10/8/09

Το τραγικό λάθος του ..."εθνάρχη"

http://gianniotis.blogspot.com/

Η πολιτική του διορατικότητα, δεν απεδείχθη και τόσο ικανή, ώστε να προβλέψει τα ...μελλούμενα μετά πάροδο 35 ετών από την αναγνώριση των εκλιπαρούντων τότε ΚΚΕ/εξ. και ΚΚΕ/εσ. για μια θέση στον ...ήλιο της πολιτικής.
Δεν μπόρεσε να ...προβλέψει ότι αυτά τα δύο σταλινικά και ανθελληνικά απολιθώματα, θα γινόταν κάποτε οι εχθροί της χώρας.
Ο ..."Εθνάρχης" υπήρξε θύμα της απερισκεψίας του, αλλά και πολλαπλής πολιτικής απάτης, ενώ είχε πολύ καλά υπόψη του τα Μαρξιστικά ..."κατορθώματα" και τον ηγεμονικό αυταρχισμό του Λένιν, εν τούτοις προχώρησηε στην αναγνώριση των πολιτικών εκτρωμάτων, λησμονώντας ακόμη και τις πρόσφατες συνέπειες του εμφυλίου.
Η ψευδής δήλωση ...μετανοίας του κατσαπλιά Φλωράκη, φαίνεται πως τον έπεισε περί των ...αγνών προθέσεών του, οι οποίες 35 χρόνια μετά εμφανίζονται τόσο ανθελληνικές, όσο ποτέ.
Οι ηγεσίες του ΚΚΕ και ΣΥΝ, μια και δεν έχουν καμιά ελπίδα, λόγω των συνεχών ιστορικών προδοσιών τους, να κερδίσουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος ανοικτά πλέον τους γυρίζει την πλάτη, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ να τον αντικαταστήσουν με αλλοδαπούς δούλους, μήπως έτσι και διασωθούν
Πιστεύουν οι ...άθλιες ηγεσίες ότι θα διασωθούν, με το να κερδίσουν κάποια εκλογικά ποσοστά από τον εκλογικό εγκλωβισμό κάποιων ταξικά και ...πολιτικά πρωτόγονων!!!
Όπως συνήθως κάνουν τις επιθυμίες τους και τις φοβίες τους πραγματικότητα.
Οι καθυστερημένοι ταξικά και πολιτικά, οι "δούλοι", χειραγωγούνται ΠΑΝΤΑ από τους μηχανισμούς του χρήματος:
Αυτό αποτελεί πλέον ΑΞΙΩΜΑ της ιστορίας…
Έτσι, η ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΝ και όλο το "πλήθος" των αξιοθρήνητων υποπροϊόντων της συνολικής "αριστερής" αποσύνθεσης, έχουν γίνει οι πλέον "υστερικοί" (πολλοί και μίσθαρνα όργανα) των στρατηγικών επιδιώξεων του ...ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου.
Με αφορμή τις ανά την Ελλάδα μετακινήσεις των λαθρομεταναστών - όπου και το αποκορύφωμα - ξεπέρασαν ήδη και τον ίδιο τους τον εαυτό, κι' αυτό γιατί από τα νησιά της Λέρου και της Σύμης μεταφέρθηκαν 77 λαθρομετανάστες χωρίς χαρτιά, ενώ από τη Λέσβο και τη Χίο άλλα 50 άτομα.
Οι ..."αριστερές" αυτές ύαινες καταγγέλλουν ευθέως την κυβέρνηση ότι "...χρησιμοποιεί το ψέμα και τη βία και μεταφέρει εκατοντάδες εξαθλιωμένους μετανάστες - και όχι λαθρομετανάστες - από τα νησιά του Αιγαίου, συγκεντρώνοντάς τους σε στρατόπεδα στον Έβρο, με σκοπό την απέλασή τους, ενώ ήδη δεκάδες λαθρο...μετανάστες από τη Σύμη και τη Λέρο μεταφέρθηκαν με το πλοίο Ιεράπετρα στον Πειραιά και προωθούνται με πούλμαν στον Έβρο. Ανάλογες εντολές και σχεδιασμοί υπάρχουν και για άλλα νησιά του Αιγαίου στις επόμενες ώρες..."
Οι ..."ανθέλληνες" κάλεσαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες να απαιτήσουν, ώστε να σταματήσει "...η βάρβαρη αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών από την κυβέρνηση και συνολικά από την ΕΕ..." και η βουλευτής Βέρα Νικολαϊδου με τηλεφωνικό διάβημα προς τον υπουργό Εσωτερικών εξέφρασε έντονες διαμαρτυρίες γι' αυτή την ..."κατάσταση"
Οι ..."ανθέλληνες" έκαναν λόγο για "...ωμές και βάναυσες επιθέσεις της κυβέρνησης στα δικαιώματα των λαθρομεταναστών..." και κατήγγειλαν την ..."εφαρμογή σχεδίου μαζικού αναγκαστικού εγκλεισμού των αλλοδαπών - λαθρομεταναστών χωρίς χαρτιά σε κλειστούς χώρους κράτησης..." και συνεχίζουν: "...Είναι πια προφανές ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης της ΝΔ έχουν εξέλθει του πλαισίου της δημοκρατικής νομιμότητας..."


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...