25/10/23

ΟΙ ΠΛΉΡΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΆ ΝΕΑ. Όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύει η πιθανότητα να εμφανίσουν λύκο και ρευματοειδή νοσήματα οι φολιασμένοι

 Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στην Αλεξανδρούπολη, η 41χρονη ψυχολόγος Μαρία Παπασιδέρη.

ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.

Εργαζόταν ως ψυχολόγος από το 2008.


Σοκ στην Θεσσαλονίκη:

Μια νεαρή γυναίκα που ηταν και αυτή "Πλήρως" εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. 

Πρόκειται για μια 24χρονη . Βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος της  στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας από τον σύντροφό της που κάλεσε το ΕΚΑΒ, που προσπάθησαν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, αλλά  ήταν ήδη αργάΣειρά μελετών επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 «μπορούν να πυροδοτήσουν» αυτοάνοσες ρευματικές φλεγμονώδεις ασθένειες του ανοσοποιητικού, συμπεριλαμβανομένης της αρθρίτιδας, της αγγειίτιδας, του λύκου και της νόσου του Still που εμφανίζεται στους ενήλικες. 

 Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς  11 ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου, ανέπτυξαν ρευματικές παθήσειςσύμφωνα με τη μελέτη.
 75 από τους ασθενείς (πάνω από 27%)  παρουσίασαν ολική ύφεση της νόσου και περίπου το 50% βελτιώθηκαν μετά τη θεραπεία. Οκτώ εισήχθησαν στην εντατική και δύο πέθαναν από τα συμπτώματά τους.
 «Το μικρό  χρονικό διάστημα μεταξύ της χορήγησης του εμβολίου COVID-19 και της εμφάνισης των R-IMID υποδηλώνει την αυξημένη πιθανότητα σχέσης αιτίου-αποτελέσματος», σημείωσαν οι μελετητές .
Παύλος Κλεπετσάνης> 

ΣΟΚ  και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από τον ξαφνικό θάνατο του 60χρονου καθηγητή Παύλου Κλεπετσάνη από το Τμήμα Ιατρικής-Φαρμακευτικής όπου είχαν αναγορεύσει τον Κτηνίατρο  Mπούρλα σε Επίτιμο Καθηγητή της  Σχολής.
 Το Πανεπιστήμιο ο Πρύτανης του οποίου απένειμε το βραβείο στον Μπούρλα για τα εμβόλια ευθανασίας της Pfizer μετράει απώλειες. 
O Πρύτανης του εν λόγω Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρός με την επιβολή του αφηγήματος της planδημίας και των υποχρεωτικοτήτων της. 
 Έφυγε αιφνίδια λοιπόν ο καθηγητής του Παύλος Κλεπετσάνης. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πάαααααντα είχαμε τέτοια....

23 Ιουλίου 1965. Η Πάνδημος κηδεία του Σωτήρη Πέτρουλα που τον σκότωσαν ο Αλ Καπόνε Μητσοτάκης και η εγκληματική Συμμορία του.

 Ο Σωτήρης Πέτρουλας δεν σκοτώθηκε στα επεισόδια με την Αστυνομία. Τον έπιασαν ζωντανό και τον έβαλαν ζωντανό στην Κλούβα  Αποκατάσταση της ...