30/10/23

Ένα σενάριο αιμομικτικού δράματος μια πωλητικής Κωλο-Οικογένειας χωρίς Κασσελάκι και Ράφτη

Οι περιπέτειες ενός νόθου παιδιού (μούλικου) 
που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρείς μητέρες και δυο πατεράδες

Το παιδί, (ως γνωστόν), δηλώθηκε από το Γιαγιά του ως δικό της

 παιδί στις 4 Μαρτίου πριν πολλά χρόνια.

 Το παιδάκι το είχε μεταφέρει στη χώρα που δηλώθηκε  η γέννηση

 της 4ης Μαρτίου .μια παρένθετη μητέρα που ήταν ο Πελαργός. 

Εκείνη μετέφερε το παιδί της Κόρης στην Γιαγιά.      

Το μωρό το είχε γεννήσει η  14χρονη κόρη της Γιαγιάς,

 σε άλλη χώρα. Την έλεγαν Ελβετία.

Η Τουρίστρια- Πελαργός είχε γραμμένο το παιδί στο διαβατήριο της,

  σαν δικό της. και στη συνέχεια , έχασε το διαβατήριο μαζί με το

 παιδί .

Ξαφνικά το χαμένο παιδί  που είχε γεννηθεί ελεύθερο στην Ελβετία βρέθηκε στο Ληξιαρχείο της δεύτερης  χώρας όπου ξαναγεννήθηκε       από άλλη μάνα, την γιαγιά του , αλλά "αιχμάλωτος των     συνταγματαρχών".

Στο σενάριο, υπάρχουν δυο Γιαγιάδες. Η Γιαγιά του αγοριού που έγινε    και μάνα του και η μάνα της γιαγιάς που έγινε και μάνα, η οποία       ταυτόχρονα ήταν και γιαγιά της πραγματικής μητέρας του αγοριού,        και η οποία σύμφωνα με το σενάριο έκανε ιαματικά λουτρά στο    Λουτράκι.

Η Τουρίστρια από την Ελβατία που μπήκε στο αεροσκάφος στις                3 3 Μαρτίου καί  ταξίδεψε με το μωρό της,  θα έπρεπε να είχε χαρτί        οτι    το μωρό της να είχε γεννηθεί τουλάχιστον πριν από 40 ημέρες         για να τις επιτρέψουν να το πάρει μαζί της. 

Δηλαδή γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο βιασμός της ανήλικης πραγματικής Μητέρας από   τον Πατέρα της έγινε το Μάιο και δεν έχαν καμιά σχέση  με τις διακοπές  του κοριτσιού κοντά στην γιαγιά της,   τον Αύγουστο. στην κοσμική Λουτρόιπολη του Λουτρακίου όπου τραγουδούσε και ο τραγουδιστής, ουτε ο βιασμός  ούτε και  η εγκυμοσύνη 

Στην Γιαγιά πήγε γκαστρομένο το κορίτσι αλλά δεν είπε τίποτα στην Γιαγιά.

Ο παιδο- Βιαστής,  και αιμομίκτης, είχε εγκαταλήψει την Οικογένεια         και είχε φύγει σε άλλη χώρα από τις 15 Αυγούστου και η μητέρα    έστειλε διακοπές την Κόρη και μετά άρχισε να διαδίδει  ότι η Κόρη  έμεινε έγκυος στα τέλη Αυγούστου, από τον τραγουσιστή ενώ ο πραγματικός Πατέρας είχε φύγει από τον Δεκαπενταύγουστο.

  Ο παιδο- Βιαστής και αιμομίκτης, Πα-Τέρας,  καταγόταν ,από την Γαλικία. (Το μεγάλο Ισραήλ).        Ο περιπλανόμενος Προπάππος του, είχε φθάσει       ως μετανάστης στην Τουρκοκρατούμενη Σαλανίκ,   και από εκεί τον έστειλαν και  εγκαταστάθηκε για 

να κάνει εμπόριο,   σε μια Πόλη της Πελοποννήσου (Μονεμβασιά) που είχε εβραϊκή συνοικία.


ΥΓ. Περιμένετε να το δείτε στο βοθρο-Κάναλα

 

1 σχόλιο:

aviator είπε...

Stories from the crypt...