4/11/09

Το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση- Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/11/blog-post_8015.html

Γράφει, ο Δευκαλίων Τσαγκαράκης

Όποιος θέλει να δει το ναζιστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το προοδευτικό προσωπείο, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει το τι συμβαίνει στα πανεπιστήμια.

Εκεί όπου τα φοιτητικά τάγματα εφόδου, σπάνε, εκβιάζουν, δέρνουν, χτίζουν με πολιτικό καθοδηγητή το ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με το ΚΚΕ), και σύμμαχο μεγάλο τμήμα του -προσκείμενου στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα- ακαδημαϊκού παπαδαριού.

Εκεί που δεν υπάρχει η δυσάρεστη παρουσία της αστυνομίας, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεσκεπάζεται πλήρως ασκώντας απροκάλυπτα βία, ενάντια σε όσους στηρίζουν ένα δημοκρατικό και αξιοκρατικό πανεπιστήμιο.

Οι ιστορίες αυτές βέβαια σπάνια έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς τα καθεστωτικά ΜΜΕ παρέχουν πέπλο προστασίας στο αγαπημένο παιδί του καθεστώτος. Μία από της λίγες περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν η περίπτωση του χτισίματος του γραφείου του αντιπρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Θανάση Καραμπίνη.

TO ΧΤΙΣΙΜΟ

Το ΄΄έγκλημα΄΄ του κ. Καραμπίνη ήταν διπλό, πρώτον είχε το ΄΄θράσος΄΄ να δώσει την διαχείριση του κυλικείου του πανεπιστημίου στον ';Βελζεβούλ';'; (δηλαδή σε ιδιώτη) και δεύτερον είχε το ΄΄θράσος΄΄ να κάνει μήνυση εναντίων ενός φοιτητή ο οποίος -με αφορμή το παραπάνω γεγονός- είχε κατηγορήσει δημόσια τον αντιπρύτανη για κατάχρηση δημοσίου χρήματος.

Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τους ΄΄καταπιεσμένους΄΄ νέους φοιτητές -κατά τον ΣΥΡΙΖΑ- να χτίζουν το γραφείο του αντιπρύτανη (τουλάχιστον έμαθαν να δουλεύουν το μυστρί)

http://www.youtube.com/watch?v=EZ_vD0GYvWM&feature=player_embedded


ΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχετική δίωξη σε βάρος των νεαρών δεν είχε ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα, αλλά μόνο κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ύστερα από παρέμβαση τότε του πρώην Υπουργού Μιλτιάδη Έβερτ.

Στην δίκη που έγινε για φθορά δημόσιας περιουσίας, τα ';παιδιά΄΄ είχαν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του συνεργαζόμενου ακαδημαϊκού παπαδαριού με τον πιο επίσημο τρόπο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, ο οποίος παραβρέθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης «επαίνεσε τη στάση των φοιτητών οι οποίοι υπερασπίστηκαν το δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου και καταφέρθηκε κατά του εισαγγελέα ο οποίος στοχοποίησε τους έξι φοιτητές, που υλοποιούσαν απόφαση του συλλόγου τους, στρεφόμενος εμμέσως κατά του πανεπιστημιακού ασύλου»

Στην δίκη παραβρέθηκε επίσης πλήθος καθηγητών υπέρ των δικαζόμενων φοιτητών!

Είπαμε το παρασιτικό ακαδημαϊκό παπαδαριό είναι σύμμαχος με τα φοιτητικά ταγματα εφόδου. Οι δεύτεροι κάνουν την βρώμικη δουλειά και οι πρώτοι τους αμείβουν με τσάμπα πτυχία.
http://www.tvxs.gr/v24509


H ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αυτό όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης.

Καταλαβαίνω βέβαια τον φόβο του εισαγγελέα. Μία καταδικαστική απόφαση, ίσως είχε ΄΄δυσάρεστες΄΄ συνέπειες για τον ίδιο. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που έγιναν στόχος σφαιρών ή βομβών επειδή τα έβαλαν με τους νεοαριστερούς ναζί και τους κρατικοπαρασιτικούς επιχειρηματίες.

Ο εισαγγελέας της έδρας διαπίστωσε μεν ότι «τα αδικήματα της άσκησης βίας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης φαίνεται από τις καταθέσεις και τα στοιχεία της δικογραφίας ότι έχουν αντικειμενικά διαπραχθεί». Παρόλα αυτά οι έξι «χτίστες» αθωώθηκαν γιατί λέει «τελούσαν υπό νομική πλάνη, θεωρώντας ότι στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αντίστοιχες ενέργειες καταγράφονται συχνά».

Αυτό λοιπόν που παραδέχεται η δικαιοσύνη είναι ότι τέτοιες ενέργειες καταγράφονται συχνά και ως εκ τούτου αποτελούν ...;';'; εθιμικό δίκαιο';';

http://www.medium.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3366:2009-10-30-07-31-21&catid=69:2008-09-01-08-37-10&Itemid=91


O ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Εδώ λοιπόν μας οδήγησε η ανοχή στους τραμπούκους νεοαριστερούς ναζί, να θεωρούνται πλέον με απόφαση της δικαιοσύνης, ';εθιμικό δίκαιο';'; εικόνες σαν αυτές που καταγράφονται στο βίντεο. Όποια πράξη διαμαρτυρίας χρησιμοποιείται από την ΄΄αριστερά΄΄ εξαγνίζεται και νομιμοποιείται.

Αυτά συμβαίνουν όταν η ΄΄αντισυστημική αριστερά΄΄ του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ΄΄κυβερνώσα αριστερά΄΄ στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ, με ουκ ολίγα πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΑ στελέχη να έχουν υπουργικά χαρτοφυλάκια και να βρίσκονται στον στενό πυρήνα ανθρώπων του πρωθυπουργού.

Το ΠΑΣΟΚ στην βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Και η δικαιοσύνη πήρε το ''μύνημα''...΄΄αθώοι΄΄ οι ΄΄επαναστάτες΄΄

Ο Δεκέμβρης έρχεται, καιρός να γίνει ΄΄εθιμικό δίκαιο΄΄ και η πυρπόληση ...;

Αυτά συμβαίνουν όταν ένας λαός εθελοτυφλεί αυτάρεσκα ότι τα προβλήματα του, θα τα λύσουν αυτοί που τα δημιούργησαν.

Ο πλήρης εκφασισμός της χώρας είναι προ των πυλών

Τα σύγχρονα SS του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον και νομική κάλυψη

Θα ξυπνήσει ποτέ αυτός ο λαός;
http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/535726.html


Δελτιο 11
Ελλαδιστάν=Εργολαβιστάν,ρουσφετιστάν,λαμογιστάν,(που λέει ο Δ.Κωνσταντακόπουλος), και ΡΟΥΦΙΑΝΙΣΤΑΝ.(που προσθέτω εγώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...