17/7/24

Ο φίλος του Τασσούλα και του Μητσοτάκη γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε ένοχος για αποδοχή δωροδοκιών σε μετρητά και ράβδους χρυσού .Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε ένοχος για 16 κατηγορίες δωροδοκίας. Σε αυτου τα βρόμικα χέρια εμπιστευτήκαν την Ελλάδα.

 


Το 2021 σε μια συμβολική κίνηση δουλοπρέπειας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κ. Τασούλας παρέδωσε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ μια καλλιτεχνική απόδοση του χάρτη της Ελλάδας, δηλώνοντας:  «Από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο και απο την Κρήτη μέχρι την Θράκη, σας παραδίδουμε την Ελλάδα σήμερα στα χέρια σας. Και είμαι σίγουρος πως είναι σε καλά χέρια». 

Ο Τασσούλας που παρέδωσε την Ελλάδα στα χέρια του διεφθαρμένου Μενέντεζ οφείλει σήμερα να παραιτηθεί.

 Ο Μπομπ Μενέντεζ, 70 ετών, είναι γνωστός λομπίστας για την αλβανική Μαφία .

Κατηγορείται επίσης ότι εργαζόταν ως ξένος πράκτορας για λογαριασμό της Αιγύπτου.


Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε χθες ένοχος για αποδοχή δωροδοκιών σε μετρητά και ράβδους χρυσού  «για να κάνει χάρη σε επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ».

 Το FBI κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, το 2022, βρήκαν και κατέσχεσαν 480.000 δολάρια σε μετρητά, καθώς και ράβδους χρυσού αξίας 150.000 δολαρίων, που ήταν αδήλωτα και πρόεκυψε από την εισαγγελική έρευνα ότι ήταν «λάδωμα». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: