18/9/24

Διώξτε την ΟΛΓΑ απόψε

 

Μετά την προκλητική απάντηση της  Ολγας Μάτσα Κεφαλογιάννη για τα λεφτά του Ελληνικού Λαού που έδωσε στην φίλη της κ. Μοιραράκη πρέπει να πάει αμέσως σπίτι της

Η Ολγα Μάτσα Κεφαλιγιάννη δεν είπε τίποτα για την Ταμπακέρα.

 Είναι η δεν είναι φίλη της η κα Μοιραράκη;

Μήπως Έγινε διαγωνισμός; πήρε προσφορές; Και όταν μας λέει «κρίθηκε» από ποιον κρίθηκε;.

Ποιος εισηγήθηκε;   

Και για να καλύψει  την σπατάλη των χρημάτων μας και την χρηματοδότηση της φίλης της μπλέκει και τους «εθνικούς σκοπούς». 

Για την Ελλάδαςρε Γαμώτο. 

Μόνο για αυτό ο Μητσοτάκης πρέπει να την διώξει απόψε 

 

 Για αγορά των δύο χαλιών από την κυρία Μοιραράκη (εμβαδού 13,03 τ.μ και 9,97 τ.μ αντίστοιχα), συνολικής αξίας 17.980 ευρώ που τοποθετήθηκαν στον χώρο υποδοχής επισκεπτών, το υπ. Τουρισμού, μας είπε έχει ως «βασική αποστολή την προώθηση της εικόνας της χώρας» και στο πλαίσιο αυτό «κρίσιμο μέρος των εργασιών είναι η υποδοχή προσώπων από όλο τον κόσμο».

Η κυρία Μάτσα Κεφαλογιάννη λεει  διαδικασία αγοράς έγινε «με απόλυτη διαφάνεια» και τονίσει ότι «κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού και η αναβάθμιση των υποδομών μας, διαδικασία που είχε καθυστερήσει για περισσότερο από μια δεκαπενταετία».

Καταλήγει δε αναφέροντας: «Η βελτίωση των χώρων υποδοχής κρίνεται αναγκαία για τη διασφάλιση της άριστης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των επισκεπτών, στο πλαίσιο δράσεων και εργασιών για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, καθώς και για την ανάδειξη της θετικής εικόνας της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: