9/9/24

Ο Μισοξυρισμένος αλα Καπουτζίδη και Τασούλα Κλεφτολουμπινέ υφυπουργός Θανάσης Κοντογεώργης μίλησε για "Μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες",

ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΠΟΤΕ  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, είπε ότι το Κουλι περιέγραψε «πώς θα φθάσουμε το 2027 ώστε να υπάρχει μια καλύτερη ζωή και ευημερία για όλους μας, και η χώρα μας να ανέβει ένα μεγάλο σκαλί». Και μίλησε ξανά για «διαρθρωτικές αδυναμίες» αλλά και για «σημαντικές προκλήσεις».

Λόγια αέρος-αέρος. "καλύτερη ζωή και ευημερία για όλους" τους Κλεφτολουμπινέ και τους μουσαφιρηδες , και ξανά «διαρθρωτικές αδυναμίες» και ξανά «σημαντικές προκλήσεις», και  "ένα μεγάλο σκαλί παραπάνω για την Ελλάδα", διότι εκτός όλων των άλλων οι μισοξυρισμένοι ειναι και "εθνικόφρονες".


Ο κ. Εφιαλτάκης είδε ότι «οι τιμές πέφτουν», (ιδίως για τα φάρμακα) ότι το εισόδημα (των Κλεφτολουμπινέ) αυξάνεται, ότι οι (ακριβές) γειτονιές είναι ασφαλείς,  ότι η φωτιά στην Αττική, που έφτασε στα σπίτια, ήταν «μία αστοχία», για τα χάλια στα Κρατικά Νοσοκομεία του φταίνε τα χρόνια του Κόβιντ. Όσο για τα σχολεία δεν φταίει αυτός αλλά οι δήμαρχοι που ψήφισε ο Λαός.
Κανείς παπαγάλος δεν τον ρώτησε εάν ειναι Ομοφυλόφιλος. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το παρατηρητικό και εξασκημένο μάτι του Σπύρου εντοπίζει αμέσως τους "μισοξυρισμένους σκερτσάτους" και τους Σαλανίκ...