19/10/09

Δεν τους βγαίνει. Έκαναν ένα βήμα πίσω.

http://www.inews.gr/79/omilia-michali-chrysochoidi-sti-syzitisi-gia-tis-programmatikes-diloseis-tis-kyvernisis-sti-vouli---apomagnitofonimeno-keimeno.htm


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ (μουσουλμάνου) ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. 18/10/2009

"Και όσο για ένα γεγονός που καταγγέλλεται τις τελευταίες μέρες, δηλαδή καταγγέλλεται ένας ξυλοδαρμός Πακιστανού, ενός αλλοδαπού, στη Νίκαια δέκα μέρες πριν τις εκλογές με θάνατο που συνέβη δύο μέρες μετά τις εκλογές, έδωσα εντολή και τοποθετήθηκε και ορίστηκε ειδικός πραγματογνώμων μαζί με τους επισήμους κρατικούς πραγματογνώμονες. Αναμένω το πόρισμα, δεν απολογούμαστε για κανέναν ο οποίος δεν σέβεται τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη υπόσταση όλων των πολιτών."

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές είναι η 24 Σεπτεμβρίου. Ο Βιασμός και η σύλληψη του δράστη έγιναν στις 26/9. Επομένως 8 μέρες πριν τις εκλογές. Ο θάνατος (ή η δολοφονία), συνέβησαν στις 9 Οκτωβρίου, 5 μέρες μετά τις εκλογές και όχι 2.

Αυτή είναι η υπευθυνότητα του υπουργού που ενημερώνει τη Bουλή!!!!(Μήπως αναφέρεται σε άλλο περιστατικό;)

-Αφού περιμένει το «πόρισμα», γιατί το εξέδωσε ο πρωθυπουργός;

-Για την ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ενημερωθεί ; Περιμένει άλλο πόρισμα από τον δικό του άνθρωπο;

«Δεν απολογούμαστε για κανέναν ο οποίος δεν σέβεται τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη υπόσταση όλων των πολιτών», είπε.
Επομένως ,επιμένει να υποστηρίζει την ψευδοκατασκευή.
Ωστόσο , ο Πακιστανός λαθρομετανάστης, δεν ήταν πολίτης αυτής της χώρας. Θα μπορούσε να πει όλων των ανθρώπων. Είπε όμως «πολιτών», διότι είναι υπουργός προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη.

«Θα βλέπετε ότι αρχίζει και δημιουργείται μια κίνηση πολιτών, η οποία έχει σαν στόχο απαράδεκτα φαινόμενα και ιδιαιτέρως ειδεχθή, που έχουν σχέση με την αυτοδικία και ζητούν οπλοφορία. Πράγματα τα οποία βεβαίως δεν πρόκειται να επιτραπούν, γιατί το επίσημο κράτος θα είναι εδώ από δω και πέρα».
Είπε, και απέδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα ,και ζει στον δικό του κόσμο.
Εάν ζούσε πράγματι στην ελληνική κοινωνία ,θα ήξερε ότι η «έκρηξη» είναι πολύ κοντά. Δίπλα του. Και αυτός κάνει ότι μπορεί για να την επιταχύνει. Το τραγικό αποτέλεσμα, θα είναι έργο ΠΑΣΟΚ.


Δελτίο των 11

ΥΓ.Στον τραυματισμό ενός 50χρονου περαστικού από αδέσποτη σφαίρα κατέληξε διαπληκτισμός μεταξύ Κούρδων και Αλβανών, στη 1:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 69, κοντά στο Πεδίον του Αρεως.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δύο Κούρδοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, διαπληκτίζονταν με οδηγό μοτοσυκλέτας, τον οποίο και πυροβόλησαν με πιστόλι χωρίς όμως να τον πετύχουν. Η σφαίρα όμως, χτύπησε έναν 50χρονο στο πίσω μέρος του μηρού, καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τον πυροβολισμό άκουσαν αστυνομικοί-πλήρωμα διερχόμενου περιπολικού και μετά από αναζητήσεις και καταδίωξη συνέλαβαν τους δράστες στην οδό Πατησίων.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μια μοτοσυκλέτα που ανήκει σε Αλβανό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης το επεισόδιο έγινε για μια γυναίκα που διεκδικούσαν οι πρωταγωνιστές του περιστατικού. .


Λευτεριά στους Μετανάστες ! (...να μας πηροβολούν).
Λευτερία στους Μετανάστες !( για να βιάζουν ανήλικα παιδιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...