19/10/23

Η παρένθετη μητέρα που μετέφερε το προϊόν της άνομης σχέσης του Πατρός με την Κόρη από την Ελβετία στην Γλυφάδα

 Η Οδύσσεια του μούλικου που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρεις μητέρες 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!


 Ο Υιός της Αδελφής του και αδελφός της μητρός του , ειναι ταυτόχρονα και εγγονός της δευτέρας μητρός του. 

 Το μπάσταρδο αμάρτημα της μητρός του , δεν γεννήθηκε στον παραλιακό Δήμο κοντά στη Βάρκιζα και δεν ήρθε στον κόσμο στις 4 Μαρτίου.

Γεννήθηκε στην Ελβετία , δυο εβδομάδες πριν, σε ιδιωτικό μαιευτήριο για το οποίο μεσολάβησαν οι ισχυροί φίλοι του πατέρα του.

 Μητέρα, ήταν η ανήλικη, μετέπειτα αδελφή του. 

Το νεογέννητο οταν μπορούσε να ταξειδέψει μεταφέρθηκε στην Ελλάδα σαν παιδί άλλης παρένθετης μητέρας. 

 Η παρένθετη μητέρα, ταξίδεψε ως τουρίστρια στην Ελλάδα .

Το παιδί γράφηκε στο διαβατήριο της. 

 Η παρένθετη μητέρα, μετέφερε το παιδί στη Αθήνα για να γίνει «όμηρος της Χούντας» και το παρέδωσε στην 38χρονη γιαγιά του, που στη συνέχεια έγινε η τρίτη μητέρα του, αφού δήλωσε στο Ληξιαρχείο, οτι το γέννησε στο σπίτι. 

 Η δεύτερη, (παρένθετη) μητέρα, δήλωσε απώλεια διαβατηρίου και έφυγε από την Ελλάδα χωρίς το παιδί που γεννήθηκε πλέον για δεύτερη φορά από την τρίτη μητέρα του, με την βοήθεια τον ιατρών με ποδίτσα και κατανόηση και δηλώθηκε ότι γεννήθηκε στο σπίτι από την 38χρονη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. 

 Στη συνέχεια του έβγαλαν ξανά διαβατήριο και ταξίδεψε στα Ευρώπας, για να βρει τον μπαμπά του, μαζί με την γιαγιά που έγινε μητέρα του και την μητέρα που έγινε αδελφή. 

 Μια Αγία Κωλο-οικογένεια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο βγηκε και ζαβο.
Λογω αιμομιξιας.
Ας πα να κανει DNA να μας το αποδειξει οτι δεν εχει τρεις μαμαδες.

Και με το αλλο το ηλιθιο που 'ναι παντρεμενο με την ΚΣανθεια υπαρχει προβλημα αιμομιξιας

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο την παρενθετη μαμα που μετεφερε το μωρο απ την Ελβετια στην Ελλαδα, καρπος του παρανομου ερωτα μπαμπα και κορης, πρεπει να την μετονομασεις σε ..."παρενθετη μητερα-καραβακι" (οπως κανουν και οι εμποροι ναρκωτικων που προσλαμβανουν καραβακια αλαβανιδες για να μεταφερουν τα ναρκωτικα απ το ενα μερος στο αλλο)

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον: τον ραγιά τον ενδιαφέρει να διορίσει τα παιδιά του με μέσον στο Δημόσιο. Δεν ενδιαφέρεται για τέτοιες.....λεπτομέρειες!! Και δεύτερον: ποια ήταν η περίφημη παρένθετη μητέρα και πού την βρήκε η κωλοοικογενεια; Μπορείς να μας πεις,σε παρακαλώ; Ήταν κάποια φίλη της κωλοοικογενειας;

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...