4/12/23

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν : Ο Νετανιάχου θα δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα  ότι «ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας»ς.

Σε ομιλία του κατά την έναρξη της 39ης συνάντησης των υπουργών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι «η Λωρίδα της Γάζας είναι παλαιστινιακή γη και θα ανήκει πάντα στους Παλαιστίνιους».

 «Συγχαίρω τη Γάζα που αντιστάθηκε στις ισραηλινές επιθέσεις», είπε, προσθέτοντας ότι οι δυτικές χώρες απλώς παρακολουθούν τη σφαγή στη Γάζα.

 Ο Ερντογάν δήλωσε ότι η σημερινή δομή του ΟΗΕ δεν θα φέρει ειρήνη και ζήτησε να αλλάξει η δομή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ολα τα παραλια της Ιωνιας και του Ποντου ειναι ελληνικα.

Ημέρες του 1974. Ο Μακάριος δεν δεχόταν λύση δια των εκλογών.Φυγαδευτηκε από την Κύπρο ο στρατηγός Καρούσος και μεταφέρθηκε με το Ιάσων 2 στο Καστελόριζο

  Ο Στρατηγός Γεώργιος Καρούσος ήταν  Διοικητής της IIΙ Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων και Διευθυντής της Διευθύνσεως Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ. ...