2/11/09

Ο (καταπράσινος) Βαρδινογιάννης και (ο πράσινος επενδυτής) Κόκκαλης , πάνε για το (ηλεκτρονικό) Στοίχημα!

2 άδειες για τους 2 ,και μία στον ΟΠΑΠ δίνουν οι Σοσιαλθολουριστές.(για να υπάρχει….. ανταγωνισμός)

Έτοιμοι για άλλη μια επιχειρηματική «μονομαχία», αυτή τη φορά στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, είναι οι όμιλοι Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη, καθώς μάλιστα η κυβέρνηση προσανατολίζεται, να εκχωρήσει μέσω διαγωνισμού τις πρώτες άδειες για νόμιμο στοίχημα στον κυβερνοχώρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο επιτελείο του υπουργού Πολιτισμού, αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών, ωριμάζει η ιδέα, ότι το Δημόσιο μπορεί να δώσει μια αποτελεσματική λύση στην αμφισβήτηση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ μέσω διαδικτύου, δημοπρατώντας νόμιμες άδειες για on-line στοίχημα.

Άλλωστε, στην ίδια κατεύθυνση κινούνται όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθώς αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες προστασίας των κρατικών μονοπωλίων από τις διαδικτυακές επιθέσεις. Μία από τις άδειες αναμένεται να λάβει ο ΟΠΑΠ, ενώ για τις άλλες δύο ήδη «πλασάρονται» κατάλληλα οι όμιλοι Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη.

Στελέχη της αγοράς που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο χώρο του «ηλεκτρονικού» στοιχήματος δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κίνηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επισημοποιήσει το «φλερτ» της με αυτή τη δραστηριότητα, που παγκοσμίως φέρνει τζίρο που ξεπερνά τα 20 δις. ευρώ, μέσω της συνεργασίας της με την εισηγμένη Centric Multimedia.

Η Audiovisual, συμφερόντων Βαρδινογιάννη, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 30 εκατ. ευρώ και ένα μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί για τη χρηματοδότηση νέων δραστηριοτήτων που θα αναπτυχθούν από κοινού με την Centric, της οικογένειας Οντόνι, η οποία διαχειρίζεται την επιτυχημένη ιστοσελίδα (ημινόμιμου…) στοιχηματισμού Sportingbet.com -η Centric έχει εξαγοράσει την SEE Sports Limited, που έχει δικαιώματα συνδιαχείρισης του διαδικτυακού τόπου Sportingbet.com στην ελληνική γλώσσα.

Όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, ο κλάδος της διαδικτυακής ψυχαγωγίας εξελίσσεται ταχύτατα και πρόσφατες ρυθμιστικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο δημιουργούν πρόσθετες ευκαιρίες ανάπτυξης. Η αναφορά αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες της γαλλικής κυβέρνησης, που αποφάσισε να «σπάσει» το κρατικό μονοπώλιο και να δημοπρατήσει άδειες για ηλεκτρονικό στοίχημα.

Στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Ροδόλφος Οντόνι, διευθύνων σύμβουλος της Centric, τόνισε: «Έχουμε την τύχη η επικείμενη συνεργασία να πραγματοποιείται σε μια μοναδική χρονική συγκυρία, που ο κλάδος επαναπροσδιορίζεται. Οι συνέργειες, που δημιουργούνται, εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα πορεία».


Ο χώρος του ηλεκτρονικού στοιχήματος έχει κινήσει την προσοχή του ομίλου Κόκκαλη εδώ και αρκετούς μήνες. Η Intralot ανακοίνωσε από τον Μάιο την ίδρυσης νέας θυγατρικής, η οποία θα δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο Διαδίκτυο.

Ο κ. Κ. Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Intralot, είχε ανακοινώσει ότι η νέα θυγατρική, με την επωνυμία Intralot Interactive, θα είναι 100% θυγατρική του ομίλου, με στόχο την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης online παιχνιδιών. Όπως είχε τονίσει ο κ. Αντωνόπουλος, «η παγκόσμια αγορά του online στοιχηματισμού αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και αναμένεται μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να φθάσει ετησίως τα 28,5 δισ. ευρώ».

Η Intralot παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης online στοιχηματισμού σε αρκετές χώρες, με κυριότερη την Ιταλία όπου έχει δημιουργήσει ένα πλήρες site παράλληλα με το εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων που λειτουργεί σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα η πλατφόρμα b-Οn που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τον online στοιχηματισμό χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη.

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2009-11-01-23-48-07-2009110116296



Δελτιο 11.
Να μην ξεχνάμε ότι η «επενδυτική οικογένεια» Οντόνι, μετά τον θάνατο του εκδότη της «Αθλητικής Ηχούς» Κλεομένη Γεωργαλά , ανέλαβε μέσω Τράπεζας Πειραιώς, ( στην οποία μέτοχος είναι και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με τις μετοχές της Τράπεζας Χίου) , και με αχυράνθρωπο κάποιον Κυριακόπουλο (τρέχα γύρευε) ,την «Ηχώ», και έφαγαν τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές δημοσιογράφων και τεχνικών, ενώ οι μέτοχοι της Πειραιώς έχασαν και αυτοί τα λεφτά τους από τα δάνεια στην εφημερίδα. Ο Κλεομένης Γεωργαλάς, πιεζόμενος από τον ανταγωνισμό, είχε μετατρέψει την ιστορική εφημερίδα, σε «Βαρδινογιαννικό βήμα» εισπράττοντας, «Παναθηναικές χορηγίες».
- H σοσιαλθολουρική κυβέρνηση, πριν δώσει στους Οντόνι άδεια, να τους υποχρεώσει να πληρώσουν αυτά που έφαγαν μέσω OFF SHORE

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

¨Ροδόλφος Οντόνι¨είπαμε;
Ποια να είναι η καταγωγή του άραγε;
Εδώ σας θέλω! (Μάλλον για Κινέζος μου φέρνει)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ