29/8/09

10,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, έφαγαν οι “Περιούσιοι τραπεζίτες” του Γιαχβέ!

Σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής Commerzbank, που δημοσιεύτηκε στηνWelt, η χρηματοπιστωτική κρίση ,που προκάλεσαν οι τραπεζίτες που όμως επέστρεψαν στην κερδοφορία, κόστισε 10,4 τρισεκατομμύρια δολάρια, τά οποία τώρα τους χρωστάμε!!!!!
Αναλυτικότερα:
-Απώλειες ύψους περίπου 1,6 τρισεκατομμυρίων προέκυψαν από τις διαγραφές ενεργητικού και τις πτωχεύσεις τραπεζών.
-Άλλα 4,6 τρισεκατομμύρια ήταν οι απώλειες από τις αγορές ακινήτων στις ΗΠΑ και τη Βρετανία. -Η μείωση της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας που προέκυψε από την χρηματοπιστωτική κρίση κόστισε τα τελευταία χρόνια άλλα 4,2 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Βέβαια υπάρχουν και άλλες αποκλίνουσες εκτιμήσεις αναφέρει το Spiegel. Για παράδειγμα η έκθεση της Ασιατικής Τράπεζας Επενδύσεων υπολογίζει τις απώλειες από την χρηματοπιστωτική κρίση στα 50 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με την έρευνα της Commerzbank , κάθε κάτοικος του πλανήτη μας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας και φύλου χρωστάει πλέον στους “Περιούσιους τραπεζίτες του Γιαχβέ” &Co, 1 .500 δολάρια.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Οι τιμές των ακινήτων στην Αμερική πάντως άρχισαν να ανεβαίνουν και οι τράπεζες έχουν ήδη τροφοδοτηθεί με φρέσκα κεφάλαια ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυνάμεις καταστολής εναντίων ακτιβιστών στην Λέσβο


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/08/blog-post_29.html

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!