15/10/09

Οι πράκτορες οι τραπεζίτες και η Ιστορία

Κομμουνισμός, Φασισμός, Ναζισμός, Παγκόσμιος πόλεμος, 80 εκ. νεκροί, Ολοκαύτωμα, και… στο βάθος κήπος οι τραπεζίτες του Λονδίνου

Για όσους τους είναι δύσκολο να κατανοήσουν την ιστορία,και μιλούν για «αστυνομικές ιστορίες» και «συνωμοσιολογίες» ή είδηση είναι εντυπωσιακή.

«Ο Μπενίτο Μουσολίνι ήταν κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου μυστικός πράκτορας των Βρετανών που τον στρατολόγησαν το 1917, στα 34 χρόνια του, όταν ήταν εκδότης εφημερίδας στην Ιταλία, και του έδιναν 100 στερλίνες την εβδομάδα επί περίπου έναν χρόνο.

. Ο Μουσολίνι ήταν πρόθυμος όχι μόνο να πιέσει ώστε η Ιταλία να συνεχίσει να μάχεται στο πλευρό των Συμμάχων δημοσιεύοντας προπαγανδιστικά κείμενα στην εφημερίδα του «Ιl Ρopolo d΄Ιtalia», αλλά και να εξασφαλίσει ότι «ομάδες κρούσης» θερμόαιμων εθνικιστών θα χτυπούσαν πολίτες που διαδήλωναν υπέρ της ειρήνης.

Την εξουσιοδότηση για τις πληρωμές του μελλοντικού δικτάτορα υπέγραφε ο Σάμιουελ Χόαρ, βρετανός βουλευτής και αρχιπράκτορας στη Ρώμη.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1920 ο Μουσολίνι ανακηρύχθηκε δικτάτορας.
Το 1935 οι αποικιακές του φιλοδοξίες για την Αφρική τον έφεραν και πάλι σε επαφή με τον παλαιό «εργοδότη» του, ο οποίος είχε εξελιχθεί σε υπουργό Εξωτερικών. Εκείνος υπέγραψε το σύμφωνο Χόαρ-Λαβάλ, σύμφωνα με το οποίο ο έλεγχος της Αβησσυνίας παραχωρούνταν στην Ιταλία».

Το ίδιο εντυπωσιακή και η δράση του πράκτορα Αλεξάντερ Πάρβους υπέρ της επαναστάσεως των κομμουνιστών και του Λένιν και των νέο-τούρκων.

Τα μαθαίνουμε λοιπόν με 80 χρόνια καθυστέρηση.

Οι σημερινοί δύσπιστοι και αφελείς δεν θα τα μάθουν ποτέ. Τα εγγόνια τους θα τα μάθουν το 2100 μχ.
Στα χρόνια μας, ίσως μάθουμε ποιος ήταν ο σούπερ πράκτορας δίπλα στον Χίτλερ.

Κομμουνισμός, Φασισμός, Ναζισμός, Παγκόσμιος πόλεμος, 80 εκ. νεκροί, Ολοκαύτωμα, και… στο βάθος κήπος οι τραπεζίτες του Λονδίνου
Σπ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Σπύρο μου,επιτέλους,τόσα χρόνια μας ταίζουν ψεύτικη ιστορία,αλλά δεν είμαστε χαιβάνια αφού τα γεγονότα δεν κολλάνε πως είναι δυνατόν να χάψουμε τέτοιες μαλακίες,όποιος είναι νοείμων και διαβάζει ιστορία αληθινά αμέσως καταλαβαίνει το παρασκήνιο,απλά ας κοιτάξει ο καθένας ποιος πραγματικά βγήκε κερδισμένος από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και θα καταλάβει τι έχει παιχτεί από την επανάσταση των περιούσιων μπολσεβίκων μέχρι και σήμερα. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...