Ο «πράσινος» George μας επέστρεψε, στο δόγμα της Κορέας, στο,«Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας» του Κανελλόπουλου, διότι, «Ανήκομεν εις τη Δύσιν», όπως είχε πει, ο «θειος» Καραμανλής.
Ο (Χαζαροεβραίος) απεσταλμένος του State Department, Andrew J. Shapiro, ζήτησε από τον Μπεγλίτη και τον Δρούτσα, δύο πράγματα. Να εμπλέξουν τους Τούρκους στις επιχειρήσεις της Frontex και να στείλουν τους έλληνες στρατώτες στην εμπόλεμη ζώνη του Αφγανιστάν.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ,τα έκαναε και τα δύο σε 15 μέρες, λέγοντας παράλληλα επικοινωνιακά ψέματα στον ελληνικό λαό.
Ένα εικοσιτετράωρο, μετά τη συνάντηση του George με τη Χίλαρι στο Βερολίνο μάθαμε ,το σχέδιο για την ανάπτυξη σε πρώτη φάση, 300 στρατιωτικών της «ελληνικής δύναμης», στο νοτιοδυτικό Αφγανιστάν, στην εμπόλεμη ζώνη της Φεράτ. Για την μετακίνηση από την Καμπούλ στην Φεράτ, το ΓΕΕΘΑ, προβλέπει απώλειες 2%. Το Τάγμα Ειδικής Σύνθεσης , πρέπει να εφοδιαστεί, με επιπλέον28 οχήματα,
(11 θωρακισμένα οχήματα οδοποιίας , 11 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, και 4 ειδικά οχήματα προστασίας μονάδων), που θα κοστίσουν 20 εκατ. , ενώ το συνολικό κόστος της μετακίνησης ,αναμένεται να ξεπεράσει τα 63 εκ. ευρώ.(από το έλλειμμα).
Το Τάγμα Ειδικής Σύνθεσης, θα στρατοπεδεύσει σε υψίπεδο, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από τους +40 βαθμούς Κελσίου την ημέρα έως τους -40 τη νύχτα.
Δεν απέκλειεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί και νέα αποστολή ελληνικού εκστρατευτικού σώματος.
«Ανώτερα κυβερνητικά παπαγαλάκια», προσπαθούν ακόμα και τώρα να παραπλανήσουν και διαδίδουν ότι «ορισμένοι (δεξιοί) ανώτεροι αξιωματικοί δημιουργούν τετελεσμένα, ιδιαίτερα όσον αφορά στις επαφές τους με νατοϊκούς αξιωματούχους», και διακηρύσσουν:
«Κάποιοι,( δηλαδή ο Βενιζέλος ή ο Μπεγλίτης;), θα πρέπει να υπενθυμίσουν σε ορισμένους αξιωματικούς τα όρια των αρμοδιοτήτων τους».
Άλλοι «παπαγάλοι», δεν τα ρίχνουν «στους πράκτορες του ΝΑΤΟ», αλλά λένε ότι όλα είναι «θεωρητικα» , δια παν ενδεχόμενο.
«Η ύπαρξη σχεδίου δεν σημαίνει υποχρεωτικά και την πραγματοποίησή του. Σχέδια και σενάρια διαχείρισης κρίσεων εκπονούνται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για κάθε ενδεχόμενη περίπτωση».
-Σχεδιασμός του υπουργείου Άμυνας, δια παν ενδεχόμενο, χωρίς πολιτική εντολή της κυβέρνησης δεν υπάρχει.
Η Ουάσιγκτον, εδώ και μήνες, ασκεί ασφυκτικές πιέσεις προς τους συμμάχους της, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, για ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Η μέχρι σήμερα πολιτική της Αθήνας ήταν να περιοριστεί η ελληνική παρουσία στο Αφγανιστάν στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και μάλιστα σε ασφαλή περιοχή.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, είπε: «Τα ζητήματα που αφορούν στην ελληνική παρουσία στο Αφγανιστάν πρόκειται να εξεταστούν συνολικά σε προσεχή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ».
Επομένως, έκαναν το επικοινωνιακό άνοιγμα, για να ψαρέψουν αντιδράσεις να αρχίσει η «ζύμωση» από τα μμε των εργολάβων, και αναλόγως «βλέπουμε πως θα το φέρουμε».
Για την FRONTEX αφού τα δέχτηκε όλα ο George στις Βρυξέλες, παριστάνουν ωρα ότι συζητούν τις τεχνικές ρυθμίσεις
Σπ.Χ
.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-
Η ΑΙΝΟΣ επειδή ειναι μικρή και έχει μικρότερο κόστος πουλάει πολύ πιό φθηνα από τον Ανταγωνιστή της Μπαρμπαστάθη που εχειαγοραστεί από πολ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου