14/11/09

Για τον ΤούρκοΠατριάρχη

Να κηρυχθεί "εν αιχμαλωσία" το Πατριαρχείο

Από Padovanis

Δεν πάει άλλο η κοροϊδία με αυτό τον Τούρκο πράκτορα που μας τον φόρτωσαν για θρησκευτικό ηγέτη και τον πληρώνουμε με εκατομμύρια κάθε χρόνο για να πρακτορεύει Τούρκικα και Νεοταξίτικα συμφέροντα.
Δεν μπορεί η μισή Ελλάδα (νέες χώρες) να είναι υπό την Θρησκευτική διοίκηση αυτού του Τούρκου πατριάρχη των Ρωμιών της Ινσταμπούλ όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται.
Οι μουσουλμάνοι βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο διατυμπανίζουν ανεμπόδιστα ότι είναι Τούρκοι και αυτό το κομπλεξικό σκουλήκι δεν λέει ότι είναι Έλληνας αλλά Ρωμιός.
Oι Δυτικοί αποκαλούν το θρησκευτικό μας δόγμα σαν Greek Orthodox και όχι Turk Orhodox
http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_Orthodox_Church
Δεν μπορούμε να αναγνωρίζουμε σαν θρησκευτικό μας ηγέτη έναν Τούρκο που είναι διοικητικά υπό τον νομάρχη της "ινσταμπούλ" και ο οποίος εκδικητικά και μισάνθρωπα ζητά από το Ελληνικό κράτος να πετάξουν στο δρόμο όσους καταγγέλουν το προδοτικό του ρόλο.
http://www.esphigmenoumonastery.com/
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2002, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης διέταξε την έξωση των πατέρων της Μονής Εσφιγμένου, οι οποίοι έπρεπε να εκκενώσουν το μοναστήρι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2003. Μέχρι την λήξη της διορίας, ένας πλήρης αποκλεισμός (εμπάργκο) είχε εφαρμοστεί στον μοναστήρι, από όλη την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, ενώ οι πατέρες ανάθεσαν την αγωγή έξωσής τους στα Ελληνικά Δικαστήρια (κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Κατά το καθηγητή Ν.Σαρρή που ξέρει αυτό πρόβλημα από μέσα η μόνη λύση είναι κηρυχθεί το Πατριαρχείο "εν αιχμαλωσία" και να μεταφερθεί η έδρα του στη Αλεξανδρούπολη μέχρις ότου μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα είναι Greek Orthodox.
Σε εκπομπή ο καθηγητής της Θεολογίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών Ελευθεριάδης που ήταν μαζί του στο Βατικανό όταν "σπούδαζε" είπε ότι μαζί πήγαν να γίνουν μέλη στη γνωστή αργότερα μασονική στοά P2 !

O Σιάκωβος ήταν μπροστά του Βελουχιώτης αφού κατάφερε και κατέστρεψε στη Αμερική τις Ελληνικές ενορίες κατ'εντολή της Άγκυρας και συνεπώς την βάση του Ελληνικού λόμπι που παλιότερα είχε επιβάλλει το εμπάρκο κατά της Τουρκίας.
Να απαιτήσουμε να σταματήσει η πληρωμή μισθών σε Μητροπολίτες και κληρικούς των "νέων χωρών" από τους φόρους μας.
Δεν έχυσαν οι παππούδες μας το αίμα τους για να ελευθερώσουν από τους Τούρκους την χώρα και τώρα να έχουμε στο κεφάλι μας τον Τούρκο υπάλληλο της νομαρχίας της "Ινσταμπούλ"
Και να σταματήσουμε να κάνουμε γάμους και βαφτίσεις στίς Μητροπόλεις των "νέων χωρών" μέχρις ότου αυτές απελευθερωθούν από την επιρροή της Τουρκίας.
Οι κυβερνήσεις "τύπου Σαϊγκόν" με τους Αμερικανοδωσίλογους από το 1947 και μετά έχουν εντολή να περιθάλπουν αυτό τον πράκτορα κατά του Ελληνισμού και μόνο αν ο λαός στραφεί με οργή εναντίων του μπορεί να σταματήσει η προδοτική του δράση.

Να μαθαίνουμε από τους άλλους.
Από Azul Azul

Παρακολούθησα την όλη συζήτηση σχετικά με το θέμα της συναγωγής.
Κατά την γνώμη μου, θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του ιστοχώρου σας ότι θα έκαναν και εκείνοι ή ότι κάνουν κάθε φορά που έχουν την αίσθηση ότι κάποιος τους ενόχλησε. Απευθύνονται σε αυτόν μαζικά. Και καλά κάνουν.
Παραθέτω την ιστοσελίδα της συναγωγής. Έχει την ένδειξη contact us.
http://www.pesyn.org
.

Ας δρομολογηθούν εδώ τα ερωτήματα και οι διαμαρτυρίες των φίλων του site. Ζητώντας τους να μας βοηθήσουν να μην τους παρεξηγήσουμε. Θα φανεί εξάλλου που το πάνε.
Αν δεν απαντήσουν ικανοποιητικά , τότε καλό θα ήταν να υπάρξουν μαζικές διαμαρτυρίες και στους εκρποσώπους της εδώ Εβραϊκής Κοινότητας, όπως κάνουν πολύ σωστά αυτοί όταν θεωρήσουν ότι θίγονται για ζητήματα όπως το Ολοκαύτωμα κτλ...
Επίσης πιστεύω ότι θα αδυνατίσει η θέση μας να ταυτιστεί το όλο ζήτημα με το Πατριάρχη ως πρόσωπο. Έχω την άποψη ότι το πρόβλημά μας είναι περί του Πατριαρχικού Θεσμού και της τιμής η ειρωνείας που του έγινε. Η συμπεριφορά προς τον Πατριαρχικό Θεσμό είναι παντελώς άσχετη από το πρόσωπο που το ενσαρκώνει. Ο Δημήτριος είναι απλώς ένας όπως όλοι μας. Γεννήθηκε , έζησε, πέθανε. Ο Θεσμός όμως είναι κάτι διαφορετικό. Για αυτό και δεν χρειάζεται η άδειά του για να διαμαρτυρηθεί κάποιος.

Το βραβείο που του απεδόθη ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ απευθύνεται στα 300.000.000 πιστούς της Ελληνο-Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας. Γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρέπει να θίγει καμμία λέξη από της παραπάνω , ούτε το "Ελληνό" , ούτε το Ορθόδοξη ούτε το Ανατολική Εκκλησία. Ας μας εξηγήσουν γιατί θεωρούν ότι η λέξη "Ελληνό" δεν θίγεται από την τιμή που απέδωσαν στον Θεσμό.

Ως άτομο, δεν θεωρώ τον εαυτό μου Πιστό καμμίας Θρησκείας. Πιστεύω όμως βαθύτατα στην έννοια του Θεού. Είναι καθαρά μία προσωπική υπόθεση η οποία σίγουρα κάποια στιγμή γίνεται κοινή μέσα από την πορεία μας στην ζωή και όχι με την αποδοχή ή επιβολή οποιαδήποτε "Θρησκείας". Ο Θεός είναι αυτό που το κοιτούν χιλιάδες διαφορετικά μάτια μα στο τέλος θα δουν το ίδιο πράγμα. Υπ΄αυτήν την σκέψη θεωρώ άκρως φασιστικό και εχθρικό προς τον Άνθρωπο κάθε προσπάθεια ισοπέδωσης των Θρησκειών στο όνομα της Ειρήνης ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αυτές είναι οι απόψεις μου περί Θρησκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...