18/10/09

Οι δολοφόνοι του Πακιστανού είχαν Πολιτικά Κίνητρα

Οι σχεδιαστές της πολυεθνικής κοινωνίας είχαν συμφέρον να δολοφονηθεί το τέρας –βιαστής

του Σπύρου Χατζάρα

Ο βιασμός του 15χρονου Πακιστανού, από τον 25χρόνο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, στις 26 Σεπτεμβρίου, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για την «πακιστανική κοινότητα», την μαφία, και τους «χορογράφους» και τους χορηγούς, του επαναστατικού χάπενινγκ, που επρόκειτο να αρχίσει παραστάσεις, στις 31 Οκτώβριου, παράλληλα με το Διακυβερνητικό Φόρουμ Μετανάστευσης, που οργανώνεται στην Αθήνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. (και όχι μόνον).

Ο βιασμός, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για όλους όσους είχαν προεξοφλήσει, την υλοποίηση αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, και τον εμβολιασμό της «μουσουλμανική διάστασης», στην ελληνική κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

Η πρώτη ενέργεια των παραγόντων αυτών, ήταν, να θαφτεί η υπόθεση, και , για το λόγο αυτό, ασκήθηκαν αφόρητες στο θύμα, να μην εμφανιστεί στην εισαγγελία, και να μην αναγνωρίσει και εκεί, τον βιαστή του.

Το βασικό ζήτημα, για τους«χορογράφους» και τις « υπέρτερες δυνάμεις», ήταν να μην αναδειχθεί από τα μέσα επικοινωνίας, ο βιασμός, και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, διότι θα έβλαπτε επικοινωνιακά την επιχείρηση που είχαν στήσει.

Για το λόγο αυτό εξεδόθη η θανατική καταδίκη του τέρατος, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάστηκε η πολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευση της δολοφονίας.

Ο βιαστής-τέρας, Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, δολοφονήθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο αυτουργός, ή οι αυτουργοί, εξετέλεσαν , το «συμβόλαιο». Η απόφαση ελήφθη σε υψηλότερα «κλιμάκια», και είχε πολιτικά κίνητρα.

Τα στοιχεία, της ιατροδικαστικής διερεύνησης, δείχνουν ότι, δολοφονήθηκε, με τη μέθοδο της μαφίας. Τον υποχρέωσαν να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και προσέθεσαν ναρκωτικά, ώστε να προκληθεί το πνευμονικό οίδημα.
Η δολοφονία, αποδεικνύεται από την αναφορά στο Αμπού Γκράιμπ, στην ανακοίνωση που έγραψαν, εκείνοι που την αποφάσισαν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αντιρατσιστών, ο βιαστής- τέρας, ( Μ.Αντίφ) «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ, εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου». Ενώ ένας από τους «συντονιστές» του επαναστατικού χάπενινγκ δήλωσε: «ζούμε άλλη μία δολοφονία ενός μετανάστη αδερφού μας, όπως κάνανε οι Αμερικάνοι στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ».

Αυτοί, που αποφάσισαν την εκτέλεσητου βιαστή- τέρατος, γνώριζαν ότι καμία νεκροψία δεν θα έδειχνε ξυλοδαρμό (μέχρι θανάτου), και για το λόγο αυτό κατήγγειλαν βασανισμούς «νέου τύπου» (Αμπού Γκράιμπ).

Η δολοφονία, και η σκηνοθεσία για την πολιτική της εκμετάλλευση, αποδεικνύεται από τη σειρά των γεγονότων.

Ο βιαστής-τέρας δεν κατήγγειλε τον βασανισμό του, ούτε στον ανακριτή, ούτε στον εισαγγελέα, στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν παρουσιάστηκε, μαζί με συνήγορο, σε αυτούς.
Ο βιαστής-τέρας, και η «πακιστανική κοινότητα» δεν κατήγγειλαν τον βασανισμό και δεν προσέφυγαν σε ιατροδικαστή, για να διαπιστώσει τον «βασανισμό» , από τις 28 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Η «πακιστανική κοινότητα» δεν προσέλαβε τον κ. Φίλιππο Ραγκούση πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος. Οι «ανθρωπιστικές» και
« αντί-ρατσιστικές» οργανώσεις και δίκτυα, επίσης, δεν κατήγγειλαν τον «βασανισμό» , πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος, που «Πονούσε συνέχεια»!, αλλά δεν πήγε σε νοσοκομείο, γιατί, «φοβόταν», (τους γιατρούς;).
Όλοι οι πρωταγωνιστές του χάπενινγκ, περίμεναν κάτι, και οι χορογραφημένες αντιδράσεις τους ξεκίνησαν μετά τον (διατεταγμένο) θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ.

Η προσπάθεια, να επιρριφθεί η ευθύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών δολοφόνων, οι οποίοι έδρασαν κατόπιν οδηγιών και εντολών υψηλά ισταμένων.
Αυτή είναι η πραγματικότητα!
Οι δολοφόνοι του Πακιστανού βιαστή και οι εντολείς τους, είχαν πολιτικά κίνητρα. Απέτρεψαν, την επικοινωνιακή καταστροφή, από την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας, απέδωσαν με κανόνες μαφίας, το δίκαιο εντός της μουσουλμανικής πακιστανικής κοινότητας, και εκμεταλλεύονται τώρα πολιτικά τη δολοφονία, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους.

Για το λόγο αυτό, όλα άρχισαν, στις 10 Οκτωβρίου.

Το θλιβερό είναι, ότι έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο διαφθοράς, ώστε οι χορηγοί των δολοφόνων , κατάφεραν να εμπλέξουν στα σχέδιά τους, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!!!!!

Καληνύχτα μας.

ΥΓ.«Βιοτεχνία» πλαστών εγγράφων στην Κυψέλη με… «πελάτες» από όλη την Ελλάδα είχε στήσει 27χρονος αλλοδαπός στην Κυψέλη , ο οποίος συνελήφθη. Είχε αλλοδαπούς «πελάτες» σε όλη την Ελλάδα, στους οποίους και παρέδιδε, έναντι αμοιβής , κάθε είδους έγγραφο. Μέσα στο «εργαστήριο» του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 διαβατήρια, 8 ταυτότητες, 1 άδεια οδήγησης, κλπ, καθώς και πλήθος φωτογραφιών αλλοδαπών.

Σχόλιο.Να τον αφήσουν αμέσως ελεύθερο.(με περιοριστικούς όρους)


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΑΕΡΓΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ.ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ..ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ



ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!

ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ



http://www.adiakritos.gr/?p=9607

Ανώνυμος είπε...

Και να του δώσουν και δύο χιλιάδες ευρώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009
Η προστασία του πολίτη
του Γιάννη Μαρίνου
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=123&artid=294684&dt=18/10/2009
"Προ μηνών, σε μια τρίωρη συνομιλία με κορυφαίο δικαστικό, άκουσα να υποστηρίζει με καταφανή αγωνία ότι τα πιο επικίνδυνα και σε ραγδαία επιδείνωση προβλήματα, που απειλούν με αποσταθεροποίηση τη χώρα μας, είναι οι λεγόμενοι 'αντάρτες των πόλεων' και οι λαθρομετανάστες.

Στους πρώτους περιλαμβάνονται οι κάθε είδους τρομοκράτες, οι κουκουλοφόροι, οι εμπρηστές, οι καταληψίες των πανεπιστημίων, που εγκληματούν ποικιλοτρόπως επικαλούμενοι το άσυλο, κτλ. Αυτοί όχι μόνο δρουν πια ανενόχλητα σε όλη τη χώρα, αλλά είναι καταφανώς ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, διαθέτουν κέντρα λήψεως αποφάσεων, οι οποίες εφαρμόζονται αμέσως και πολύ αποτελεσματικά, σε ορισμένες περιπτώσεις και με διεθνή συντονισμό και στήριξη.

Ηδη, όπως διαπιστώσαμε, έδρασαν προκλητικά και κατά την προεκλογική περίοδο και αμέσως μετά, αδιαφορώντας πια εντελώς αν θέτουν σε κίνδυνο ζωές. Οι ευρηματικά αποκαλούμενοι 'γνωστοί-άγνωστοι', κατά τον εν λόγω δικαστικό, είναι γνωστοί από χρόνια, αλλά με ποικίλες μεθοδεύσεις και ασυγχώρητες ή εσκεμμένες παραλείψεις βρίσκονται πλέον στο απυρόβλητο λόγω παραγραφής, εκμεταλλευόμενοι την κοινωνική ανεκτικότητα και την αφελή ή και πονηρή υποστήριξη διαφόρων «προστατών» των ατομικών δικαιωμάτων.

Το γιατί εξάλλου είναι επικίνδυνα εύφλεκτη μάζα το ασταμάτητα διογκούμενο ρεύμα των λαθρομεταναστών έχει πια διαπιστωθεί και από τη συμμετοχή τους στους βανδαλισμούς και στη λεηλασία καταστημάτων, και από τη χρησιμοποίησή τους από συμμορίες του κοινού εγκλήματος.
Μείζονα δεινά επαπειλεί η ειρηνική μεν προς το παρόν πίεση, αλλά και κάποιες συντεταγμένες μαζικές εκδηλώσεις, κυρίως κάποιων μουσουλμάνων με επίκληση τη θρησκεία τους.
Τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης στη χώρα μας έχει επισημάνει και ο επίτροπος Μπαρό.

Για αυτό η ευρύτερη κοινή γνώμη δέχθηκε με ικανοποίηση την τοποθέτηση του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Πρώτα πρώτα επειδή είχε μακρά και επιτυχή θητεία στο πρώην υπουργείο Δημόσιας Τάξης και συνεπώς δεν χρειάζεται πολύμηνη ενημέρωση και δοκιμασία. Για αυτό άλλωστε δείχνει να έπιασε αμέσως γερά τα ηνία του προβληματικού τομέα ασφάλειας.
Υπενθυμίζω επίσης ότι επί της προηγούμενης υπουργικής θητείας του εξαρθρώθηκε η «17 Νοέμβρη». Ετσι ελπίζεται ότι θα συνεχίσει ευδοκίμως την αντιτρομοκρατική του δράση. Ιδιαίτερα αναγκαίο αυτό, καθώς οι νέες τρομοκρατικές οργανώσεις αποδεικνύονται περισσότερο αδίστακτες και αδιάφορες για το ποια θα είναι τα θύματά τους, αλλά και επειδή δείχνουν ανατριχιαστική θρασύτητα και άγριες προθέσεις με λόγια και πράξεις.

Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν σαφείς. Για μεν τους αστυνομικούς που παρεκτρέπονται σε βάρος των πολιτών υποσχέθηκε απόταξη από το Σώμα, αλλά σε όσους κάνουν σωστά τη δουλειά τους άμεση επιβράβευση, για δε τους χούλιγκαν, βανδαλιστές και βιαιοπραγούντες κουκουλοφόρους θα είναι αμείλικτος.
Ξεκίνησε άλλωστε αμέσως καθημερινή εκκαθάριση του κράτους των Εξαρχείων.

Ο υπογράφων τη στήλη αυτή, που επί χρόνια δίνει απέλπιδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη μάχη κατά της ανομίας, των κουκουλοφόρων και της «επαναστατικής» βίας διαφόρων τρομοκρατών, αισθάνεται την υποχρέωση να ενθαρρύνει τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αλλά και να του επιστήσει την προσοχή: Καμία ανοχή για κανέναν (προσωπικές και ιδεολογικές συμπάθειες είναι κακοί σύμβουλοι). Επίσης, να λάβει υπόψη του και να πολεμήσει σε συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης τη σχεδόν θεσμοθετημένη ατιμωρησία για την οποία ευθύνεται η διάτρητη νομοθεσία μας, αλλά και η ασυγχώρητη επιείκεια των δικαστηρίων στην οποία συντρίβεται σχεδόν κάθε διακηρυχθείσα βούληση να φθάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Είναι πάντως πρόσθετα ελπιδοφόρο και το γεγονός ότι εποπτεύοντα και ένθερμο συμπαραστάτη του θα έχει ο κ. Χρυσοχοΐδης και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο. Οι σχετικές απόψεις του είναι σαφείς και ήδη προκάλεσαν τις οξείες αντιδράσεις των επαγγελματιών «επαναστατών» και λοιπών εραστών τής κάθε είδους βίας".

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ

Το έθνος και η πατρίδα είναι τεχνητά κατασκευάσματα,ειδικά ετσι όπως χρησιμοποιήθηκαν.

Καταλαβαίνω την επικοινωνιακή αγωνία του Μπακούνιν να υπερθεματίσει σε λαικισμό και να βαφτίσει τους μικροαστούς-"λαό" πατριώτη ,και μάλιστα τον μέγιστο,αλλά συγγνώμη δεν θα ψωνίσω.

Δεν επικροτώ τη βία,αλλά οι δολοφονικές ταυτότητες έθνος,πατρίδα,γλώσσα,οικογένεια,
θρησκεία,
ΑΝ ήταν στο αίμα μας και δεν ητανε
δοτές,
δεν θα μας επιβάλλονταν με τόση βία και αίμα και δεν θα ήταν αρεστές στα φασιστικά καθεστώτα.

Δεν διάλεξα Χατζάρα που θα γεννηθώ,
τι γλώσσα θα μιλήσω,τους γονείς,
ποιά θα είναι η θρησκεία μου,αν θα έχω κάποια.

Διάλεξα τους φίλους μου,
τη μόρφωση μου,
τις γκόμενες μου,διάλεξα να κάνω
παιδιά και να είμαι εναντίον του
συστήματος.

Τις επιλογές μου τιμώ Χατζάρα,
ΟΧΙ τις δοτές δολοφονικές ταυτότητες που με βία μου επιβλήθηκαν για να ξεχωρίζω απο άλλους...
Πατριδα μου όλη η γη.

Λεφτεριά στους μετανάστες.

Αυτό το χώμα ειναί δικό τους και δικό μας.

Σ. Χατζησταύρος

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ

Το έθνος και η πατρίδα είναι τεχνητά κατασκευάσματα,ειδικά ετσι όπως χρησιμοποιήθηκαν.

Καταλαβαίνω την επικοινωνιακή αγωνία του Μπακούνιν να υπερθεματίσει σε λαικισμό και να βαφτίσει τους μικροαστούς-"λαό" πατριώτη ,και μάλιστα τον μέγιστο,αλλά συγγνώμη δεν θα ψωνίσω.

Δεν επικροτώ τη βία,αλλά οι δολοφονικές ταυτότητες έθνος,πατρίδα,γλώσσα,οικογένεια,
θρησκεία,
ΑΝ ήταν στο αίμα μας και δεν ητανε
δοτές,
δεν θα μας επιβάλλονταν με τόση βία και αίμα και δεν θα ήταν αρεστές στα φασιστικά καθεστώτα.

Δεν διάλεξα Χατζάρα που θα γεννηθώ,
τι γλώσσα θα μιλήσω,τους γονείς,
ποιά θα είναι η θρησκεία μου,αν θα έχω κάποια.

Διάλεξα τους φίλους μου,
τη μόρφωση μου,
τις γκόμενες μου,διάλεξα να κάνω
παιδιά και να είμαι εναντίον του
συστήματος.

Τις επιλογές μου τιμώ Χατζάρα,
ΟΧΙ τις δοτές δολοφονικές ταυτότητες που με βία μου επιβλήθηκαν για να ξεχωρίζω απο άλλους...
Πατριδα μου όλη η γη.

Λεφτεριά στους μετανάστες.

Αυτό το χώμα ειναί δικό τους και δικό μας.

Σ. Χατζησταύρος

Ανώνυμος είπε...

Η Πατριδα μας αφανιζεται.
Δυστυχως....
Εαν δεν υπαρξει Πατριωτικος Πολος Αντιστασης η μοιρα μας θα ειναι προδιαγεγραμενη...
Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες!

Ρωμανος είπε...

η υποθεσις αυτη θυμιζει την προβοκατσια των ιταλων με τον Νταουτ Χοντζα παραμονες του ιταλοελληνικου πολεμου.
Σημερα ομως ο εχθρος ειναι εκ των εσο!

Ανώνυμος είπε...

3:11 είσαι λάθος. Δηλαδή αφού δεν διάλεξες το κεφάλι σου, κόφτο. Είσαι ελεύθερος.

Ανώνυμος είπε...

Στον ανώνυμο:
Η πατρίδα και το έθνος είναι όντως τεχνητά κατασκευάσματα. Με τη διαφορά πως προέκυψε απο τις ανάγκες των ανθρώπων.
Αυτό που συμβαίνει με τη λαθρομετανάστευση σήμερα είναι επίσης τεχνητό. Με τη διαφόρά όμως πως γίνεται με τη βία και για να εξυπηρετήσει "διαίρει και βασίλευε".
Προτιμώ το υπέροχο κατασκεύασμα "ελληνικός πολιτισμός" και δημοκρατία απο το τεχνητό κατασκεύασμα των Αμερικανών το οποίο θα καταντησει την Ελλάδα ένα απρόσωπο τριτοκοσμικό καθεστώς σκορπισμάτων και αναμείξεων χωρίς τίποτα κοινό. Ότι πρέπει για να τους ελέγχει κανείς δηλαδή αφού ενωμένοι άνθρωποι δεν πρόκειται να υπάρξουν με τόσες διαφορές.
Οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρα οι ακραίοι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα. Τουλάχιστον ας είναι ειλικρινείς και ας αφήσουν την αριστερή προβειά.
Αν λοιπόν δεξιός είναι όποιος πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία και στην παγκοσμιοποίηση τότε οι αριστεροί είναι ακροδεξιοί και δεκανίκια των Αμερικανών. Απλώς δηλώνουν αριστεροί για να μη νιώθουν τύχεις για τη φασίζουσα αντίληψη τους.

Ανώνυμος είπε...

Χατζησταύρε κάνεις λάθος. Είχες κι έχεις την επιλογή να πας σε οποία χώρα θέλεις στον κόσμο, να μιλήσεις οποία γλωσσά θέλεις. Το ότι γεννήθηκες κάπου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Επιλογή σου ήταν να κατοικήσεις στην Ελλάδα όταν έγινες υπεύθυνος για τις δικές σου αποφάσεις και πράξεις.

Χατζησταύρε εγώ διάλεξα, που 8α ζήσω, τι θα μιλήσω, και με τι θα ταυτίζομαι. Διάλεξα να αφήσω το χάλι τις Αθήνας και να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην επαρχεία. Διάλεξα την φύση και την αγροτική ζωή, από την αστική αθλιότητα και μεγαλομανία.

Επιλογές μου ήταν!! Επιλογή μου βεβαία είναι να υπερασπιστώ την Χώρα μου από φασιστικούς παράγοντες και φασιστικές μεθοδολογίες που πάνε να μου επιβάλουν μια δικιά τους ταυτότητα, μια δικά τους ιδεολογία, μια δικιά τους θρησκεία!! Όπως εσύ. Να στο πω και Αμερικάνικα για να το καταλάβεις καλύτερα my american boy. It is my choice to defend "MY WAY OF LIFE" from global dictatorships that you promote. And we will defend it!!

Λευτεριά στους Έλληνες και Στην Ελλάδα.

(Ο Ρίτσος ήταν Έλληνας και έγραψε στη Ελληνική.. you know)

Την ρωμιοσύνη μη την κλαις εκεί που πάει να σκύψει...
Να τη πετιέται από'ξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύε
και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου

Γ Πολίτης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χατζησταύρε η γνώμη σου είναι απολύτως σεβαστή,όμως η δική μου είναι εντελώς διαφορετική και σίγουρα δεν έχω σκοπό να στην επιβάλλω.Έτσι όμως ο αγώνας που δίνω είναι εναντίον σου (εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων) και αναγκαστικά θα συγκρουστώ μαζί σου.Δεν θα συγκρουστώ με τους ταλαίπωρους (στην πλειοψηφία τους) σκλάβους λαθρομετανάστες αλλά με τους δουλέμπορους και το σύστημα που τους τρέφει.Στον αγώνα αυτό είναι ή εσύ ή εγώ,ή αυτοί ή εμείς,στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα είμαι εγώ ο νικητής και τότε θα εφαρμοστούν οι δικές μου ιδέες και όχι οι δικές σου.Αφού διάλεξες τους φίλους,τη μόρφωση και τις γκόμενες άσε και σε εμάς το δικαίωμα να διαλέξουμε εάν θέλουμε μετανάστες στο σπίτι μας.Εάν πιστεύεις πως αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας τότε να τους δώσεις το δικό σου σπίτι για να μένουν και όχι να μου επιβάλλεις να τους δώσω και το δικό μου,αλλιώς είσαι φασίστας.Εάν πάλι θες πήγαινε στο Πακιστάν (ή στο Αφγανιστάν,τη Νιγηρία,το Μπαγκλαντές) με τις ωραίες ιδέες σου και πες τους ότι το χώμα που πατάνε είναι και δικό σου! Μπορείς βέβαια αφού είσαι τόσο φιλάνθρωπος να γίνεις μοναχός και να αφιερώσεις τη ζωή σου και την περιουσία σου στη σωτηρία τόσων ανθρώπων από τη δυστυχία. Αυτό το χώμα είναι δικό μας χιλιάδες χρόνια τώρα και είναι δανεικό από τους προγόνους μας,από τη μία γενιά στην άλλη και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το δώσει στις ιδέες των περιούσιων τραπεζιτών που εσύ πρεσβεύεις,λευτεριά στους Έλληνες! Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που παραθέτεις βασίζεται σε ενα ψέμα ο 25χρονος δολοφονημένος δεν ήταν ένοχος αφού το θύμα δεν τον αναγνώρισε για αυτό άλλωστε τον άφησαν και ελεύθερο . Παρουσιάζεται έτσι το θύμα σαν θύτης μόνο και μόνο για να βγουν λαδί οι αστυνόμοι. Η αλήθεια βέβαια είναι πολυ διαφορετική . Πάρα πολλοί είναι οι νεκροι και τραυματισμένοι από τα βασανιστήρια τν ένστολων καθαρμάτων, άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν κυκλοφορήσει βίντεο με «περιπιοισεις» από όργανα της «τάξης» (και πάλι σήμερα πιάστηκε αστυνόμος που πυροβόλησε κατά ταξιτζή για ασήμαντη αφορμή). Τα άτομα που κάνουν βασανιστήρια σε ανίκανα για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ανθρώπους θέλουν ψυχίατρο, βέβαια όταν πήγαν να κάνουν ψυχιατρικά τεστ σε αστυνόμους (πριν από λίγους μήνες μετά το πυροβολισμό αστυνόμου σε σεκιούριτι στο σπίτι πρέσβη) τα σταμάτησαν λόγο του ότι μεγάλο μέρος των εξεταζόμενων κριθήκαν επικίνδυνοι.
Οι λογικές που οπλίζουν τα χέρια των βασανιστών είναι οι ακροδεξιές και οι συντηρητικές. Είναι αυτές που ζητανε περισσότερη αστυνόμευση, αυτές που ζητούν να «λυθούν» τα χέρια της αστυνομίας, αυτές που παρουσιάζουν όσους αντιστέκονται σαν εχθρό, αυτές που θεωρούν παράσιτα τους μετανάστες τις πουτανες κτλ. Σε μικρό η μεγάλο βαθμό όσοι διακηρύσσουν τέτοιες λογικές είναι συνένοχοι στα γνωστά η άγνωστα εγκλήματα που συμβαίνουν καθημερινά από ανθρωπόμορφα γουρούνια που χαίρονται με τον πόνο των αδυνάτων και συντάσσονται με τα σχέδια των κυριάρχων.

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Ανώνυμε λές ψέμματα.
Το παιδί υπέδειξε δτην αστυνομία τον βιαστή και μετά έπεσε πάνω του όλη η πακιστανική κοινότητα για να θάψουν την δικαστική εξέλιξη, και μετά "τακτοποίησαν" το θέμα μέσω πακιστανικής μαφίας.
Χατζάρας

Ανώνυμος είπε...

@10:36
'Οι λογικές που οπλίζουν τα χέρια των βασανιστών είναι οι ακροδεξιές και οι συντηρητικές.'

Ενώ οι λογικές που οπλίζουν τα χέρια φασιστοειδών που καίνε γραφεία περιοδικών και διαλύουν μαγαζιά βιοπαλαιστών, είναι προοδευτικές και δημοκρατικότατες και βαφτίζονται αντίσταση. Τότε πρέπει επειγόντως να αντισταθούμε στην αντίσταση. Εξάλλου τώρα που υπάρχει 'προοδευτική' κυβέρνηση φαντάζομαι να τα βρείτε...

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...