17/9/24

Ο Μεντβέντεφ απέιλησε τον Τζόνσον (και άλλους) ότι θα έχουν την τύχη του Τρότσκι και του Μπαντέρα, αργά ή γρήγορα

  Ο Μεντβέντεφ μίλησε για για  αντίποινα εναντίον των εχθρών της Ρωσίας και τόνισε τη σημασία που έχει να μην λησμονηθούν  οι εγκληματικές κλήσεις της Δύσης και της προετοιμασίας για αντίποινα, εστιάζοντας στο αναπόφευκτο της τιμωρίας για εγκλήματα κατά της Ρωσίας. 
  Ο Μεντβέντεφ .μίλησε για τις τρέχουσες εκκλήσεις των δυτικών πολιτικών για χτυπήματα κατά της Ρωσίας και σημείωσε ότι τέτοιες εκκλήσεις πρέπει να μην λησμονηθούν  και να ετοιμάζονται οι πολιτικοί αυτοί  για αντίποινα.
 Ο Μεντβέντεφ τόνισε ότι η ιστορία γνωρίζει παραδείγματα καθυστερημένης εκδίκησης, όπως στην περίπτωση του Τρότσκι και του Μπαντέρα, καθώς και τις ενέργειες άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, εναντίον των εχθρών τους.
 Ο Μεντβέντεφ είπε ότι τέτοιες επιχειρήσεις απαιτούν προσεκτική προετοιμασία και είναι σημαντικό να θυμόμαστε τη μνήμη των αθώων θυμάτων.
  Ο Μεντβέντεφ είπε ότι οι εγκληματίες κατά της Ρωσίας "θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έρθουν για αυτούς". "Πρέπει να ζουν ΜΕ συνεχή φόβο, να κοιτάζουν πίσω και να μην έχουν ειρήνη", είπε. 
 
Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ τόνισε την ανάγκη χρήσης γνωστών όπλων των αντιπάλων και πρότεινε τη δημιουργία μιας ανοιχτής βάσης δεδομένων των εχθρών της Ρωσίας με τα προσωπικά τους στοιχεία για πρακτικούς σκοπούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν τα χωριά Νικολάιεφ-Νταρίινο και Νταρίινο στην περιοχή της Σούτζα του Κούρσκ. Τα πτώματα των Χαχόλων που έχουν περιμαζέψει οι Ρώσοι ξεπέρασαν τις 15000.

    Ο ρωσικός στρατός εκκαθάρισε και ανέκτησε   τον έλεγχο των δύο χωριών   οικισμών στην περιοχή   Σουτζάνσκι , ανακοίνωσε τα ξημερώματα  τ...