2/10/24

Οι Πύραυλοι έπεσαν χθες στο κεφάλι των Ισραηλιτών αλλά τα Αμάν-Αμάν τα ακούγαμε στην Νέα Υόρκη. Όπως λένε οι Ρώσοι ο «Ουκρανικός» βαλλιστικός πύραυλος που «δοκίμασε» χθες ο Ζελένσκι χωρίς επικοινωνία και καθοδήγηση από τους αμερικανικούς δορυφόρους, οι πύραυλοι δεν μπορεί να πετύχει τίποτα. Κάπως έτσι, οι πύραυλοι «Φαττάχ» του Ιράν χωρίς καθοδήγηση από τους ρωσικούς δορυφόρους δεν θα πετύχαιναν τίποτα


Ο Αμερικανός Πράκτωρ, και φίλος του Ζελένσκι  που χθες δεν βρισκόταν πουθενά και που δεν τον ρώτησε κανείς, ως Πρόεδρο, για τον Βομβαρδισμό του Ισραήλ τον οποίο προσπαθούν να τον καταστήσουν παράγοντα, οι φερόμενοι ως δημπσιογράφοι Ρουφιάνοι των Δυτικών μμε.

.

Οι Αμερικανοί κατάφεραν να βγάλουν τον δικό τους, Πρόεδρο στο Ιράν. Ετούτος  πήγε στον ΟΗΕ και εκανε δήλωση υπέρ του Ζελένσκι

Ο Πράκτωρ Πεζεσκιάν δεν ήξερε για τους υπερηχητικούς πυραύλους «Φαττάχ» που ανεέπτυξε το Ιράν και δεν το είπε στους φίλους του. Το έμαθε και αυτός μαζί με τους Αμερικανούς και τα Ισραήλ όταν εκτοξευτικαν για πρώτη φορά οι υπερηχητικοί «Φαττάχ».

Οι πύραυλοι χτύπησαν τον άτρωτο  «Θόλο»

Αλλά οι καταστροφές καταγράφηκαν στην Αμερική. Η «υπέροχη τεχνολογία» τους δεν μπορεί να σταματήσει τους υπερηχητικούς πυραύλους του Βαλόντια . Και οι χθεσινοί είχαν συμβατική κεφαλή, Αλλά αύριο, εκείνοι που θε πέσουν στο Λονδίνο, το Παρίσι, στην Σούδα, θα έχουν πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές.

Το χθεσινό επεισόδιο κατέδειξε στους φιλοπόλεμους (έξυπνους;) Στρατηγούς, ότι τα χτυπήματα βαθειά στην Ρωσία με τους «Ουκρανικούς» πυραύλους θα φέρουν την καταστροφή και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Ο Πούτιν είπε ότι θα δώσει όπλα στους εχθρούς της Δύσης και τα έδωσε

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα το βαλιτσακι του Ιραν ποιος το κραταει; Ο προεδρος ή ο θρησκευτικος ηγετης;

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς σαν λαοί της δύσης εχθροί τους είμαστε στην συντριπτική μας πλειοψηφία. Μόνοι τους νομίζουν ότι μας κυβερνούν πλέον οι εκάστοτε αχυράνθρωποι-εντολοδόχοι. Δικαιούμαστε και εμείς οπλισμό δώρο απ τον Βαλόντια!

soulis είπε...

Σπυρο το πως ακριβω; λειτουργει το ολο συστημα αντιπυραυλικης προστασιας του Ισραηλ το ειχε περιγραψει σε μια εκπομπη στο ιντερνετ ο γνωστος Σκοτ Ριτερ .Γι αυτο και αλλους λογους ο εβραιος υπουργος Δικαιοσυνης των ΗΠΑ ο Μερικ Γκαρλαντ (πραγματικο ονομα Garfinkel ).ειχε στειλει το FBI σπιτι του.
Δεν ειναι τοσο το iron dome που δεν αναχαιτιζει βαλλιστικους πυραυλους.Παραθετω κι εδω το τι ελεγε για να μαθαινουν οι αναγνωστες.Στην ερημο Νεγκεβ εκει που εχουν και τα f 35 αλλα και τις πυρηνικες τους εγκαταστασεις οι εβραιοι των ΗΠΑ εχουν εγκαταστησει το πιο προηγμενο τεχνολογικα ρανταρ που εχουν οι αμερικανοι.Αυτο συνδεεται και συνεργαζεται με την κεντρικη υπηρεσια που παρακολουθει καθθε εκτοξευση πυραυλου κλπ που βρισκεται στο Κολοραντο.Εκει επεξεργαζονται ολα τα στοιχεια απο δορυφορους ραντα κλπ και συνονιζουν ολη την αντιαεροπορικη και αντιπυραυλικη ασπιδα και των ΗΠΑ αλλα και του Ισραηλ.Το ρανταρ λοιπον αυτο συντονιζει και κατευθυνει ολα τα συστηματα του Ισραηλ το iron dome το Arrow αλλα και τους Πατριοτ που προστατευουν την βαση ,το AEGIS που εχουν στα πλοια κλπ.Αρα οι ιρανοι με την βοηθεια των ρωσων οπως πιστευω κι εγω τρυπησαν οχι μονο το iron dome αλλα ολο το συστημα αντιπυραυλικης προστασιας των ΗΠΑ που κρυβεται απο πισω.Και την προηγουμενη φορα το ειχαν κανει και εφτασαν πυραυλοι μεχρι την Νεγκεβ αλλα ηθελημενα οι ιρανοι δεν στοχευαν εγκαταστασεις το ιδιο το ρανταρ αεροπλανα κλπ.Τωρα μαλλον χτυπησαν και τετοια.Παντως το μηνυμα το εδωσαν.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απελευθέρωσαν 823 τετραγωνικά χιλιόμετρα στο Ντονμπάς τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο

  Το Βουλεντάρ έπεσε.  Τα χωράφια βόρεια και δυτικά του Ουγκλεντάρ είναι γεμάτα πτώματα που δεν έχουν περισυλλεγεί  και δεν εχουν καταμετρηθ...