2/11/09

Ο "Ιός" της Ελευθεροτυπίας , η Τουρκία, και οι εργολάβοι, υπέρ της κουμπάρας του Σόρος, Ντόρας!

Επιτέλους τέλος στις τρεις οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια

Είναι γνωστές, από καιρό μάλιστα, οι προτιμήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών σε ότι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις. Γιωργάκης και Θεοδώρα...
Γόνοι των 2 διάσημων πιά πολιτικών τζακιών που κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και 70 χρόνια και βεβαίως εκλεκτοί και του υπερατλαντικού προστάτη.
Πριν από ένα μήνα μας φύτεψαν το Γιωργάκη, τώρα πάνε να μας φυτέψουν και την αυτοκράτειρα Θεοδώρα.

Τζάκ-ποτ, δηλαδή. Και σε αυτό το τζακ-ποτ ήρθε να προστεθεί με δημοσίευμά του και ο γνωστός "Ιός" της Ελευθεροτυπίας, μετά τον τούρκο υπουργό Επικρατείας κ. Μπαγίς, ο οποίος δήλωσε απροκάλυπτα την στήριξη της χώρας του υπέρ της υποψηφιότητας της κυρίας Μπακογιάννη!!!
Αφού η συνταγή της πλύσης εγκεφάλου μέσω καναλιών και εφημερίδων πετυχαίνει γιατί να την αλλάξουν; Ένα ένα αποκαλύπτονται τα κομμάτια του πάζλ της πλεκτάνης σε βάρος του αγνού νεοδημοκράτη.
Και να ήταν μόνο οι εφημερίδες;
Μετά τις καθημερινές (κυριολεκτικά) εμφανίσεις της αυτοκράτειρας Θεοδώρας στα ιδιωτικά κανάλια, μας προέκυψε έρωτας ακόμη και του Καρατζαφέρη για τη Θοδωρούλα.
Με άλλα λόγια, παλιά μου τέχνη κόσκινο και σημαδεμένη τράπουλα.
Ματαιοπονούν όλοι τους όμως.
Πέρασαν τα χρόνια, ο σημερινός νεοδημοκράτης καταλαβαίνει πιό πολλά από όσα νομίζουν αυτοί που διέβρωσαν την μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη.
O Καρατζαφέρης, ο Μεϊμαράκης, ο Πάκης, ο Αρούλης, μας πήραν στο λαιμό τους με τις βυζαντινές μηχανορραφίες τους τόσα χρόνια.
Ήλθε όμως η ώρα να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Τέλος στις τρείς οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια.
Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ριζική στελεχιακή ανανέωση, ακέραια ιδεολογία και ξεκάθαρα μηνύματα προς την κοινωνία.
Μόνο έτσι θα φέρουμε ξανά το μέσο Έλληνα κοντά μας, μόνο έτσι θα πείσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα που μας κληρονομεί ο υποκριτής σοσιαλισμός του κάθε τυχάρπαστου Γιωργάκη.
Γράφει το http://kostasxan.blogspot.com/2009/11/blog-post_3066.html


με αφορμή το http://www.antinews.gr/?p=21249



ΥΓ1.«Ο Μεϊμαράκης δεν ήξερε πριν 15 μέρες, ότι, «ο Σαμαράς έριξε το 1993 την Κυβέρνηση Μητσοτάκη»; Προχθές του το είπανε; Στην δύσκολη εποχή για τη ΝΔ διάλεξε να ανταποδώσει την υποχρέωση που νιώθει επειδή κάποιοι τον φύτεψαν Πρόεδρο στην ΟΝΝΕΔ κατευθείαν από το γραφείο Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Πέτσου, όπου επί ΠΑΣΟΚ έκανε τη θητεία του... όταν κάποιοι μαλάκες υπηρετούσαν στην Κω και άλλοι πιο μαλάκες υπηρετούσαν στον Έβρο...

ΥΓ2. Κρούοντας τον "κώδωνα του κινδύνου" για την ενότητα του κόμματος και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμεί να αποτελεί μέρος της κρίσης, όπως χαρακτηριστικά είπε, απέσυρε πριν από λίγο την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ, ο Δ Αβραμόπουλος.

ΥΓ3. Μεγάλη επιτυχία είχε η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στα Γιάννενα.
Εντυπωσιακά θερμή υποδοχή του επεφύλαξε ο νομάρχης Ιωαννίνων Αλέξανδρος Καχριμάνης. Στην συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά, παρέστησαν οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί και στελέχη της Ν.Δ. στο Νομό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...