29/11/09

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στην Ομόνοια

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός άγριας συμπλοκής μεταξύ περίπου είκοσι αλλοδαπών στις 3 μετά το μεσημέρι στην οδό Ξούθου στην Ομόνοια. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία Ιρανοί, Ιρακινοί και Αφγανοί.

Από το σημείο διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο ένας Ιρακινός, ένας Ιρανός και ένας Αφγανός σοβαρότερα από τους οποίους είναι ο Ιρανός, o οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά και εισήχθη στο χειρουργείο.
AΠΕ-ΜΠΕ


ΥΓ.Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει τώρα τους φασίστες που επιτέθηκαν στούς "αδελφούς" μας που "είναι και αυτοί άνθρωποι" κλπ. κλπ. και θα αναλάβουν η "ρεπόρτερ" Γεωργία και η anergoi τη δημιουργία κλίματος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλληλεγγύη στους αυριανούς μας συν-Έλληνες. Αφήστε τα παλλικάρια ελεύθερα να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους. Όχι στην καταστολή της ελευθερίας του μαχαιρώματος.


υγ: Έλληνα ξύπνα, αύριο θα μαχαιρώνουν τα παιδιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Τα νοσήλια ποιός τα πληρώνει; Ο ΣΥΡΙΖΑ;
.................
υγ: Έλληνα ξύπνα, αύριο θα μαχαιρώνουν τα παιδιά σου.

ΑΥΡΙΟ;;;;cefolin

Ανώνυμος είπε...

Μπά, τίποτε ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής ησαν, αλλά τώρα με την νέα υπηρσία που σκαρώνει ο ΠροΠό, θα ησυχάσουμε.
Ξυπνάτε οσο είναι καιρός!

Ανώνυμος είπε...

Σφαχτείτε μεταξύ σας παλικάρια! Μόνο μην ενοχλείτε τους περαστικούς. Και μην ξεχνάτε να σκουπίζετε τα αίματα, αν και η καθαριότητα προφανώς δεν είναι το φόρτε σας.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...