7/11/09

Κραυγές ,πισινές , κωλοτούμπες και Ντοριστάν-Εργολαβιστάν-Πασοκιστάν

«ΒΟΜΒΑ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ . ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Μας Κυβερνά Κυβέρνηση δωσιλόγων. Αντεθνικές ενέργειες η νομιμοποίηση και η ψήφος στους λαθρομετανάστες, η αποδοχή του ονόματος Μακεδονία για τούς Σκοπιανούς, και στήριξη της Τουρκίας για είσοδό της στην Ε.Ε

Ο πρόεδρος του «ιδιοκτήτου κόμματος», κατέβηκε από το τραίνο της «εθνικής ομοψυχίας» για την υποψηφιότητα Παπούλια, και άνοιξε έτσι τον δρόμο, για την υλοποίηση της τετραμερούς συμφωνίας, Εργολάβων- Καραμανλή- Παπανδρέου-Μητσοτάκη, για τον νέο καταμερισμό ρόλων, στις 3 Οικογένειες, από τον «ξένο παράγοντα», και την ντόπια Ελίτ.

Σε εφαρμογή της συμφωνίας για παράδοση της εξουσίας στον κ. Παπανδρέου, ο κ. Καραμανλής ,πήδηξε από το μπαλκόνι, και η Κουμπάρα του Σόρος (Ντόρα), ετοιμάζεται να αναλάβει μαζί με την «μακεδονική Φάλαγγα» του Παναγιώτη, τα "ανάκτορα της Ρηγίλλης".

(Η ιδέα, μπορεί να προήλθε, από τον «ερυθρόλευκο βουλευτή»,ή την «ερυθρόλευκο ευρωβουλευτή»).

Πάντως μετά από μακρά σιωπή, ο Πρόεδρος, ανακοίνωσε:
«Δεν θα ψηφίσουμε Παπούλια αν η Κυβέρνηση των δωσιλόγων που Κυβερνά σήμερα προχωρήσει σε αντεθνικές ενέργειες. Όπως νομιμοποίηση και ψήφο στούς μετανάστες, αποδοχή του ονόματος Μακεδονία στούς Σκοπιανούς, στήριξη της Τουρκίας στην είσοδό της στην Ε.Ε.»

Εάν επομένως μέχρι τον Απρίλιο δεν γίνουν «αντεθνικές ενέργειες», διατηρεί το δικαίωμα για μια «νέα κωλοτούμπα».Άσε που άλλο «μετανάστες» και άλλο «λαθρομετανάστες».

Ο Πρόεδρος, ταυτόχρονα απευθύνεται στον πολύ σκληρό πυρήνα της ΝΔ, υποσχόμενος ότι μπορεί να ανατραπεί τον Απρίλιο η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, (θεωρητικά), γιατί με δεδομένο ότι το ΚΚΕ απέχει, οι 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι 14 του Συριζα δεν εκλέγουν πρόεδρο.
Επομένως η Ν.Δ , θα υποδείξει τον νέο πρόεδρο, που θα είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Άλλωστε στα διαπλεκόμενα ΔΟΛια ΝΕΑ , ο ΓΙΑΝΝΗΣ Λ. ΠΟΛΙΤΗΣ (της Ντόρας) μας καθησύχασε:
«Ο Καραμανλής θα επιστρέψει. Όχι για να πάρει ξανά την καρέκλα του προέδρου της Ν.Δ., αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει», λέει το ίδιο στέλεχος και κάνει την εξής πρόβλεψη: «Για 5-6 μήνες θα εξαφανιστεί, στη συνέχεια όμως θα αρχίσει να παρεμβαίνει πολιτικά εντός και εκτός Βουλής με την ιδιότητα του πρώην πρωθυπουργού. Δεν θα μιλάει όμως κομματικά. Θα επιχειρήσει να χτίσει το προφίλ ενός υπεύθυνου αρχηγού που έμαθε από τα λάθη του. Ο στόχος του- παρ΄ ότι δεν το παραδέχεται- θα είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας στη μετά Παπούλια εποχή. Άλλωστε είναι μόλις 54 ετών και ο χρόνος τού δίνει τη δυνατότητα να περιμένει».
Αμδε, που θα περιμένει πολύ!

(Οπότε η «προδοσία της ΝΔ» τον Απρίλιο, θα κάνει το 6%, αμέσως 7,5 % ,και θα σωθεί ο τόπος).

Ο άλλος, ο Παναγιώτης, ο Πόντιος Μακεδονομάχος, ο πολιτικός εκπρόσωπος της ανώνυμης βάσης, των αυτοδημιούργητων, παίζει τον ρόλο του λαγού και όχι τον "Λιονταριού".
Λέει πολλά, φωνάζει πολύ, αλλά στο τέλος; Ντόρα.
Ο Παναγιώτης, βλέπει και αυτός, ( όπως κάθε αυτοδημιούργητος), το προσωπικό του συμφέρον. Ούτε την πατρίδα, ούτε τον « λαό της παράταξης», ούτε τη Μακεδονία, ούτε την Κύπρο, ούτε τη Θράκη.
Κάποτε ήταν με το Βασιλιά. Τώρα χαμογελάει, και στο Βάθος Ντόρα. Άλλωστε, Ντόρα ψηφίζει και ο Πρόεδρος του «ιδιόκτητου κόμματος»,Ντόρα και ο ερυθρόλευκος Πρόεδρος, Ντόρα και η αμερικανική πρεσβεία,Ντόρα και το Λαμπρακιστάν, το Ρουφιανιστάν, και το Εργολαβιστάν-Λαμογιστάν.

ΥΓ.Και ο Βύρωνας!(Δυστυχώς).

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα αν βγει ο Σσμαράς θα είναι νίκη του λαού; (αν και τον προτιμώ απο τη Ντόρα-προτιμώ και τον Ψωμιάδη απο τη Ντόρα).
Είτε μας αρέσει είτε όχι αν και είναι κατάντια για την πολιτική μόνο το ΛΑΟΣ ασκεί αντιπολίτευση.
Τέτοια κατάντια της Αριστεράς και ειδικά του ΚΚΕ στο θέμα των λαθρομεταναστών δεν το περίμενα.
Χρωστάνε βέβαια οι του ΚΚΕ στο σύστημα και ειδικά στο Μητσοτάκη πολλά, αφού την εποχή που σταμάτησε η επιδότηση απο την ΕΣΣΔ μεσολάβησε ο Μητσοτάκης για τα λεφτά που θα έχαναν στην Τράπεζα Κρήτης του Κοσκωτά. Απο την άλλη ήρθε και ο νόμος της χρηματοδότησης των κομμάτων απο το Μητσοτάκη. Τώρα το ΚΚΕ ξεπληρώνει τα γραμμάτια στο θέμα των λαθρομεταναστών.

ILIAS είπε...

«Δεν θα ψηφίσουμε Παπούλια αν η Κυβέρνηση των δωσιλόγων που Κυβερνά σήμερα προχωρήσει σε αντεθνικές ενέργειες. Όπως νομιμοποίηση και ψήφο στούς μετανάστες, αποδοχή του ονόματος Μακεδονία στούς Σκοπιανούς, στήριξη της Τουρκίας στην είσοδό της στην Ε.Ε.»
Πού τελικά διαφωνείτε κ. Χατζάρα, για να καταλάβουμε κι εμείς οι "μη ειδικοί" και οι "μη δημοσιογράφοι" τι ακριβώς θέλετε!
Βγήκε λοιπόν κάποιο κόμμα και λέει (πάντα τα έλεγε) αυτά που λέτε κι εσείς. Μας ενδιαφέρει λοιπόν η ουσία των πραγμάτων ή οι Βυζαντινολογίες;
Και γιατί πρέπει εγώ να βάλω τον οποιονδήποτε Παπούλια πάνω από την Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Εκτος του ΛΑΟΣ τα υπολοιπα κομματα της βουλης ειναι
1)υπερ της λαθρομεταναστευσης
2)υπερ της εισοδου της Τουρκιας στην ΕΕ
3)υπερ της συνθετης ονομασιας των Σκοπιων(δηλ. σκετη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).

ΛΑΟΣ και παλι ΛΑΟΣ (παρ ολες τις ελλειψεις και αδυναμιεςς του)

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Άθλιες και φασιστικές πρακτικές στην σύσκεψη της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ

Μέσα σε ένα περιβάλλον βίας και νοθείας ,με μητσοτακικές και φασιστικές τακτικές ,έναν Καρατζαφέρη να επιτίθεται στον πρώην γραμματέα της Κ.Ε (επειδή τόλμησε να ζητήσει να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες έστω και μετά από εννέα χρόνια όπως είπε και να στηθούν κάλπες, αφού θέλει να θέσει πάλι υποψηφιότητα για λόγους υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας), με σκληρά λόγια, έναν φασισταρά Βορίδη, να μεταφέρει ναζιστικές νοοτροπίες και γκεμπελικές πρακτικές στην σύσκεψη, έχοντας την αβάντα του μεγάλου αρχηγού, ελέω ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, και ένα πλήθος «άφωνων» χειροκροτητών και βουβών «φιλιππινέζων» από τον «τρόμο», της παρουσίας των οργανωμένων τραμπούκων του Βορίδη. ixnos

Σπύρος Χατζάρας είπε...

PART-2
O Καρατζαφέρης με την «αλλαγή» αυτή, παρέδωσε τα κλειδιά του αποκόμματος του στην ΝΤΟΡΑ. Προσπάθησε έστω την ύστατη στιγμή να κρατήσει τις ισορροπίες ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΟΡΑΣ, και έβαλε γραμματέα το παιδί της Ν.Δ ,αλλά…. όταν ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ τον, επί πολλά χρόνια δεξί του χέρι, και τον καλύτερο χειροκροτητή του, αυτό σημαίνει πως η ομηρία του και οι εντολές που παίρνει άνωθεν, είναι άνευ αντιρρήσεως εκτελεστέες. ο ΜΠΑΜΙΧΑΣ εξεδιώχθη κακήν – κακώς με συνοπτικές διαδικασίες για «παραδειγματισμό», μετά από απαίτηση - επιστολή του μητσοτακοβορίδη (ως γραμ. κοιν. ομάδας) δια της οποίας ζητούσε την απομάκρυνση του, και την αντικατάσταση του με τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ .Με αυτόν τον τρόπο,( σε συνδυασμό της στελέχωσης του κόμματος με επιστημονικούς συμβούλους των βουλευτών και μόνο,) Το κόμμα έρχεται στον πλήρη έλεγχο της Κ.Ο – ΒΟΡΙΔΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Όλη η δουλειά έγινε μέσα σε ένα δημιουργημένο εχθρικό περιβάλλον για τον Μπαμίχα, αφού δεν επετράπη η είσοδος σε κανένα «ύποπτο για υποψηφιότητα» . Να σκεφτεί κανείς ότι απαγορεύτηκε ρητά, ακόμα και στον επίτιμο γραμματέα της Κ.Ε ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΔΑ η είσοδος του στην αίθουσα.

Σπύρος Χατζάρας είπε...

PART-3
Η προσυμφωνημένη από το φασιστικό σινάφι αλλαγή, έγινε ως συνήθως δια βοής από τους παριστάμενους κλακαδόρους, οι όποιοι πηγαίνουν απλώς για να γλύψουν και να χειροκροτήσουν. Εμείς γνωρίζουμε ότι η τύχη του Μπαμίχα είχε προδιαγραφεί, γιατί είχε έρθει σε σύγκρουση με τον εκπρόσωπο του Μητσοτάκη στο κόμμα, τον «στρατιωτη» ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ, και υπεύθυνο "τοποτηρητή" για το ταμείο και τα οικονομικά, λόγω της γνωστής υποψηφιότητας του υιού στο Ρέθυμνο και αλλού. Ο πονηρός ΜΠΑΜΙΧΑΣ πρόλαβε στο συνέδριο την εκδιώξει του, βγαίνοντας πρώτος, και καταγγέλλοντας τους bloggers για τον πόλεμο που δέχεται από αυτους, αναγκάζοντας τον χοντρό να του δώσει στήριξη η οποία όμως, είχε ημερομηνία λήξης, σήμερα. Είναι ο δεύτερος γραμματέας που τρώγεται από το μητσοτακέϊκο. Ο πρώτος ήταν ο ΜΙΧΑΛΗΣ ο ΒΑΡΔΑΣ ο οποίος φαγώθηκε και αυτός δια…. ΒΟΗΣ, λόγω της εθνικής πατριωτικής και αντιμητσοτακικης του πολιτικής, στην ΘΡΑΚΗ. Τις προηγούμενες όμως φορές δεν υπήρχε δεύτερη υποψηφιότητα. Τώρα που υπήρχε, και πιθανόν να υπήρχε και Τρίτη, αφού από έγκυρες πηγές ενημερωθήκαμε ότι, εάν πήγαιναν σε ψηφοφορία μόνο για το ελεεινό-φασιστικό κλίμα που δημιουργήθηκε, θα υπήρχαν τουλάχιστον είκοσι πέντε ψήφοι αντίδρασης υπέρ του ΜΠΑΜΙΧΑ. Αυτό ήταν κάτι που ήθελαν πάση θυσία να το αποφύγουν., Βγήκε λοιπόν ο δημοκράτης με το τσεκούρι ΒΟΡΙΔΗΣ ,λέγοντας φασιστικά στον Μπαμίχα που ζήτησε να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ και να στηθούν κάλπες, «αφού δεν έγινε ποτέ, ουτε και στην δική σου εκλογή, γιατί να γίνει τώρα»; και του αφαίρεσε τον λόγο. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας φασιστόμουτρα. Δηλαδή με άλλα λόγια σου απαγορεύω να είσαι υποψήφιος .Τώρα τελειώσαμε, βγάλαμε άλλον γραμματέα. Ποιος ο …ΒΟΡΙΔΗΣ. …Δηλαδή ρε μητσοτακοΜάκη με το γλείψιμο και την προσχώρηση στην ομάδα του Μητσοτάκη έγινες και άτυπος αρχηγός στον ΛΑ.Ο.Σ;

Σπύρος Χατζάρας είπε...

PART-4
Τέλος ,στην είσοδο υπήρχε αυστηρό φαιης- κοντρόλ, και εντός της αιθούσης γύριζαν τα πολιτικά κοράκια (ΣΟΚΑΛΗ-ΜΑΡΙΟΛΗΣ) και οι μπράβου και έκαναν αυστηρό έλεγχο για τον φόβο των…bloggers. ( εμείς όμως ήμασταν… εκεί) τους οποίους δεν παρέλειψε και «τίμησε» δεόντως ο χοντρός. Το επόμενο βήμα να το θυμηθείτε θα είναι ,να τους βάλει ο μητσοτακοβορίδης να αποστασιοποιηθούν, η να προσχωρήσουν στην ΝΤΟΡΑ ως ομάδα οι βολευτες. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο καρατζαφέρης να τους καταγγέλλει, συνεχίζοντας όμως να εξαπατά τον κοσμάκη, αφού όλα όσα γίνονται, είναι με την συναίνεση του, λόγω «ΟΜΗΡΙΑΣ». Εάν κάποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το ρεπορτάζ μην το …δοκιμάσουν, διότι υπάρχει και δεύτερος γύρος αποκαλύψεων. Ας κάνουν υπομονή. Μετά από αυτά τα αισχρά που συνέβησαν ανοίγουν…..τα στόματα.

ixnos

Σπύρος Χατζάρας είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ? . REAL NEWS:."Ο Καρατζαφέρης στηρίζει Ντόρα " ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ
=================
Γράφαμε ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..... "ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ.??? .........

.....και τελικά το σκεπτικό επαληθεύεται με την συνέντευξη Καρατζαφέρη.
Ο Τυχοδιώκτης πρόεδρος λειτουργεί με Μακιαβελικές πρακτικές προκειμένου καταστεί βιώσιμη η πολιτική του καριέρα.
Η μέχρι εχθές αποφράδα κατά τον Γιώργο Καρατζαφέρη Αγία Οικογένεια έγινε σήμερα κατά την τυχοδιωκτική ιδιοσυγκρασία του προέδρου του ΛΑΟΣ η ενδεδειγμένη για την αντιπολιτευτική δράση εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Ο άνθρωπος δεν έχει τον Θεό του. Είναι ικανός να πουλήσει ψυγεία στους Εσκιμώους.
Προ έτεινε χείρα "φιλίας" στην ΝΤΟΡΑ ξεχνώντας όλα όσα της είχε προσάψει αφού ο "εχθρός" είναι κοινός.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...... ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΛΑΟΣ
Όμως όλα έχουν ένα τέλος και ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ευαισθησίες του Έλληνα.
http://tolimeri.blogspot.com

Σπύρος Χατζάρας είπε...

PART-3
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ… ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!! Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ... ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ! ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ...

ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ "/
http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/11/blog-post_4423.html

Σπύρος Χατζάρας είπε...

PART-2
ΠΡΟΣ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:
"ΚΟΥΜΠΑΡΕ"… ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΙΜΙΟΣ. ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ; ΕΔΩΣΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ (ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ κ.τ.λ.) ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ…
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΠΤΙΣΩ. ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ; ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. Η ΑΤΙΜΙΑ, Η ΑΔΙΚΙΑ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ… ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009
Ας μάθουν οι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ ποιοί αδίστακτοι κι αχάριστοι κρατάνε το τιμόνι του κόμματος και ...πού "σταυρώνουν" !!!

Δημοσιεύουμε "εξομολόγηση" και δημόσια επιστολή του πρώην προέδρου
της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Χανίων, χειρούργου ιατρού κ. Σωκράτη Αντωνακάκη, προς τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ.Καρατζαφέρη, ο οποίος είναι και κουμπάρος του.


"ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...
ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΘΛΙΒΕΡΟ» ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΕΙΧΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ. KAI O KAΘΕ ΛΑ.Ο.Σ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ C-BOX ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ..... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ >>>>

ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΟΥ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΡΗΤΗΣ… ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ… ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ; ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Ν.Ε. ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ… ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ... "

Σπύρος Χατζάρας είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ "ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΓΟΥΣ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ"
ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 74.ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ.

ILIAS είπε...

Λόγια!Λόγια!Λόγια!
Και τελικά ΔΕΝ διαβάσαμε πού διαφωνεί ο κ. Χατζάρας!
Ξαναγράφω την παράγραφο από την ανακοίνωση του Λα.Ο.Σ. που φαίνεται ότι δεν...πρόλαβε να διαβάσει (πρόλαβε όμως να διαβάσει τις ανοησίες του "Ίχνος"!!!)
«Δεν θα ψηφίσουμε Παπούλια αν η Κυβέρνηση των δωσιλόγων που Κυβερνά σήμερα προχωρήσει σε αντεθνικές ενέργειες. Όπως νομιμοποίηση και ψήφο στούς μετανάστες, αποδοχή του ονόματος Μακεδονία στούς Σκοπιανούς, στήριξη της Τουρκίας στην είσοδό της στην Ε.Ε.»
Είχε δίκιο ο Χριστόδουλος με την κατσίκα. Έχουμε ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα στην Ελληνική Βουλή και στην Ευρωβουλή που ΜΑΧΕΤΑΙ για την Ελλάδα και λυσσάξαμε να το διαβάλλουμε, να το μικρίνουμε, να το διαλύσουμε. Εύγε, παιδιά, συνεχίστε έτσι! Και μετά θα μας φταίνε πάλι, οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι και οι Τούρκοι!!!

ΥΓ. Εγώ που κάποτε ήμουν μέλος της Πολιτικής Άνοιξης, προδόθηκα από τον ίδιο τον ιδρυτή της. Έγλυψε εκεί που έφτυνε και για ένα Υπουργειάκι ΞΕΧΑΣΕ την Μακεδονία μας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...