17/10/09

Η αλήθεια δεν έχει χορηγό

Μην χάσετε απόψε το δελτίο των 21.00 στον Blue Sky.
Όλη η αλήθεια, για τον Πακιστανό και ποιος τον σκότωσε.
Τεράστιες ευθύνες επωμίστηκε ο πρωθυπουργός .

"Eπεισόδια με τραυματίες, συλλήψεις και ζημιές σημαδεύτηκε η πορεία μεταναστών και μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο ενός πακιστανού κρατουμένου την περασμένη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, ένταση δημιουργήθηκε έξω από το ΑΤ Νίκαιας όταν ομάδα αλλοδαπών και μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων εκτόξευσαν πέτρες και μολότοφ προς το κτίριο του Αστυνομικού τμήματος. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις να απαντήσουν και να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 10 συλλήψεις και προσαγωγές. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν και δυο αστυνομικοί.

Στην πορεία συμμετείχαν περίπου εκατό άτομα που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του αλλοδαπού ο οποίος όπως καταγγέλλουν, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στις 26 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς και υπέκυψε στα τραύματα του στις 9 Οκτωβρίου."

ΕΠΕΙΓΟΝ


Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει αυτήν την ώρα μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Παγκράτι, στην οδό Εμπεδοκλέους και Φιλολάου, όπου ληστής κρατάει όμηρο υπάλληλο εταιρείας security.

Η Αστυνομία εκκένωσε το κτίριο από τους πελάτες και τους υπαλλήλους.

Οι ληστές που εισέβαλαν στο πολυκατάστημα είναι δύο και αρχικά βρίσκονταν στον 1ο όροφο όμως αργότερα μετακινήθηκαν στον 4ο όροφο.

Στην αρχή ο όμηρος επικοινωνούσε με τα κεντρικά της εταιρείας μέσω του υπηρεσιακού ασυρμάτου. Αργότερα όμως η επικοινωνία διεκόπη και η τύχη του αγνοείται.


Επί τόπου βρίσκονται μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους ενώ έχει καταφθάσει και μονάδα των ΕΚΑΜ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://greekgenetics.blogspot.com/2009/09/4-2009.htm Σπυρο ριξε μια ματια l

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...