1/11/09

Οι εργατέμποροι της ΚΚΕ Α.Ε, οι Χαφιέδες της 5ης Διεθνούς, οι Ρουφιάνοι, τα κωθώνια, και ο Uri Geller

Η «τρομοκρατία» της Νέας Τάξης, υποστηρίζει την πολιτική της Σοσιαλθολούρας και του νέο-Παπανδρεισμού.

Του Σπύρου Χατζάρα

Οι «άθεοι», της ΚΚΕ & Co, και ο Σύριζα, «κήδεψαν» την Έλλη Παπά, χωρίς Παπά, αλλά ταυτόχρονα ζητούν, « να γίνει επιτέλους το τζαμί στην Αθήνα και το νεκροταφείο για τους μουσουλμάνους στο Σχιστό».

Η αντίφαση είναι κολοσσιαία, και αποκαλυπτική. Οι μεγαλομέτοχοι της ΚΚΕ ΑΕ, που εμπορεύεται την κοινωνική δυναμική των μελών και οπαδών, ειναι ταυτόχρονα και εναντίον της θρησκείας, «που είναι το όπιο του λαού» και υπέρ της ισλαμικής θεοκρατίας.
Παρά το γεγονός ότι λειτουργούν, 150 Τζαμιά στην Αθήνα, ζητούν ,«να γίνει επιτέλους»*, το Σαουδαραβικό και Βαχαμπίτικο τζαμί!!!
Τι συμφέρον έχει η ελληνική εργατική τάξη και το εργατικό ταξικό κίνημα από τη λειτουργία του Σαουδαραβικού Τζαμιού και του προσαρτημένου θεολογικού σχολείου (Madrasah ή madrassa) ;
Παρά το ότι γράφουν, «η προσφυγιά και η μετανάστευση μπορούν να ανακοπούν μόνο με το δυνάμωμα του αντιιμπεριαλιστικού μετώπου»* , δεν κάνουν καμία πολιτική κίνησή κατά των ΗΠΑ, αλλά αντίθετα υιοθετούν το σύνολο των απαιτήσεων
Του Στέητ Ντιπάρτμεντ.
Δεύτερη κολοσσιαία αντίφαση!!!
Δεν στρέφονται κατά του ιμπεριαλισμού, και δεν απαιτούν από αυτόν που βομβαρδίζει τα σπίτια των Αφγανών και των Ιρακινών, να αναλάβουν το κόστος της περίθαλψης των θυμάτων τους, αλλά απαιτούν, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ΗΠΑ, το κόστος αυτό να το αναλάβει ο ελληνικός λαός.

«Να παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα, δωρεάν σίτιση και στέγαση, διερμηνεία και νομική αρωγή για τη διατύπωση των αιτημάτων τους. Κατάργηση των αντιδραστικών εγκυκλίων που βάζουν εμπόδια στη νοσηλεία μεταναστών στα νοσοκομεία. Αποκλειστικά δημόσιες -δωρεάν υπηρεσίες Υγείας πρόνοιας. Ειδικά μέτρα στήριξης των παιδιών, των γυναικών, των ηλικιωμένων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ειδική μέριμνα από κρατικούς φορείς για ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες. Εγγραφή στα σχολεία και στους παιδικούς σταθμούς όλων των παιδιών των μεταναστών και προσφύγων , ανεξάρτητα αν έχουν χαρτιά νομιμότητας η όχι. Εξασφάλιση όλων των προϋποθέσεων για την ανεμπόδιστη φοίτηση, όπως στέγαση, σίτιση, παροχή βιβλίων και άλλων εκπαιδευτικών μέσων» .

Το κόστος αυτού του προγράμματος, δεν θα το πληρώσουν οι ΗΠΑ, ούτε η ΕΕ, ούτε ο φιλάνθρωπος Σόρος, ούτε η «πλουτοκρατία», ούτε φυσικά η ΚΚΕ ΑΕ, αλλά ο ελληνικός λαός στο σύνολό του.

Τρίτη κολοσσιαία αντίθεση. Το κόμμα της εργατιάς, στρέφεται εναντίον των ζωτικών συμφερόντων του κάθε εργαζόμενου.

Και βέβαια ζητάνε να καταργηθούν τα σύνορα, με την Τουρκία. Όχι στα μέτρα παραπέρα στρατιωτικοποίησης των συνόρων και φρούρησής τους από την FRONTEX και το ευρωπαϊκό σύστημα επιτήρησης των συνόρων,για να περνάνε ελεύθερα όλοι οι πελάτες της Μαφίας.

Γιατί, δεν ζητούν διακρατικές συμφωνίες για τους μετανάστες, ώστε να έρχονται νόμιμα, και με εγγυημένα τα δικαιώματα τους;
Τέταρτη κολοσσιαία αντίφαση, που επεξηγείται ακόμη περισσότερο, όταν κατηγορούν για τον πνιγμό των λαθρομεταναστών, όχι την Μαφία-τούρς, που τους μετέφερε αλλά «Την ιμπεριαλιστική πολιτική των κυβερνήσεων, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας, που ευθύνονται για τα μεγάλα κύματα προσφύγων και μεταναστών».

Η εταιρεία μπροστά στα μάτια της εργατικής τάξης βγάζει την κουκούλα ξεδιάντροπα, και αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Είναι ,η άλλη πλευρά της παγκόσμιας Διακυβέρνησης .Αυτό ήταν πάντα.

Παράλληλα το πολιτικό τμήμα των φασιστοχαφιέδων της 5ης Διεθνούς, «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», έκανε διαδήλωση κατά του εαυτού του, στο Σύνταγμα.
350 Ναζί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης, κρατούσαν πανό με συνθήματα: «Νόμιμοι οι μετανάστες. Παράνομοι οι φασίστες», «Ευρώπη των εργατών. Όχι του ρατσισμού και του κέρδους», κοροϊδεύοντας το κωθώνια που τους ακούν.
Ευρώπη των εργατών λένε οι τροτσκιστοφασίστες, βαφτίζοντας εργάτες τους δούλους της Μαφίας. Αυτοί που υπηρετούν τα υπερκέρδη των τραπεζιτών λένε όχι στο κέρδος. Το κέρδος της Μαφίας είναι εκτός. Ένα από τα ένοπλα τμήματα των φασιστοχαφιέδων της 5ης Διεθνούς, έβγαλε ανακοίνωση με μαϊμού περιεχόμενο, για την βομβιστική επίθεση κατά της Γιαννάκου, για να συνδέσει τον «αγώνα», με την πορτοκαλί εξέγερση του περσινού Δεκέμβρη και με τις καταλήψεις στα σχολεία.

Οι ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ήρθαν σε συμφωνία με την «Δημοκρατία που δεν διαπραγματεύεται», και οι 350 δεν ακολούθησαν την διαταγή,
«Σπάστε, Κάψτε, Κλέψτε, Διασκεδάστε». Λίγες μολότωφ για διασκέδαση και προπόνηση, έριξε το «κλιμάκιο» της Θεσσαλονίκη.

Τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, έχει επιφορτιστεί να τα φέρει εις πέρας η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Οι χαφιέδες και τα κωθώνια, παίζουν τον ρόλο της «κοινωνικής αντιπολίτευσης», που πιέζει την κυβέρνηση της σοσιαλθολούρας, για να πάρει τα μέτρα που απαιτούνται ώστε « να εκτονώσει την κοινωνική κρίση».

Το αίμα που χύθηκε στην Αγία Παρασκευή και οι νεκροί αστυνομικοί, είναι μέρος του σεναρίου, του Μεγάλου Χορογράφου. Όλοι οι ηθοποιοί παίζουν τον ρόλο τους. Και ο Κερένσκι-Παπανδρέου. Και η κουμπάρα του Σόρος που θέλουν να γίνει αρχηγός της ΝΔ.

Το έργο, δεν θα ήταν πλήρες αν οι εργολάβοι δεν αναλάμβαναν την επιχείρηση αποβλάκωσης. Για τον λόγο αυτό, οι περιούσιοι της Νέας Τάξης, έστειλαν στην Αθήνα τον «συνταγματάρχη» των ψυχολογικών επιχειρήσεων Uri Geller.

Οι εξελίξεις τρέχουν ,ενώ οι ηλίθιοι χαζεύουν τους «μένταλιστς».
-------------

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΜΕ- Οκτώβρης 2009-Παράσταση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια.
* Ριζοσπάστης.Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2009


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

otan i kyvernisi leei ²paideia² ti enoei?
ego tha katalanaina kalitera an elegie: "Elliniki paideia² kai oxi pakistan paideia......
sorry .. eimai neos sta sxolia sas an kai zo stin germania edo kai 30 xronia parakoloutho ta ellinika...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...