10/8/09

Για την κριτική στην ΚΚΕ Α.Ε. και τους «Κανίβαλους» του Θεοδόσιου

1.Η αλήθεια πληγώνει.
Με την αλήθεια μόνον συμφωνείς.
Είτε την αντιλαμβάνεσαι, είτε παραμένεις στον φυγόκοσμο των ιδεολογικών νεφελών.
-Τα «ιδεολογικά» επιχειρήματα, θεωρητικοποιούν το πολύ απλό και το κάνουν περίπλοκο.
Ποιο ήταν το τίμημα του 89;
-Η απόρριψη από τον Μητσοτάκη, του αιτήματος των δικαστικών αρχών της Μόσχας, για τη διερεύνηση της τύχης των χρημάτων του ΚΚΣΕ που κρύφτηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο. Πουλήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού, με υπερβολικό τίμημα, και το κτίριο της Μπουμπουλίνας .(Για να καλυφθούν τα έξοδα των συνεχών εκλογών)
-Για ρωτήστε πώς ζούσαν στη Μόσχα ,τα στελέχη του κόμματος ,όταν οι λαϊκοί αγωνιστές πήγαιναν στα αποσπάσματα και τα ξερονήσια! Πόσα χιλιόμετρα μακρυά από τις σφαίρες καθόντουσαν ο Ιωαννίδης , ο Βλαντάς , ο Γούσιας και άλλοι λεβέντες;
-Γιατί δεν βομβαρδίστηκαν ποτέ από τα «συμμαχικά» και ελληνικά αεροπλάνα,το Βροντερό, οι Ψαράδες,και η Πύλη στις Πρέσπες, όπου ζούσε η ηγεσία του ΚΚΕ ,όταν οι αντάρτες σκοτωνόντουσαν στον Γράμμο και το Βίτσι;
-Ποιος ήταν ο Χαφιές που κατέδωσε τον Μπελογιάννη ;

Αυτά δεν είναι ιδεολογικά ζητήματα. Και δεν έχουν ιδεολογικές απαντήσεις.

Το υπ.αριθμόν 1 ζήτημα για το στενό πυρήνα, είναι ο χορηγός, και τα έσοδα από «άδηλους πόρους».

-Το ΚΚΕ, είναι επιχείρηση, με χιλιάδες εργαζόμενους (επαγγελματικά στελέχη), που μάλιστα δεν κάνουν δήλωση στην εφορία. Το ετήσιο μισθολόγιο, (χωρίς ασφαλιστικές εισφορές), ξεπερνάει τα 15 εκ. Ευρώ. Όσους και να βολέψουν σε συνδικάτα και αυτοδιοίκηση το μισθολόγιο είναι υψηλό.

-Το ΚΚΕ έχει καράβια (βλ. Μπακάλης, στο παρελθόν) ,ακίνητα, τουριστικά γραφεία, κλπ

-Ξέρει κανείς πόσα σπίτια έχουν δωριθεί στο κόμμα, από απλούς αγωνιστές, σε ποιόν ανήκουν τώρα, ποιος τα εκμεταλλεύεται, αν δόθηκαν αντιπαροχή; κλπ
.
Η αλήθεια πληγώνει.

Όμως η αντίδραση, του τύπου,«αυτά λένε οι φασίστες» και, «όχι! ,όχι ! μη μου το λες»,παραπέμπουν στην στρουθοκάμηλο.

2.Για το, «θέμα των ημερών», δεν πήρα θέση αλλά παρακολούθησα το μέγεθος της ασχετοσύνης να εκτυλίσσεται
Λοιπόν.
Η μεγάλη καταστροφή των ελληνικών πόλεων και των αρχαίων ιερών, έγινε κατά την επιδρομή του Αλάριχου, την οποία επέτρεψε ο Θεοδόσιος, έναντι των χρημάτων που όφειλε η αυτοκρατορία στους Γότθους, για τις στρατιωτικές τους υπηρεσίες.
Η περιγραφή της λεηλασίας της Ρώμης ,(μερικά χρόνια μετά), από τον ίδιο Αλάριχο ,μας δίνει το μέτρο του τι έγινε.
Είναι επίσης ιστορικά διασταυρωμένο, ότι εστάλησαν μαζί με τον Αλάριχο, ορισμένοι καλόγεροι-ιεραπόστολοι, για να διαδώσουν τον νέο θεό, που στήριζε τον αυτοκράτορα.

Το ότι οι ιεραπόστολοι του Θεοδόσιου, ενθάρρυναν την καταστροφή των αγαλμάτων των αρχαίων θεών, που δυστυχώς για αυτούς, δεν στήριζαν τον αυτοκράτορα, είναι πιθανότατο ή σχεδόν σίγουρο.

Το εάν, κάποιος ,(οιστρηλατούμενος από ένθεο ζήλο ), καλόγερος, «τσάκισε» κάτι, που δεν το κατέστρεψαν οι Γότθοι, το γνωρίζει καλύτερα από εμάς, ο σαιεντολόγος κ.Γαβράς.
Σε όλη τη συζήτηση πάντως ,δεν άκουσα κανέναν να μιλάει για τον Θεοδόσιο και τη νέα Ρωμαϊκή Εξουσία της Κωνσταντινούπολης


Η καταστροφή των ελληνικών πόλεων και των αρχαίων ιερών είχε πολιτικά και όχι θρησκευτικά κίνητρα.

Αρχηγός της νέας θρησκείας ,ήταν ο Pontifex Maximus , ο αυτοκράτορας, που διόριζε τον Πατριάρχη, που ήταν ένας από τους υψηλούς αξιωματούχους του καθεστώτος.
Με τον θεό, "συνομιλούσε" μόνον ο ελέω θεού.

(Συγνώμη που καταφεύγω στην αλφαβήτα ,αλλά εδώ που φθάσαμε...)

Οπότε ,κουβέντα να γίνεται ,μακράν της ιστορικής αληθείας.
Για να συνεχίσω τον "καυγά", δηλώνω απογοητευμένος Παναθηναϊκός ,και αναμένω τους λάτρεις του Τεν Κάτε να μου επιτεθούν.(Για το θέμα των καλογέρων όμως).

Σπύρος Χατζάρας
Στο www.resaltomag.gr , ένας «Εξόριστος» ,δημοσίευσε το ακόλουθο σχόλιο για το σημείωμα μου,για την ΚΚΕ Α.Ε

Οι «πλασιέ» της προβοκάτσιας!

Κάποιοι πλανόδιοι «πλασιέ» της προβοκατόρικης παραφιλολογίας επιχειρούν να αμαυρώσουν ιστορικά μεγέθη, όπως ο Λένιν και ο Τρότσκι, καθώς και τη μεγαλύτερη Επανάσταση του 2ου αιώνα: Τη ρώσικη Επανάσταση.

Επιχειρούν αυτοί οι πλανόδιοι «πλασιέ» της προβοκατόρικης μικροπολιτικής να εξηγήσουν τα μεγάλα ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα ή τις ιστορικές προσωπικότητες που σημάδεψαν τον κόσμο με παραπολιτικές αστυνομικές ιστοριούλες: Με τα χρήματα που πήρε ο Λένιν να μεταβεί στη Ρωσία, τις επαφές του Πάρβους- Τρόσκι- Λένιν με την Τουρκία και άλλα τέτοια φαιδρά των πρακτορικών υπονόμων.

Και φυσικά κάποια "ακροδεξιά" μπλογκ (ευτυχώς λίγα- διαθέτουν και αυτά μεγαλύτερο μυαλό από τους «προοδευτικούς» προβοκάτορες) ΕΣΠΕΥΣΑΝ να αναπαράγουν τις βαθυστόχαστες αστυνομικές «αναλύσεις» του πλανόδιου…

Βεβαίως οι προσωπικότητες και το ογκώδες θεωρητικό και πολιτικό έργο, καθώς και η επαναστατική δράση των Λένιν- Τρότσκι κ.λπ είναι γνωστά και δεν αμαυρώνονται από τις αστείες, γραφικές φιγούρες κανενός πλανόδιου προβοκάτορα και τα πρακτορικά, αστυνομικά σενάρια.

Το ερώτημα είναι γιατί, ξαφνικά τώρα, αυτός ο κύριος, με τόσο υπερβάλλοντα ζήλο επιχειρεί, σε μια εποχή που οικοδομείται μια ενότητα στη βάση της κοινωνίας, να σπείρει τέτοιες προβοκάτσιες;

Ακριβώς, γιατί ο εναγώνιος στόχος του είναι να βρικολακιάσει ένα στείρο και διχαστικό αντικομουνισμό!!!

Επιχειρούν, όλες αυτές οι «λερωμένες» φιγούρες να αξιοποιήσουν τα εγκλήματα και τις προδοσίες της ηγεσίας του ΚΚΕ για να κτυπήσουν τους μεγάλους Επαναστάτες, να σβήσουν την Ιστορία και να δηλητηριάσουν, με το διχαστικό, στείρο αντικομουνισμό, παίρνοντας το υλικό τους από τα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών.

Είναι ανίκανοι για θεωρητική, ιδεολογική και πολιτική κριτική, παντελώς ακατάρτιστοι, και τρέχουν σε αστυνομικές, παραπολιτικές ιστοριούλες, μαύρης προπαγάνδας.

Έχουν γι αυτό εκπαιδευτεί πολύ καλά μέσα στους καθεστωτικούς μηχανισμούς, ιδιαίτερα, στην εποχή που "διέπρεψαν" στα κρατικά κανάλια…

Αυτά προς το παρόν…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Εξόριστος
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3600

Απαντώ:
Ότι γράφω δεν είναι «προβοκατόρικη παραφιλολογία», αλλά διασταυρωμένα ιστορικά γεγονότα. Το ύφος και το επίπεδο του σχολίου, είναι περισσότερο κατάρα, παρά πολιτική απάντηση.
Συνιστώ ψυχραιμία και μελέτη.
Δεν θα ακολουθήσω το θρησκευτικό «υβρεολόγιο».
Προτιμώ την νηφάλια συζήτηση, για πραγματικά ιστορικά γεγονότα και τις ερμηνείες τους.
Στα ρωσικά αρχεία και όχι μόνον, υπάρχει όλο το υλικό.
Υπάρχει ο φάκελος Τρότσκυ στο Χάλιφαξ. Αποχαρακτηρίστηκε το 2002.
Υπάρχει η αβίαστη κατάθεση Ρακόφσκι στην NKVD.
Και δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Ισραέλ Λαζάρεβιτς-Πάρβους ήταν ο Χορηγός του Μπεναρόγια.
Έχουν χυθεί ποτάμια αίμα για τους χορηγούς.δεν χρειάζεται να χυθεί και παραπάνω μελάνι.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο εξοριστος ζει εξοριστος στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

μαζι με την ολοκληρωτικη ιδεολογια του και τις μνημες του.

ας νομιζει πως καποιοι αμαυρωνουν το μαγαζι του.to amayrvmeno hdh..αλλωστε η ιστορια του απεβαλλε..

εξοριστος των γκιουλαγκ

ποντος-ουζμπεκισταν

grenadier είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

Δυστυχώς το καρκίνωμα του αριστερισμού-κομμουνισμού είναι βαθειά ριζωμένο σε κάποιυς Έλληνες - τουλάχιστον στο 1/3 του ελληνικού λαού, όπως αποδεικνύουν τα εκλογικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε η μοναδική κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη - και αυτοί οι άνθρωποι, ανίκανοι να παραδεχθούν την κατάρρευση του εβραϊκού οικοδομήματος που λεγόταν κομμουνισμός, έχουν αναπτύξει ένα βαθύ σύμπλεγμα (κόμπλεξ) κατωτερότητος, το οποίο εκτονώνουν φορώντας κουκούλες.

Όσο για το ότι αποφεύγουν συστηματικά και μετά βδελυγμίας να εμπλακούν σε σοβαρή συζήτηση με ιστορικά και επιστημονικώς τεκμηριωμένα στοιχεία, αυτό ήταν ανέκαθεν το κοινό χαρακτηριστικό τους και δεν θα έπρεπε να σε εκπλήσσει. Μοναδικός σκοπός αυτού του καρκινώματος που ρίζωσε στη χώρα μας ήταν πάντοτε η ριζική καταστροφή του Ελληνισμού, για τον απλούστατο λόγο ότι, συνειδητά ή ασυνείδητα, αυτοί οι καρκίνοι, ακολουθούσαν πάντοτε πιστά τις "περιούσιες" οδηγίες που ελάμβαναν από την πουλημένη ηγεσία τους.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...