15/10/09

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΕΛΗΔΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΡΕΣΑΛΤΑΔΟΡΩΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

Το «ΡΕΣΑΛΤΟ» έχει το δικαίωμα να αντιλαμβάνεται με το δικό του τρόπο τη δεοντολογία.Και βεβαίως έχει το δικαίωμα να «χρησιμοποιεί» - ενδεχομένως και να καπηλεύεται - με τέτοιο τρόπο την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του (αφού υπήρξαν αναγνώστες που διάβασαν το "επαναστατικό" κήρυγμα του "ΝΤΑΒΕΛΗΣ" αλλά δεν απόλαυσαν μια εξ ίσου επαναστατική μεγαλοψυχία που θα τους γνωστοποιούσε την απάντηση του "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ".

Για το «ΡΕΣΑΛΤΟ» πιθανά να θεωρείται κέρδος το ότι οι αναγνώστες του δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την απάντηση του «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», αλλά είχαν την πολυτέλεια να χειροκροτήσουν το εμπαθές - αν και εκτός θέματος πλην όμως ενοχικό και άκρως αποκαλυπτικό της προκατάληψης «αποστομωτικό» - (έτσι θέλει να πιστεύει ) σχόλιο του «ΝΤΑΒΕΛΗ» του.

Χάρισμά του.

Και ο «ΝΤΑΒΕΛΗΣ»... και η εμπάθειά του... αλλά και το περισπούδαστο σχόλιο.

, αλλά κυρίως η αναζήτηση δυναμικής και αποφασιστικότητας που θα είναι ικανή όχι απλά να κρίνει τους πάντες εκ του ασφαλούς, αλλά να συμβάλει κατά το δυνατόν και στη δρομολόγηση μιας άλλης κατάστασης για τον τόπο.


Όλο το κείμενο στο

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/10/blog-post_3712.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απελευθερώνει 1200 αλλοδαπούς κρατούμενους ο Χρυσοχοΐδης!

συνταγματικη εκτροπη!


http://gr.altermedia.info/?p=4661

Ανώνυμος είπε...

Απελευθερώνει 1200 αλλοδαπούς κρατούμενους ο Χρυσοχοΐδης!

συνταγματικη εκτροπη!


http://gr.altermedia.info/?p=4661

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...