27/2/24

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε το πρώτο Αμερικανικό άρμα μάχης «Άβραάμ» στο μέτωπο της Αβντέεβκα

 Oι Ταλιμπάν με παντόφλες κυνήγησαν τους Αμερικανούς. Oι Χούτι, έχοντας μασήσει «Κάτα» δημιουργούν προβλήματα στον αμερικανικό στόλο. Και, τέλος, δύο Ρώσοι στρατιώτες με τα διακριτικά κλήσης Rassvet και Bull τελείωσαν τον αμερικανικό μύθο της τεχνολογικής υπεροχής χωρίς τον παραμικρό οίκτο.


Το αμερικανικό άρμα μάχης  που έδειξαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε ένα προπαγανδιστικό βίντεο πριν από την απελευθέρωση της Αβντέεβκα ότι  δεν έφθασε στην «πρώτη γραμμή». Το «Άμπραμς» καταστράφηκε. 

Ο σύμβουλος του επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν, Γιάν Γκάγκιν, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι (DNR), « οποιοσδήποτε ξένος εξοπλισμός είναι ευάλωτος» και ότι «η νέα προμήθεια όπλων στο Κίεβο θα έχει την ίδια μοίρα με τις προηγούμενες».

Η Ουάσιγκτον υποσχέθηκε στο Κίεβο να παραδώσει 31 άρματα μάχης «Abrams».

 Το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα τονίσει ότι τα άρματα μάχης «Abrams» που παραδίδονται στην Ουκρανία θα καούν, όπως και υπόλοιπος  δυτικός εξοπλισμός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Abrams Just Got Destroyed. First Abrams Loss in Ukraine

https://youtu.be/pOlyytCzWkU?si=LcEFNakpiRYdOIRy

Μίλησα ζωντανά στην ΕΡΤ 24. Μαζί μου ηταν τρείς ευρωφιλελέρες και το πουλέν της χοντρονοικοκυράς που βρήκε 20000 για το παράβολο

  Όλοι οι Προδοτόπουλοι και οι Εφιαλτάκηδες δηλώνουν πιά  Μπατριώτρες.  Εμείς ,το Κίνημα 21 είμαστε Φίλοι του Γένους. Των Ελλήνων.  Είμαστε ...