12/11/09

H "μητέρα" του Alexis κάνει και χειρόγραφες δηλώσεις

Άκου κυρά μου!

Δεν ξέρω σε ποιο δικαστήριο έπρεπε να σε δικάσουν , αλλά για τον χαμό του παιδιού σου ,φταις πάνω από όλα εσύ , που το παράτησες , στην ευθύνη της γιαγιάς και της Φιλιππινέζας.
Άσε τις δημόσιες σχέσεις ,σε βάρος της ψυχής του παιδιού, και την σκύλευση του νεκρού, για να "παίξεις" στα "δελτία των 8".
Για την ψυχή που χάθηκε, στενοχωρηθήκαμε όλοι.
Εσένα όμως, δεν σε λυπάται κανένας. Ούτε και τους ρουφιάνους της Νέας Τάξης, που το παρέσυραν. Ούτε και τα καθάρματα που σκυλεύουν τη μνήμη του.
Αντίθετα, στο κακουργιοδικείο , έπρεπε να στείλουν και εσένα και αυτούς που σε βάζουν να κάνεις δηλώσεις.
Το παιδί, δεν το σκότωσε ο αστυνομικός μόνο. Αλλά και όλοι εσείς.
Αφήστε το επιτέλους να ησυχάσει!
Πτωματέμποροιοιοιοι!!!!

Σπύρος Χατζάρας

10 σχόλια:

Aπολίτιστος είπε...

Εσείς κ.Χατζάρα εάν η 'Νέα Τάξη' όπως θέλετε να την αποκαλείτε
σκότωνε το παιδί σας, μήπως μπορείτε να φανταστείτε τί θα κάνατε;;;

Εγώ μπορώ να φανταστώ όμως,
οπότε και σας λέω ότι με αυτή σας
την ανάρτηση καταφέρνετε να γίνετε
υπάνθρωπος και να σπιλώνετε εις
διπλούν τη μνήμη του παιδιού του
οποίο η μητέρα του προσπαθεί να
δικαιωθεί μέσω της Ελληνικής Δικαιοσύνης!!!

Κατά την ίδια λογική βέβαια, και όλοι
αυτοί που βγήκαν στα δελτία των '8',
μετά την επίθεση στο Α.Τ. Αγ.Παρασκευής,
θα έπρεπε να θεωρηθούν ως 'καραγκιόζηδες' που φωνάζανε για το
δίκιο των Αστ. Υπαλλήλων....!

Ανώνυμος είπε...

Κάνε μας τη χάρη ρε απολίτιστε! Μάζεψε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε αλλού να παίξεις!

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Κ.Απολίτιστε

Κανένα παιδί δεν πρέπει να πέφτει στα χέρια των «σωματεμπόρων» της ΑΝΤΙ-ΦΑ. Την Ευθύνη έχουν οι γονείς σε όλες της πεπολιτισμένες χώρες.
Οι ποινικές ευθύνες της «μητέρας», θα είχαν αναζητηθεί πχ στην Νορβηγία, την Γερμανία κλπ, πολύ πριν σκοτωθεί το παιδάκι.
Μόνο στο Ελλαδιστάν-Συριζιστάν η δικαιοσύνη δεν ασχολείται με τις ποινικές ευθύνες ,του έχοντος την επιμέλεια του παιδιού.
Εσείς, «οι απολίτιστοι», δίνεται συχοροχάρτι στην πλουσία μητέρα, δια την επιμέλεια του παιδιού μέσω αλληλογραφίας. Εγώ ,ο «υπάνθρωπος», όχι!
Η «μητερα» ,δεν είναι αθώα του αίματος, και το ξέρουν όλες οι μάνες του κόσμου.
-Να απαλλαγεί από τις Ερυνείες ψάχνει.
Οι φτωχές οικογένειες, που ψάχνουν το μεροκάματο, αναθρέφουν τα παιδιά τους χωρίς Φιλιπινέζες.
-Με αρχές.Mε σεβασμό στην κοινωνία.
-Τα «κωλοπιαδα» της Εκάλης κάψανε την Αθήνα, μαζί με τους«ελληνοαλβανόπαιδες».

Δεν το ξέρετε αυτό;

Η σύνδεση με τα θύματα των δολοφόνων της Νεα; Τάξης είναι ατυχέστατη. Καταφέρατε να γίνετε «ρουφιάνος» τους.

Λέτε:« Η μητέρα προσπαθεί να Δικαιωθεί».
-Ας προσπαθούσε να το μεγαλώσει σωστά και όχι να το παραδώσει στην ΑΝΤΙ-ΦΑ

Και το «πανελλήνιο πανηγύρι» που οργανώνεται από τους ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΕΟΥΣ μαζί με τον υπόκοσμο και το παρακράτος των ρουφιάνων του αντιρατσισμού και των «δικτύων», είναι «δικαίωση» για τον «αγώνα» και την «εξέγερση» του παιδιού που χάθηκε, ή, δικαίωση ,για τους αλήτες, που οργάνωσαν τα «Δεκεμβριανά»;
Η χειρόγραφη δήλωση ,γιατί μοιάζει τόσο πολύ με εκείνη ,των «συμμαθητών» του ALEXIS. («Μην πυροβολείτε τα όνειρα μας»!.)
Η μητέρα έγραψε και εκείνη ή και τις δύο η soft power ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

ΥΓ. Ο Βλάξ δικαιολογείται να μην καταλαβαίνει. Ο ευφυής ΟΧΙ.

Stelina είπε...

Κύριε Σπύρο, θερμά συγχαρητήρια για την χθεσινή εκπομπή σας στο Blue-Sky, όπου αποκαλύψατε (πρώτος απ' όλη την Ελληνική Δημοσιογραφία, Ηλεκτρονική και Έντυπη) την επίσκεψη του Μπαρτόλομιου στην Συναγωγή της Νέας Υόρκης. Ήδη, το σχετικό 10λεπτο σχόλιό σας υπάρχει στο διαδίκτυο
(http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/11/blue-sky-11-video.html).
Βάλτε το κι εσείς, για να το δούν οι αναγνώστες σας που δεν είδαν την εκπομπή, διότι ήσασταν ΣΥΓ-ΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σπύρο, μπορεί να μην με γνωρίζεις, έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε εκδηλώσεις αγώνα για να κρατηθεί η μνήμη και η αξιοπρέπεια αυτού του λαού όρθια.
Βρίσκομαι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ με τις διαφωνίες μου και τις ενστάσεις μου πάντοτε καταγεγραμμένες για κορυφαία ζητήματα που αφορούν τόσο την κοινωνική-οικονομική πολιτική όσο και τα εθνικά θέματα.
Γνωρίζω από την πολιτική σου στάση ότι θεωρείς παράδοξο να συμφωνεί κάποιος με πολλές από τις απόψεις που εκφράζεις κάθε βράδυ στο δελτίο των 11, το οποίο παρακολουθώ τακτικότατα, και παράλληλα να είναι οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ. Θα ακούσω την όποια κριτική κάνεις, αν και αυτή την έχεις επαναλάβει πολλές φορές σε παλαιούς συντρόφους και φίλους σου οι οποίοι συνεχιζουν να παραμένουν εντός του Κόμματος, και προφανώς διαφωνώ κυρίως ως προς την τακτική που επιλέγεις.
Έκανα αυτή την μικρή εισαγωγή για να σου δώσω περίπου το πολιτικό μου στίγμα, προκειμένου να σου πω ότι θεωρώ πως η γενίκευμενη μέθοδος προσέγγισης των "Δεκεμβριανών" συνακόλουθα δε και η τωρινή σου έκρηξη εναντίον της μάνας του δολοφονηθέντος Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου με τις προεκτάσεις που θέτεις σε κάνουν άδικο.
Είμαι ένας από αυτούς που συμμετείχαν ειρηνικά στις περυσινές πορείες διαμαρτυρίας για την άγρια δολοφονία του Αλέξανδρου,έζησα την αγανάκτηση που νιώσαμε όλοι μας , όπως και την αγωνία αλλά και τον αποτροπιασμό για όσα αίσχη έγιναν από οργανωμένες ομάδες, προφανώς κατευθυνόμενες.
Όμως όσο νεοταξίτες ήταν αυτές οι μικρές μειοψηφίες που έκαιγαν το σύμβολα της ελευθερίας μας, και τον κόπο χιλιάδων συνανθρώπων μας, άλλο τόσο άθλιος υπάλληλος ή βλάξ εκτελεστής αυτής της νέας τάξης ήταν και ο νταής μπάτσος που τράβηξε πιστόλι ανάβοντας τη σπίθα.
Και αυτός πρέπει να δικαστεί από το δημοκρατικό και συντεταγμένο κράτος όχι στα όρη και τα βουνά, αλλά εκεί που θα δικάζονταν κάθε πολίτης που παρανομούσε. Στην δικαστήρια της περιοχής που εργάζεται και διαμένει.
Όλα τα άλλα προκαλούν άλλου είδους σκέψης και τροφοδοτούν κλίμα έντασης εκεί που πια δεν χρειάζεται.
Όσο για τη μητέρα του παιδιού, θα πώ ότι γνωρίζω αρκετούς γονείς που έδωσαν και δίνουν τη πιό μεγάλη μάχη στη ζωή τους που είναι να μεγαλώσουν άξια παιδιά που να συμβάλουν με έντιμο τρόπο στην ανάπτυξη της προσωπικής και κοινωνικής προόδου. Οι άνθρωποι όμως φίλε Σπύρο δεν είναι "κουτάκια" που μπορείς να τα τακτοποιήσεις με τον ένα ή άλλο τρόπο. Αμφισβητούν, ξεφεύγουν ή επανέρχονται. Κανείς δεν μπορεί να ρίχνει τόσο αβασάνιστα ως "αναμάρτητος" το λίθο στον άλλο και κυρίως όταν αυτός είναι ,όπως και να το κάνουμε ένας γονιός, που του αφαίρεσαν τη δυνατότητα να κάνει στο 16χρονο παιδί του, όσα έσυ σωστά ή λάθος απαιτείς. Πολύ περισσότερο την ίδια τη ζωή του.

Ανώνυμος είπε...

Ας το βουλώσουν τα τάγματα των κουκουλοφόρων SS.
Έλεος πια με το κράμα Ναζί και Σταλινικών.
Έκφραση κοινωνικών σκουπιδιών είναι.
Ας τα 'κονομήσουν εις βάρος των μεταναστών-δούλων οι ΜΚΟ.
Ας διευκολύνουν τους δικτάτορες και φασίστες ανα τον κόσμο να ξεφορτώνονται πολιτικούς αντιπάλους και να γεμίσουν την Ελλάδα με πολιτικούς πρόσφυγες.
Ας εξασφαλίσουν για τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες που εχουν εταιρείες δημοσίων έργων φθηνούς είλωτες.
Ας τσακίσουν για μια ακόμα φορά τα μικρομάγαζα του κέντρου προκειμένου να κονομάνε τα πολυεθνικά μολ εκτός κέντρου και να στέλνουν κόσμο στην ανεργία.
Πείτε τα κύριε Χατζάρα και αφήστε τους ρουφιάνους-χαφιέδες-πράκτορες να λένε.
Απομιμήσεις ανθρώπων είναι.
Και είναι τόσο αηδιαστικοί που ακόμα και το θύμα το παιδί θα μας κάνουν να το αντιπαθήσουμε στο τέλος.
Οι βδέλες στην Ελλάδα τελικά δεν ρουφάνε μόνο αίμα ζωντανών αλλά και πεθαμένων!

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Αγαπητέ σύντροφε

Ένα χρόνο μετά, παίζουν «τάβλι» τα έργα στο σωματάκι του νεκρού παιδιού οι αλήτες που σκηνοθέτησαν την «παράσταση» των «Δεκεμβριανών».
το ζήτημα δεν είναι το παιδί που σκοτώθηκε, ο αυτουργός, οι «τεθλιμμένοι» συγγενείς και οι φίλοι.
Το ζήτημα είναι η «χορογραφία», οι σκηνοθέτες, και οι χορηγοί. Αυτό αφορά την πολιτική.
Το «έργο» επρόκειτο να «ανέβει» στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Είχαν και τον νεκρό και τις μολότοφ. Τους τα χάλασε η βροχή.
Ο νεκρός νεαρός δεν ήταν θύμα του κράτους.
Ο νεκρός νεαρός είχα πεθάνει πολύ πριν. Όταν έπεσε στα δίχτυα της Αντί-φα.
Θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί στη λεωφόρο Λαυρίου. Στα επεισόδια στο Χαλάνδρι. Τον σκότωσε τελικά, ένας αστυνομικός, που έκανε του κεφαλιού του.
Κανένας δεν του έδωσε εντολή να το κάνει.
Μου κάνει εντύπωση ότι όλοι εσείς που βρισκόσαστε στο δρόμο, και το ΚΚΕ που βρισκόταν στην Ομόνοια, δεν τους πήρατε στο κυνήγι, όπως οι καταστηματάρχες στην Πάτρα.
Για ποιο λόγο, το ΠΑΣΟΚ μπήκε στο παιχνίδι των σκηνοθετημένων διαδηλώσεων. Για ποιο λόγο, το ΠΑΣΟΚ έδωσε πιστοποιητικό στην «εξέγερση» της νεολαίας.
Για ποιο λόγο, το ΠΑΣΟΚ υιοθέτησε την «εξέγερση» του μεγάλου Αδελφου;
Σκέψου το.
Το ΠΑΣΟΚ, της εργατικής τάξης; Της αγροτιάς; Της εθνικής αντίστασης;
Η μήπως το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ με τους εισοδιστές, τα ρετάλια του 89;
Αγαπητέ σύντροφε.

Έχω πολλές φορές πει, ότι εφόσον είναι ΠΑΣΟΚ, Στουρνάρας, ο Κοκκαλης, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης, ο Σωμερίτης, ο Ανδρουλάκης, ο Κουναλάκης, η Δαμανάκη, ο Ανδριανόπουλος, ο Μάνος, ο Κοντογαννόπουλος, κλπ.κλπ. εμένα δεν με χωράει πια.
Σύντροφος με τα σιμιτολαμόγια δεν ήμουν ούτε μπορεί να γίνω.
δεν είμαι συνεταίρος καμιά κλοπή, ούτε συνυπεύθυνος . Δεν έχω χορηγό την Ζήμενς.
Άλλο Τρεπεκλής και άλλο Χατζάρας.
Άλλο Πασοκ Εκάλης, στο διάλογο το ΠΑΣΟΚ του μεροκάματου.
Άλλο το ΠΑΣΟΚ της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας, και της κοινωνικής δικαιοσύνης, και άλλο το «βαθύ Πασοκ» του ΣΕΒ, της Σιούτη, του Βωβού, και των δοσίλογων, που θέλουν να επιβάλουν τον εξισλαμισμο της Ελλάδας.

ΥΓ. Το 85 ο ΜΑΡΚΟΣ ήταν ΠΑ.ΣΟ.Κ.Το 2009 το παιδί του αυλάρχη είναι υπουργός. Το 89 ο Παπακωνσταντίνου ψήφιζε το θείο του. Εύχομαι για το μέλλον ένα λαμπρότερο παρελθόν .

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΠΥΡΟ .ΠΙΣΩ ΑΠΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ,ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ,ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ,ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ Η ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.

Μάρκος είπε...

Αν και σε σκληρό τόνο, έχει δίκιο ο κ. Χατζάρας. Η μητέρα του Αλέξανδρου μετά από ένα χρόνο σιωπής, κυκλοφόρησε μια χειρόγραφη "δήλωση" με την οποία μας λέει ότι το να γίνει η δίκη στην Χαλκίδα ή στην Άμφισσα, "δυσχεραίνει" την υποχρεωση που έχει να υπερασπιστεί τη μνήμη του παιδιού της. Ή θεωρεί πολύ "μπανάλ" την Ελληνική επαρχία για τα γούστα της, ή της χάλασε το τζιπ. Αλλιώς δικαιολογία δεν υπάρχει.
Βέβαια, ένα χρόνο τώρα η γυναίκα αυτή, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει ποτέ της, καμιά "δήλωση". Ούτε κατά όσον στο όνομα του νεκρού γιου της έστελναν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους που έχασν τις δουλειές τους όταν έκλισαν τα καμένα μαγαζιά που δούλευαν, ούτε όταν διάφορες ομάδες χρησιμοποίησαν το όνομα του Αλέξανδρου μέχρι και ως επωνυμία συντονιστικού καταλήψεων, ακόμη και ως όνομα blog αναρχοάπλυτων.
Ως χρυσοχόος στο επάγγελμα όμως, θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι η σιωπή είναι χρυσός...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σπύρο, επανέρχομαι για κάτι διαφορετικό, μιας και θεωρώ πως το υπό συζήτηση θέμα έχει πολλές πλευρές οι οποίες ελπίζω ότι έχουν γίνει κατανοητές από τους περισσότερους εδώ μέσα, λέγοντας μόνο ότι όσον αφορά τους σκηνοθέτες και το έργο τους θα ήταν έως και αδύνατο να το επιτελέσουν, αν όλοι όσοι κατεβήκαμε στο δρόμο εκείνες τις ημέρες, για άλλους λόγους, έιμασταν η συντριπτική πλειοψηφία των διαδηλωτών. Αν δηλαδή την ώρα που το πράγμα από την περιρρέουσα σαπίλα, φαινόταν από μακριά ότι μύριζε μπαρούτι για οποιαδήποτε αφορμή δινόταν στο χώρο της νέας γενιάς, όλοι όσοι μέτα την πρώτη κιόλας βραδυά των καταστροφών , έπερναν από μια ελλήνική σημαία όπως παλιά, και κατέβαιναν στις διαδηλώσεις δίπλα στα παιδιά τους τότε σήμερα ίσως μιλούσαμε εμείς στους νέους και όχι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Έχει μεγάλη σημασία να κερδίζεις ως χώρος με την ενεργό παρουσία σου τους πιό ευαίσθητους δέκτες της νεολαίας, απο το να χαρίζεις τις ανησυχίες τους σε άλλους και μετά να επικρίνεις αυτούς τους νέους ως συνομηλίκους σου.
Τέλος θα σου πώ για το διαφορετικό. Είναι αλήθεια πως όση σχέση έχει ο διάλος με το λιβάνη, άλλη τόση μπορεί να έχουν όλοι αυτοί με ένα πατριωτικό σοσιαλιστικό κίνημα όπως το ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Όλοι αυτοί εξάλλου, δεν ενστερνίστηκαν ιδέες και αρχές, την εξουσία που πήρε κάποτε το κόμμα αξιοποίησαν και αξιοποιούν ακόμα, ως άλλοθι για να κάνουν τις δουλειές των αφεντικών τους.
Εμείς όμως οφείλουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε θέση που αδειάζει εκεί μέσα από ανθρώπους της δουλειάς και του αγώνα , είναι και μια πολυθρόνα γι αυτούς.
Αυτά για απόψε , καλό βράδυ.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...