9/11/09

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ





ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ& Co ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ 5ης ΦΑΛΑΓΓΑΣ

Βγήκε το οριστικό πόρισμα για τον 23χρονο Πακιστανό/Αφγανό βιαστή της Νίκαιας

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Πακιστανού Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ. Οι τοξικολογικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν, πριν από λίγες ώρες και σύμφωνα με αυτές ο Καμράν , είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ.
Ο Πακιστανός/ Αφγανός Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ την ημέρα της προσαγωγής του στο ΑΤ Νίκαιας (26/9) είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του, και τον τραυμάτησε με μαχαίρι. Ειχε γίνει αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.
Ο 23χρονος Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του, στις 9 Οκτώβριου.
Μέχρι τον θάνατο του κανείς δεν είχε καταγγείλει βασανισμό.Μετα άρχισε το «πάρτι».
Στον «βασανισμό μέχρι θανάτου» του Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ ειχε αναφερθεί ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Στις 20 Οκτωβρίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. κατέθεσε
«πλαστογραφημένη» ερώτηση προς τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, στην οποία έλεγε:

«Τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι πακιστανών εργατών στη Νίκαια. Ο Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας ως ύποπτος για ξυλοδαρμό ανηλίκου. Εκεί συνεχίστηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του και όταν ο μηνυτής του δεν τον αναγνώρισε αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ο αδελφός του υπό πίεση αναγκάστηκε να υπογράψει βεβαίωση ότι παρέλαβε τον αδελφό του σωματικά ακέραιο και χωρίς μώλωπες. Στις 9 Οκτώβρη ο Μοχάμεντ Κομράν αβοήθητος και στερημένος νοσοκομειακής φροντίδας υπέκυψε.
Ως εκ τούτου ερωτάσθε:
1. Θα διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου του Μοχάμεντ Καμράν Αλί;
2. Θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι του βασανισμού και του θανάτου του;
3. Σε ποιες υπηρεσιακές ενέργειες προέβησαν οι αρμόδιοι, ώστε να αποτραπεί ακόμα και η υπόνοια ενδεχόμενης απόπειρας συγκάλυψης;
4. Υπάρχει επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου του;
5. Ποια είναι η πορεία της Ε.Δ.Ε. και πότε θα βγει το πόρισμά της;
6. Ποια μέτρα θα πάρετε ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες συμπεριφορές;
Ο ερωτών βουλευτής
Τάσος Κουράκης».

Θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι Ψεύτες και οι Πλαστογράφοι;

Στο αρχείο και η καταγγελία για τον ξυλοδαρμό 17χρονου στο Κέντρο της Παγανής στη Μυτιλήνη.

Δεν προέκυψε ξυλοδαρμός. Αυτό προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή, αλλά και από την έρευνα του εισαγγελέα για την καταγγελία του 17χρονου μετανάστη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, στο Κέντρο Κράτησης της Παγανής στη Μυτιλήνη.

Ο εισαγγελέας θα διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα Εφετών, ζητώντας να κλείσει η υπόθεση, καθώς εκτιμά ότι ούτε από την ΕΔΕ ούτε από την έρευνα αποδεικνύονται οι καταγγελίες του ανήλικου.

Να μην μπει στο αρχείο. Να δικαστούν οι ψευδομάρτυρες και οι χαφιέδες που έστησαν την καταγγελία


Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ,ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΗ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΚΟ NO BORDERS ,ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

YΓ. Η Χαφιεδοτυπία επιμένει:"Ωστόσο, συγγενείς και φίλοι του 23χρονου είχαν καταγγείλει ότι ο θάνατός του προήλθε από ξυλοδαρμό αστυνομικών στις 26 Σεπτεμβρίου και υπέκυψε στα τραύματά του στις 9 Οκτωβρίου".ELEYΘEROTYPIA

Και το troktiko."Η τοξικολογική εξέταση που έγινε στον Πακιστανό που ακούστηκε πως χτυπήθηκε από αστυνομικό στη Νίκαια, έδειξε πως είχε γίνει παράλληλη χρήση...αλκοόλ και ναρκωτικών χαπιών. Από τον συνδυασμό των ουσιών προήλθε και το πνευμονικό οίδημα."

Ακου ...Ακούστηκε.Αυτό θα πεί "δημοσιογραφία".

στο κείμενο αυτό ενσωματώθηκαν στοιχεια από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

το http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/11/23_09.html και το Δελτιο 11.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο δεν υπάρχει πλέον στο site της ελευθεροτυπίας.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=100205

Πλούταρχος είπε...

Μπράβο και ξανά μπράβο! Ο μόνος που τα έλεγε εξαρχής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο ΛΑΟΣ και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ξανά μπράβο! Μήπως πρέπει να προχωρήσουμε τώρα σε μηνύσεις εις βάρος εκείνων που έσπευσαν να δικάσουν και καταδικάσουν την Ελληνική Αστυνομία;

Κωνσταντίνος Α. είπε...

Να βάζουμε και την πηγή κύριε Σπύρο.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/11/23_09.html

Ανώνυμος είπε...

Nα δικασθούν οι ψευδομάρτυρες, για να μην επαναληφθεί η εγκληματική παραπλάνηση της κοινωνίας

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Στὶς 20 Ὀκτωβρίου, ὦ βολευτά τοῦ ΞΥΡΙΖΑ, Ἀναστάσιε Κουράκη & Σια (=συμμορία), (ἀφοῦ δὲν εἶσθε Χριστιανοί, τὸ Ἀναστάσιος δὲν θὰ τὸ ἀλλάξῃς;) ἔκανες τὴν λαμογιά σου καὶ ἔδειξες τί μοῦτρα καὶ μαφία εἶσθε ὅλοι σας, ὅτι δηλ. ὁ ὅμαιμός σας Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ, ἕνα ἀπὸ τὰ ἑκατομμύρια παιδιῶν σας τὰ ὁποῖα μᾶς ἐφερατε ἀπὸ τὰ βάθη τῆς Ἀσίας διὰ νὰ τοὺς κάνετε Ἕλληνες (τὸν ἀράπη κι ἂν τὸν πλένῃς τὸ σαποῦνι σου χαλᾶς, ἑλληνικὴ παροιμία), δῆθεν ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νικαίας ὡς ὕποπτος διὰ ξυλοδαρμόν ἀνηλίκου. Θὰ ζητήσῃς συγγνώμην ἐσὺ ὀ λαθρομεταναστολάγνος τώρα ἀπὸ τὸ βῆμα τῆς Βουλῆς ἀπὸ τὴν ἀστυνομία καὶ ἑμᾶς τοὺς Ἑλληνες τοὺς ὀποίους μισεῖτε θανασίμως;

Πρότασις: Γιατί δὲν πὰτε νὰ ζήσετε ὅλοι σας στὸ Πακιστάν μαζὶ μὲ τοὺς λαθρομετανάστας σας, ὅπου θὰ εἶσθε μὲ τὰ ἀδέρφια σας ὄμορφα κι ὡραία μέρα-νύκτα; Φαντάσου τὴν εὐτυχία ποὺ θὰ ἀπολαμβάνετε ὄλοι μαζὶ σφικταγκαλιασμένοι. Μὴν μοῦ εἰπῇς ὅτι δὲν σοῦ ἐπέρασεν ἀπὸ τὸ μυαλό. Μᾶλλον θὰ εἶναι ἡ κρυφή σας ἐλπίς.

Θεόφιλος Κυριακίδης τοῦ Ἀλεξάνδρου (ὄχι τοῦ Χασάν Ἀμπντούλ Χαμίντ),
Ὀρθόδοξος Χριστιανός (ὄχι Ἀλαχτσῆς ἢ Γιαχβετσῆς)
καὶ Ἕλλην 100%, καυκασίας φυλῆς,
καὶ ἀπόγονος τῶν Ἀρχαίων Ἑλλήνων.
Ὅ,τι καὶ νὰ κάνετε, ὄσο κι ἂν μᾶς μισῆτε
δὲν θὰ μᾶς νοθεύσετε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΓΗ:
“Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν τον βασανισμό του 25χρονου Πακιστανού”
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=499733
Και ψευδομάρτυρες η Αυγή.

Το μόνο έντιμο θα ήταν να κάνει ο διοικητής του ΑΤ μήνυση στην ίδιο τον Γ. Παπανδρέου.

Αυτός είναι ο λόγος για την αποχή από την πολιτική. Το ότι στην πολιτική θεωρείτε φυσικό ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας αστυνομικός να μηνύσει τον ΓΑΠ . Αηδία.

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ έχει ΤΙΜΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ όπως ο Βγενόπουλος και ο Βενιζέλος.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ. Πρέπει οι αστυνομικοί του τμήματος να τραβήξουν μια κολοσσιαία αγωγή στα μέσα και τους πολιτικούς που τους εξεφτέλισαν.

Για μένα ο κάθε πολίτης (και ο αστυνομικός) έχει την ίδια αξία με τον Βγενόπουλο. Όταν υβρίσανε τον ίδιο ή την εταιρία του αυτός τους έκανε αγωγές.
Αν φοβούνται οι εν λόγω αστυνομικοί παρακαλώ να πάψουν να με φυλάνε σαν πολίτη. Δεν έχω ανάγκη από δειλούς και άτομα χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια.

Εάν τολμήσει ο Χρυσοχοίδης και ακουμπήσει άνθρωπο που προσπάθησε να υπερασπιστεί την τιμή του όπως κάνει ο Βενιζέλος ή Βγενόπουλος , θα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα.

Μία είναι η λύση ΑΓΩΓΗ. Ότιδήποτε λιγότερο είναι ΔΕΙΛΙΑ.

Αν δεν γίνει αγωγή για αυτό το θέμα στον Λαζόπουλο δεν θα πρέπει να παραπλανιόμαστε μετά για το θράσος του Λαζόπουλου. Ο Λαζόπουλος δεν έκανε σάτιρα αλλά τους κατασυκοφάντησε.

Ανώνυμος είπε...

Ας προσπαθήσουμε να βρούμε επιτέλους, αυτήν τη 2η ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Υπάρχουν αρκετές αμφισβητήσεις στο διαδύκτιο, οι οποίες χρειάζονται αποστόμωση.

Είναι ευκαιρία να αντιστραφεί το κλίμα "της καραμέλας" με τους "κακούς αστυνομικούς" και να γίνεται επίκληση του υπόψη περιστατικού για παραποίηση στοιχείων και συκοφαντίες.

Τώρα που μέχρι και Καρατζαφέρης αργεί να κάνει επερώτηση, ας δράσουν τα blogs.

Αλλά μας χρειάζεται η 2η γνωμάτευση, από κάποιον δημοσιογράφο, πραγματικό δημοσιογράφο, που θα κινήσει διαδικασίες για να την κρατήσει στα χέρια του.