16/7/24

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Οι προδότες ενώ περίμεναν τον Κεμάλ να επιτεθεί για να το βάλει στα πόδια ο Τρικούπης, ανακοίνωσαν στον χαζό λαό την Μεγάλη απόφαση για κατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως

 


 

Η  καταστροφή της 115ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανακοινώθηκε  από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 
 «Μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες, οι απώλειες  αυτής της μονάδας ανήλθαν σε περισσότερους από 600 άβδρες», δήλωσε κατά τη διάρκεια πρωινής ενημέρωσης ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.
 Σύμφωνα με τις αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών, οι ουκρανικές αρχές προσπαθούν επειγόντως να αντισταθμίσουν τις απώλειες με την επιστράτευση των Εφέδρων κατοίκων του Σεβέρσκ, και άλλων κοντινών πόλεων στη ζώνη ελέγχου του ουκρανικού στρατού. 
 Ταυτόχρονα, έως και 200 Ναζί και ξένοι μισθοφόροι εξαερώθηκαν στο Νικολάγεφ με  χτύπημα πυραύλου υψηλής ακρίβειας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον χώρο ανάπτυξης της προκλήθηκε στο σημείο της προσωρινής ανάπτυξης της 123ης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 
Η Ρωσική αεροπορία κατέρριψε δύο MiG-29 των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις περιοχές  Νικολάγεφ και Ντιεπροπετροφσκ Dnipropetrovsk και το Su-25 κοντά στο Σεβέρσκ.

 

Η παραχώρηση από το ΚΚΕ των Ανταρτοκρατούμενων ορεινών περιοχών Καστοριάς Φλωρίνης και Εδέσσης στον Τίτο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: