε ως στόχο να εξαπολύσει έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως έναυσμα για αυτή τη στρατιωτική σύγκρουση». είπε η Λάσκα και πρ΄σοθεσε  ότι οι δυτικοί σχεδιαστές  έχουν δείξει μια ιδιαίτερη ικανότητα να χειραγωγούν τα ιστορικά μας τραύματα και να τροφοδοτούν τον μύθο του «ρωσικού κινδύνου» προκειμένου να μας παρασύρουν σε μια παγίδα. "Νομοθετικές πράξεις που εγκρίθηκαν πριν από δύο εβδομάδες από το ρουμανικό κοινοβούλιο απελευθερώνουν τα χέρια της διοίκησης του ΝΑΤΟ για να χρησιμοποιήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και την εθνική επικράτεια της χώρας σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

 Η πρώτη προϋπόθεση για να αποτραπεί η είσοδος της Ρουμανίας στον πόλεμο είναι η καταγγελία της συμφωνίας ένταξης στο ΝΑΤΟ. 

"Απευθύνω έκκληση στους ρουμάνους βουλευτές, οι οποίοι δεν αδιαφορούν για την τύχη της χώρας, να κινήσουν επειγόντως μια νομική διαδικασία για την καταγγελία όλων των διεθνών υποχρεώσεων της Ρουμανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Η δεύτερη επείγουσα προτεραιότητα για τη Ρουμανία είναι η ισχυρή απαίτηση να εγκαταλείψουν όλα τα ξένα στρατεύματα τη χώρα μας χωρίς καθυστέρηση. Η τρίτη προϋπόθεση για να αποτραπεί η είσοδος της Ρουμανίας στον πόλεμο είναι η ουδετερότητα. Θα πρέπει να γίνει δεσμευτικός συνταγματικός κανόνας και το πιστεύω κάθε πατριώτη». 

1 σχόλιο:

Αλάτι της Γης είπε...

Αυτή την ομιλία με ορισμένες μικροαλλαγές θα μπορούσε να τη πει και για την Ελλάδα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...