1/2/24

Ο ΄Βίκτορ Ορμπάν δεν πήγε τελικά στο δείπνο με τον Ομοφυλολάτρη Μησοτακένσκι και τους άλλους τσιφούτηδες και βγήκε στο δρόμο να σφίξει τα χερια με διαμαρτυρόμενους αγρότες


 

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας  Βίκτορ Ορμπάν αρνήθηκε να δειπνήσει με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στις Βρυξέλλες, και αντ' αυτού συναντήθηκε με διαμαρτυρόμενους αγρότες.

«Το λάθος της Ευρώπης είναι ότι η φωνή του λαού δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τους ηγέτες. Αυτό είναι το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα. Συζητάμε για τη μετανάστευση, την «στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία και ούτω καθεξής, αλλά οι ηγέτες δεν παίρνουν στα σοβαρά τη φωνή του λαού στο δρόμο», δήλωσε ο Ορμπάν στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνομιλίας με διαδηλωτές. 

Ο Όρμπαν σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξει η ηγεσία στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια των εκλογών του Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτό το χαρακτηρίζουν "λαϊκισμό" και μάλιστα στην έκθεση στο σχολείο μας εξηγούσαν την διαφορά μεταξύ "λαϊκισμού" και "λαϊκότητος", αντίθετα στην Ευρώπη έχουμε κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως "populists" και ως "εθνικιστές", στην Γραικία είναι αδιανόητο να αποπειραθείς να αποποινικοποιήσεις έναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό του συστήματος απλά αυτοχαρακτηριζόμενος επίσημα ως τέτοιος