21/11/09

Ποιος προστατεύει την Υγεία του Ελληνικού Λαού;

Τι γίνεται αγαπητή Μarilize με τη Δημόσια Υγεία ; Διότι οι αγαπημένοι του Προέδρου σας, κυρία Ξενογιαννακοπούλου μου.μας έφεραν ξανά τη Φυματίωση!

Ωραία! Το ρίξαμε όλοι στη γρίπη και τα εμβόλια των GLAXO/BAXTER/NOVARTIS

Εάν όμως δεν πεθάνουμε από τη «νόσο των Τραπεζιτών» και τη «γρίπη των ανθρωποφάγων Εταιρειών» , μας περιμένει η φυματίωση, η Ηπατίτιδα και το ΕΙΤΖ!!!!
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα, η αναπληρώτρια καθηγήτρια κυρία Αθηνά Λινού ,οι λαθρομετανάστες παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά Ηπατίτιδας Β και Φυματίωσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (MOSAIC),
διπλασιάστηκε ο αριθμός των εξαρτημένων από ναρκωτικά λαθρομεταναστών στη χώρα μας, που αναζητούν βοήθεια για να «καθαρίσουν».
Η πλειονότητα των εξαρτημένων μεταναστών (82,76%) προέρχονται κυρίως από την Ασία και είναι στην πλειονότητά τους άντρες (82,76%), ηλικίας 21 έως 30 ετών. Κάνουν χρήση ηρωίνης. (το 62,7% καθημερινά)
Το 33% των ερωτηθέντων δεν έχει κάνει ποτέ τεστ HIV, το 36% δεν έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για ηπατίτιδα B και C και το 39,13% δεν έχει κάνει ποτέ τεστ για φυματίωση.
Ποιος λοιπόν προστατεύει την Υγεία του Ελληνικού Λαού;
Σπ.Χ

1 σχόλιο:

gryphon είπε...

Κυριε Χατζαρα με αφορμη αυτη την αναρτηση θα ηθελα να αναφερθω σε ενα ρεπορταζ του καναλιου alter πριν μια τριετια περιπου ( δυστυχως δεν θυμαμαι ακριβως).Μια διευθυντρια συστεγασμενων δημοτικων σχολειων (στην γκραβα νομιζω) με ΔΙΚΗ ΤΗΣ πρωτοβουλια υπεβαλλε τα παιδακια στο τεστ για φυματιωση (που ολοι ξερουμε απο τα σχολικα μας χρονια).Το συνολο των μαθητων που εξεταστηκαν ηταν περιπου 500 απο τα οποια τα 350 περιπου αλλοδαποι!!!!.Τα αποτελεσματα οπως τα ανεφερε η διευθυντρια τραγικα.Περιπου το 70% των αλλοδαπων ηταν φορεις της φυματιωσης.Το ρεπορταζ "κοπηκε" ξαφνικα στον αερα την ωρα που μιλουσε η διευθυντρια και ο παυλοπουλος προφασισθηκε τεχνικη βλαβη.Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω πουθενα τιποτε για το θεμα.Προφανως με "ανωθεν" εντολες το εξαφανισαν για να μην ανησυχησει ο κοσμος.Ισως εσυ η καποιος αναγνωστης μπορει να θυμηθει κατι κυριως το ονομα της κυριας αυτης ωστε να μπορεσει να τα επιβεβαιωσει στην εκπομπη σου.