11/8/09

Επιχείρηση "ισοπέδωση και δήμευση" των ελληνικών περιουσιών στην Αλβανία!

http://orfni.blogspot.com/2009/08/blog-post_386.html

Tα καλύτερα ο Αλβανός Μπερίσα τα άφησε για την σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου του όπου και εισηγήθηκε νόμο ο οποίος προβλέπει πως όσοι κατέχουν γη θα χάνουν την ιδιοκτησία της αν δεν την καλλιεργούν!!!
Όπως γίνεται αντιληπτό η καμπάνα χτυπά και πάλι για τις ιδιοκτησίες των βορειοηπειρωτών που διαμένουν στην Ελλάδα και χρόνια τώρα παραμένουν χέρσες. Παράλληλα, κλιμάκια του Υπουργείου Περιβάλλοντος όργωσαν την περιοχή της Χιμάρας τρομοκρατώντας ιδιοκτήτες, παράνομων και μη οικοδομών, πως έρχεται νέο κύμα κατεδαφίσεων .

Με νωπές τις μνήμες από τις κατεδαφίσεις στο Γιάλι, η αίσθηση που επικρατεί στον κόσμο είναι πως τα έργα υποδομής δεν γίνονται προς όφελος των κατοίκων αλλά προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για νέες '' επενδύσεις '' τύπου Κακομαίας.
Οι φήμες οργιάζουν πως εταιρία συμφερόντων κυβερνητικών παραγόντων έχουν σφετεριστεί εκατοντάδες παραλιακά ακίνητα με σκοπό να τα εκμεταλλευτούν τουριστικά. Kατά τ' άλλα οι αυλοκόλακες θαυμάζουν τις κολυμβητικές επιδόσεις Μπερίσα.
Ως γνωστόν ο Μπερίσα επισκέφτηκε το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Β. Μπολάνο και τηλεοπτικές κάμερες, διαφημίζοντας το νέο δρόμο που οδηγεί στην Αιγιπαία.

Σε δηλώσεις για τα ΜΜΕ που τον συνόδευαν ο κ. Μπερίσα τόνισε πως μέχρι το 2010 θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις παραλίες της Χιμάρας μέσω νέων ασφαλτοποιημένων δρόμων. Παράλληλα ζήτησε χαμηλές τιμές και καλύτερες υπηρεσίες από τους επιχειρηματίες ώστε να προσελκύσει η περιοχή ξένους τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: