19/10/09

Λευτεριά στους (λάθρο)μετανάστες και τη Μαφία !!!!!

Μια σύντομη καταγραφή από το αστυνομικό δελτίο της δράσης των αγωνιστών «της ελευθερίας» (και της μαφίας)

Ένας Παλαιστίνιος, συνεπλάκη με αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές, χθες το βράδι στις 20:20 στην οδό Μενάνδρου 13, στην Ομόνοια. Τον πυροβόλησε με πιστόλι.
Ένας άλλος Παλαιστίνιος, παρακολουθούσε από μπαλκόνι κοντινού διαμερίσματος, τον οποίον, όταν ο δράστης αντιλήφθηκε, πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και τραυμάτισε με μαχαίρι έναν Αφγανό, ο οποίος πιθανότατα προσπάθησε να τον σταματήσει.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται με την ευγενική χορηγία του ελληνικού λαού.

Το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Άγιο Παντελεήμονα, 29χρονος υπήκοος Συρίας αρνήθηκε να δεχθεί έλεγχο από πλήρωμα περιπολικού της Τροχαίας απείλησε τους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε . Τελικά συνελήφθη
Στη Θεσσαλονίκη ένας 23χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας, , διότι σε έλεγχο που του έγινε και σε νομότυπη έρευνα στην οικία του βρέθηκαν ,δύο κιλά ηρωίνη, ένα πιστόλι, και 14 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων

Στη Χίο συνελήφθησαν δύο νεαροί αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν για πώληση 40 και 10 γραμμάρια, αντίστοιχα, κοκαΐνης.

Νέες αφίξεις. Συνολικά 27 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης, από άνδρες του Λιμενικού.Οι 27 αλλοδαποί, εκ των οποίων και μία γυναίκα έφτασαν στη χώρα μας από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

ΥΓ.«βλέπετε ότι αρχίζει και δημιουργείται μια κίνηση πολιτών, η οποία έχει σαν στόχο απαράδεκτα φαινόμενα και ιδιαιτέρως ειδεχθή, που έχουν σχέση με την αυτοδικία και ζητούν οπλοφορία. Πράγματα τα οποία βεβαίως δεν πρόκειται να επιτραπούν, γιατί το επίσημο κράτος θα είναι εδώ από δω και πέρα», είπε, ο υπουργός προστασίας της λαθρομετανάστευσης στη Βουλή, και απέδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα ,και ζει στον δικό του κόσμο.
Εάν ζούσε πράγματι στην ελληνική κοινωνία ,θα ήξερε ότι η «έκρηξη» είναι πολύ κοντά. Δίπλα του. Και αυτός κάνει ότι μπορεί για να την επιταχύνει.

Το τραγικό αποτέλεσμα, θα είναι έργο ΠΑΣΟΚ.
Δελτίο των 11

Δελτίο των 11

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Φίλε μου, κάτι σου έχει διαφύγει...
Η Γεννοβολία τους που οι περισσότεροι λαθρομετανάστες πριν να έλθουν στην Ελλάδα είχαν τις Γυναίκες τους σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Πολύ φοβάμαι ότι αυτό γίνετε πριν φύγουν από τις χώρες αναχώρησης .

Έτσι έχουμε έτοιμα παιδιά και μπορούμε άνετα με την Ελληνοποίηση που προβλέπεται, να γίνουμε και πολύτεκνοι.

Τότε δεν θα χρειασθεί να εργαζόμεθα αφού μπορούμε να ζούμε από τις επιχορηγήσει που θα πληρώνει ο χειροβρόντης Έλληνας.
Στο τέλος θα μας ζητούν και επίδομα πολύτεκνου... και άσε τον Ροντούλη να φωνάζει για τους τρίτεκνους βρε πόσο ζώα είμαστε.
Και ο Παριανός νa επιμένει να τους παραχωρηθεί και ψήφος...

Προς τους πρόσφατους νικητές...
Διώχνετε εμάς τούς Ιθαγενείς ρέε...

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...