10/8/09

Ισραηλινή PAX, μετά τη νομιμοποίηση του Αμπάς ως συνομιλητή τους

«Κάτω τα χέρια από τους εποικισμούς»! Χαστούκι και προς ΟΗΕ, Ε.Ε.

Ο Benjamin Netanyahu, πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε χθες πως «η αποχώρηση των εβραϊκών εποίκων από τη Γάζα ήταν ένα λάθος» και ότι «δεν θα επαναληφθεί στην Ιερουσαλήμ, αλλά ούτε και στη Δυτική Όχθη». Μάλιστα, τόνισε πως δεν «εκτιμήθηκαν οι ειρηνευτικές προσπάθειες του Ισραήλ και οι τεράστιες παραχωρήσεις του»…
Ένα ηχηρό χαστούκι στις αποφάσεις του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Βέβαια, το χαστούκι ήχησε εκκωφαντικό στα κατεχόμενα, αφού συνέβη αμέσως μετά την «εκλογή» από τους αριστίδην «συνέδρους» του Αμπάς και την καταγγελία του Φαρούκ Καντούμι. Ο Καντούμι είχε διαπιστώσει και εκφράσει την θέση της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, ότι νέοι συμβιβασμοί και υποχώρηση από τις αποφάσεις των διεθνών οργανισμών θα ήταν καταστροφικά για την Παλαιστινιακή υπόθεση.
Ο Netanyahu μαζί με τον «Αμπάς, ειλικρινή συνομιλητή για την ειρήνη», ανακοίνωσε ότι στους λίγους εποίκους που είχαν αποχωρήσει, μετά τις αποφάσεις του ΟΗΕ και τις Ε.Ε., «η κυβέρνηση θα προσφέρει επιπρόσθετη οικονομική βοήθεια» και τους διαβεβαίωσε ότι «κάθε νέα συμφωνία για τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη θα έχει ως προϋπόθεση την αναγνώριση -όχι πλέον του Ισραήλ- ενός Εβραϊκού Κράτους»!
Η ειρήνη των δολοφόνων για τα θύματά τους, βρίσκει πλέον εύφορο έδαφος στους προσκυνημένους!
Ισραήλ και ΗΠΑ ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν πλέον εκλογικές διαδικασίες στην Παλαιστίνη, μιας και στις δημοκρατικές, ελεύθερες εκλογές που επέβαλαν και επέβλεψαν, ηττήθηκαν οι παλαιστινιακές οργανώσεις του συμβιβασμού και των παραχωρήσεων.
Κάνουν τους λογαριασμούς τους χωρίς τον “ξενοδόχο” και θα λάβουν τις “απαντήσεις” από την απροσκύνητη Αντίσταση!
σίβυλλα
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/08/pax.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: